Şimdi Ara

WORLD OF TANKS YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum şudur detaylıca anlatıyorum dün akşam world of tanks oynarken ekran kartım yandı (nvidia 8800 GTX 768 mb 384 bit) bugün sabah abimin bilgisayar servisi olduğu için ona götürdüm ve yaptırdım ondan sonra akşam eve gelip kasamın içine ekran kartımı taktım ve herşey çok güzel gidiyordu fakat wot launcher tıklıyorum açılıyormuş gibi siyah ekran geliyor mouse de dolma işareti çıkıyor ve geri oyunu tamamen kapatıyor internette bazı çözümlemelere baktım fakat hiçbiri çare olmadı en son problemin ekran kartında olabileceğini tahmin ettim ve bilgisayara assasin creed revalitions yükledim fakat onu full ayarda açdım şuan son çare ekran kartı driverını tekrar indiriyorum ve oda internetim yavaş olduğu için 1 saat gibi bir süreç yazıyor sizce ne yapmalıyım çok zor durumdayım çünkü tamda hesabıma 2.500 altın almıştım ve bir tank almayı planlıyordum.

• Yardım edebilecek birisi yok mu ekran kartı driver da güncelledim hala açılmıyor.
  • Ekran kartını Nvidia nın sitesinden güncelledin mi ? Birde yeni aldığın ekran kartı ile eskisi aynı mıydı ?
  • oyunu yenıden kurmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.