Şimdi Ara

World of Tanks KV1S mi KV2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Alman tanklarından gidiyordum hiç tadı kalmadı , Bende Sovyetlerin KV1 den gitmek istiyorum oldukça keyifli bir tank .


    Ve arada kaldım KV2 güçlü topu var ama hantal ve top doldurma süresi felaket , KV1S hakkında çok da bı bilgim yok ama anladığım kadarıyla daha çevik ve IS-8 e gidiyor neyse sizce hangisinden devam etmeliyim yanıtlarınızı bekliyor olacağım


    Sevgilerle kalın  




  • Belli ki yeni bir oyuncusun hocam öncelikle KV 1S yolu üzerinden IS7 ağacına gitmen gerekir. KV2 yolu zaten ağır tank olarak değil tank avcısı olarak devam ediyor 7 seviyeden sonra ve normalin 2.5 katı deneyime açıyorsun kv2'den gidersen. KV2 oyunda troll amacı dışında pek de bir işlevi olmayan, seviyesine göre OP ama kasılacak bir ucu olmayan bir tank. O yüzden hiç şüphesiz KV1S

  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim  ayrıca doğru yeni oyuncuyum .

    Tankın kredi getirisi olması gerek KV2 kredi kazandırma konusunda iyi değil sanırım , bende aynı kanaatdeyim beni doğruladınız teşekkür ederim 

    Bir de farklı sevdiğiniz kredi getirisi yüksek , delişi iyi olan tanklar önerirseniz çok mutlu olurum   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfAlpha61 -- 5 Mayıs 2021; 14:1:49 >
  • WolfAlpha61 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, düşük seviyeler için kredi kasmak istiyorsanız alman avcı ağacında olan Stug kredi kasmak için uygun bir araçtır. Tabii sürgü, teleskop ve kamuflaj ağı donanımlarıyla oyuna girmeniz gerekir ki maksimum verimle kredi kasılabilsin.

    Bu ağaçtan gidilen Jg Pz E100 ağacı çok metada yer bulamayan bir ağaç o sebeple burdan Grille 15 ağacına gitmenizi tavsiye ederim. Tabii bu ağaç da biraz harita ve avcılık bilgisi gerektirecektir ancak oynadığınız tanklarla ilgili videolar izleyerek bu bilgileri edinebilirsiniz.


    Bir başka para kastıran tank ağacı ise isveçli tank avcılarıdır. Bu ağacın deliciliği çok yüksek olduğu için 8 seviyeden itibaren çok çok nadir Gold mermi atmanız gerekiyor. Bu durum da ister istemez para bırakmaya başlıyor.


    Tabii oyundaki hiçbir normal tank bir premium tank gibi kredi bırakmayacaktır. Oyuna para yatırmadan premium tank almak için de 8000 tahvil biriktirip tahville almanız gerekiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir, başka sorunuz olursa yine elimden geldiğimce yardımcı olurum.

  • Kusura bakmazsan bı sorum daha olucak

    Her alanda en beğendiğiniz premium tank hangisidir?  

    Klandan 8 seviye IS-5 mi almalıyım yoksa ağaçtan mı almalıyım tabiki 1500 Gold a IS-5 daha cazip geliyor ama yinede sormak istedim  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfAlpha61 -- 6 Mayıs 2021; 15:1:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WolfAlpha61 kullanıcısına yanıt
    Defender veya progetto satıştaysa birisini al

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WolfAlpha61 kullanıcısına yanıt
    Hayır kusura bakmam ancak mesajımı etiketlemediğiniz için bana bildirim gelmemiş ve konuyu şans eseri görüp geldim. Tahvil dükkanındakilerde t26E5 tavsiye edilir genelde. Eğer parayla alacaksanız yukardaki arkadaşın da dediği gibi defender güzel bir seçenek olabilir. Üstelik şu aralar satışta ve epey uyguna geliyordu paket içeriğiyle birlikte. Benim en sevdiğim pre tankım bourrasque ancak o ustalık gerektiriyor ve yeni bir oyuncuyu üzecek bir tank açıkçası. IS5 çok övülmüyor Ancak yakın bir zamanda buff alacak. Biraz toparlayacak. Tank hakkında pek bilgim olmadığı için yorum yapmak çok mantıklı gelmedi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.