Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.881
Cevap
49
Favori
234.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    pvp için soruyor isen şunu söyleyebilirim ki dünyada pvp dizmek isteyecegin son server olur , bunu sadece pvp dizdikten sonra anlarsin.
  • Evet. WoM2 benim için burada bitmiş bulunmakta.. Yeni başlayacakalra tavsiyelerim
    1. WoM2 ye başlamayın


    3.5 Yıldır emek verdiğim çarlarımın hepsi RMT den ban yedi. RMT yapmadığımı kime söylesem inandıramam ama beni bilenler bilir RMT yapanları raporlar, serveri daha iyi bi hale getirmek için GM lerden çok çabalarım. Ortaya atılan ss lerde nasıl oynamalar yapıldı bilemiyorum veya GM ile arası iyi olan biri beni çekemeyip bunu yapmışta olabilir. Burada Photoshop Vb. diye ağlamayacağım fakat sadece bu servera başlayarak zamanını çöpe atacakları bilgilendirmek istiyorum. Herneyse artık benim için bir önemi kalmadı ama şunu söylemek istiyorum eğer [GM]Hakim buradaysa öbür gm leri lütfen birazdaha bilgi sahibi olmalarını ve birşeyi yapmadan önce 6-7 kere düşünmelerini söylermisin ?

    Aksi taktirde şuan oynayan 250 kişiyide kaybedip kendi aralarında WoM2 de cirit atıcaklar. Şuanda oynayan herkese bol şans diliyorum :)

    ~~ R.I.P Drown ~~
    02.10.2015 - 7.16.2018


    Benimle bu oyunda beraber olan arkadaşlarıma, düşmanlarıma, haterlarıma teşekkür etmek istiyorum tekrardan '' Bol Şans '' .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Unleashed -- 16 Temmuz 2018; 23:31:17 >




  • Bu oyunda Drown bile ban yediyse daha açıklanacak bişey yok gibi :D Hadi bakalım bende bırakıyorum ozaman bu saatten sonra Hurricane olarak bırakırız artık bu serveri :) -10 online
    Drownu çekemeyenlerinde bırakıcağını düşünüyorum bu saatten sonra oyundaki tek amaçları onu kesmekti galiba artık bir amaçları olmadığından -10 da oradan

    GÖRÜŞMEMEK DİLEĞİYLE WOM2 herkese iyi eğlenceler.
  • Asıl tayfanın büyük kısmı bu sunucudan eli ayağı çekeli bayağı oldu.Her ne kadar Türk oyuncu topluluğu olarak bir takım haksızlıklara uğramış olsak da ben sunucuyu hiçbir zaman kötülemedim.Hatta içten içe eski günlerine dönmesini hep istedim.Fakat aynı tas aynı hamam misali oyuncu kaybetmeye devam ediyorlar.Çok yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim drownum ban yediyse benden bu kadar noktayı koyuyoruz '_' hurricane out !
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!



    Evet pazardan satın almış olabileceğimin mümkün olduğu eşyalardan alakasız olarak nedense tüm hesaplarım ban yemiş olması beni biraz tuhaf hissettirdi açıkçası. Benim o satın aldığım itemlerin RMT ile alınmış olup olmadığını bilebilme şansım olmadığı için böyle haksızlıklara boyun eğmek zorunda kalmam gerekiyor. Bu oyunu DH tayfanın önceden bırakmış olmasını şimdi anlıyorum. Kötü yönetim, başka birşey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Im Unleashed





    Evet pazardan satın almış olabileceğimin mümkün olduğu eşyalardan alakasız olarak nedense tüm hesaplarım ban yemiş olması beni biraz tuhaf hissettirdi açıkçası. Benim o satın aldığım itemlerin RMT ile alınmış olup olmadığını bilebilme şansım olmadığı için böyle haksızlıklara boyun eğmek zorunda kalmam gerekiyor. Bu oyunu DH tayfanın önceden bırakmış olmasını şimdi anlıyorum. Kötü yönetim, başka birşey değil.
    Malesef insanlar başına gelmeden anlayamayabiliyor. Başkasına olduysa banane diye düşünebiliyor.
    Geç olsun güç olmasın, wom2 zaman kaybıdır. Gerçeği görebilmek güzel




  • Şimdi ne yapıyorsun biliyormusun ?
    Arkadaşın ile whatsappta RMT sohbeti çeviriyorsun ve oyunda sevmediğin birinin Nicknameini kullanıyorsun. Sohbeti SS alıp WoM2 yönetimine attığında o iş tamamdır o çocuk ban yemiştir. GM leri kandırmak bu kadar kolaymıydı ?
  • REALBLACKx R kullanıcısına yanıt
    Haklısın valla bu arada, sırf ben ban yedim diye sizin bırakmanıza hiç gerek yoktu selamlarımı iletirsin loncaya <3
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REALBLACKx

    Şimdi ne yapıyorsun biliyormusun ?
    Arkadaşın ile whatsappta RMT sohbeti çeviriyorsun ve oyunda sevmediğin birinin Nicknameini kullanıyorsun. Sohbeti SS alıp WoM2 yönetimine attığında o iş tamamdır o çocuk ban yemiştir. GM leri kandırmak bu kadar kolaymıydı ?
    Kesinlikle çok haklı, 9 ay öncesinde aynısını yaşadım. Ne kadar uğraştıysam da olmadı kime ne dert anlatacağıma şaşırdım en son Hakim'in gerçekten biz türkleri bu oyunda istemediğini bile düşünüp farklı gm'lere yazdım. Hepsinden aldığım cevap seni banlayan GM ile konuşman lazım oldu. Oyunda ne kadar rmt dönüyor highlevellerda, rmt'yi geç herkes birbirinin hesabından oynuyor. Bir ss ile kandırılıp insanların emeklerini silen, bu kadar kolay harcayan gm ve gm ekibi olduğu sürece hiçkimseye wom2'yi önermiyorum, zaten bu gidişle online 10 kişi kalacak onlar da gm'ler olacak kendi aralarında dojang düzenlerler artık. wom2 bitmiştir, Veteran bıraktığında zaten bitmişti. Amatör bir GM ekibi, özellikle de basit kandırılan bir gm ekibi ve sonuç. Herkese iyi forumlar




  • JrDeniz kullanıcısına yanıt
    '' Amatör '' lafı herşeyi açıklıyor duygularımı çok güzel dile getirmişsin teşekkür ederim
  • Açıldığı ilk gün oradayım şimdiden heyecanlandım umarım WoM2 gibi bir faica yaşamayız orada GM leri biraz daha insancıl ve '' tecrübeli '' dirler
    Son oalrak buradan [GM]Hakime bir mesaj ileteyim, Ben bu serverda Türk topluluğunu korumak için GM lerden daha çok çalıştım, yeni başlayanlar oldu hiç göremeyeceği miktarda paralar verdim 2 gün sonra bıraktılar ben yinede vazgeçmedim şimdi ise 1,2 çocuğun lafına kanıp beni banlamanız hiç akıl karı birşey değildi umarım bu tempoyla oyuncu kaybetmeye devam edersiniz çünkü şu yaptığınız hareket çok kritik bir hareketti muhtemelen takımdanda atılacaksın çünkü serveri bu saatten sonra oynayan türk kalmayacak ve işlerine yaramayacaksın İstediğin kadar çabala fakat bu tavırların düzelene kadar zaten server kapanıcak veya kendi aranızda oynayacaksınız serveri.

    WoM2 den ban yemiş olabilirim herşey karşılıklı bende hayatımdan WoM2 yi banlıyorum bu saatten sonra hesabım açılsın açılmasın haksızlığınızı anlayın veya anlamayın hiçbirzaman bu servera karşı tutumumu değiştirmeyeceğimi bilin. Size işinizde bol şans diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Unleashed -- 17 Temmuz 2018; 16:29:0 >




  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Cidden benim yüzümden bırakıyorsanız bırakmayın dostum. Benim loncama başlı başına bıraktı ve oyundaki Türk sayısı 10 dan 1 e düştü. Ben sadece uyarmıştım yeni başlayacakları ve devam edenleri yoksa bu gidişle Hakim cidden işsiz kalıcak
  • Çok geçmiş olsun. whatsapp mesajını delil olarak kabul edip emektar bir oyuncuyu banlamaları zoruma gitti. Benim singapurda pvp, sağlam bir hesabım var ama serverde ws atacak hiç kimse yok maalesef. Hatta 1 aydır hiç girmiyorum sıktı orası. Buraya bir bakayım dedim burası zaten bitik. Şuan ''mysaru2'' indiriyorum ama max'in yazdıkları beni çok tereddüde düşürdü. Aklımda hiç yokken Tr serverinde başlama fikrini düşündüm. Resmi bir server olduğu için oyuncular amatörce mağdur edilmiyor pek. Mysarudakiler belki iyidir ama dangalağın biri Türk düşmanı olur banlar seni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celay

    Çok geçmiş olsun. whatsapp mesajını delil olarak kabul edip emektar bir oyuncuyu banlamaları zoruma gitti. Benim singapurda pvp, sağlam bir hesabım var ama serverde ws atacak hiç kimse yok maalesef. Hatta 1 aydır hiç girmiyorum sıktı orası. Buraya bir bakayım dedim burası zaten bitik. Şuan ''mysaru2'' indiriyorum ama max'in yazdıkları beni çok tereddüde düşürdü. Aklımda hiç yokken Tr serverinde başlama fikrini düşündüm. Resmi bir server olduğu için oyuncular amatörce mağdur edilmiyor pek. Mysarudakiler belki iyidir ama dangalağın biri Türk düşmanı olur banlar seni.
    TR'de bi bakımdan kötü mesela hilelerden geçilmiyor, won bugu olayları, her 10 saniyede bir yang satıcılarından gelen otomatik pm ler vs.. Ama sonuçta WoM2 den iyidir her türlü
    SG ye de devam edebilrsin oda WoM2 den iyidir. Veya bizimle birlikte Mysaru2 ile güzel bir başlangıç da yapabilirsin ama ne olursa olsun WoM2 ye bulaşma derim ben sana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Unleashed -- 21 Temmuz 2018; 13:34:5 >




  • Singapur'da bir süre sonra npclerle muhabbet etmeye başlıyorsun. Kardeşimi de ikna edersem ikimiz gelecez saruya
  • Artık metin2 de oynanacak bir hal kalmadı,bence donanım haber grubu olarak elder scrool online yada guildwars2 gibi tek alımlık p2w olmayan ve başka bir gideri-sıkıntısı olmayan bir oyuna geçelim beraber oynayalım.ayrı gayrı olmasın.aslında en iyisi wow ama orda aylık ödeme belimizi büker
  • 12 Temmuz 2018 tarihi itibariyle yayınlanmıştır:

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Hanedanlar Burada

    Krallıklar geçmişte kaldı. Artık herkes Johwa ülkesine bağlı.

    İki hanedan ailesi güce sahip:
    Bojon Hanedanı (Yeşil)
    Jeongbog Hanedanı (Kırmızı)

    Oyuncular iki hanedan arasında tercih ettikleri hanedanı oyunun başlangıcındaki ilk karakterlerinde seçebilirler.
    Bu sadece bir tercihtir. Karakter 15. seviyeye ulaşana dek etki etmez.
    15. seviyeye ulaştığınızda seçtiğiniz hanedana kaydedileceksiniz. 25. seviyeye ulaşana dek veya 7 gün içinde (hangisi daha önce olursa) hangi hanedanı seçeceğinze dair fikrinizi değiştirebilirsiniz.
    Pratik nedenler için, herhangi bir karakter bir hanedana kaydedilirse, hesaptaki diğer karakterler de bu hanedana kaydedilir. Bu uygulama gelecekte değişebilir.

    15. seviye altı oyuncular tarafsız olarak görülür.

    Eski oyuncular seçmiş oldukları mevcut krallıklarına göre otomatik olarak bir hanedana kaydedilirler, 15. seviye altı oyuncular da dahil olmak üzere:
    Jinno oyuncuları artık Bojon Hanedanı'na kayıtlıdır.
    Chunjo + Shinsoo oyuncuları artık Jeongbog Hanedanı'na kayıtlıdır.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Yeni Oyun Başlangıcı

    Yeni Başlangıç Haritası: Johwa Şehri
    Mevcut köy haritalarından daha büyük
    İki hanedan tarafından ortak kullanılır
    İkinci köyün tüm NPClerini, canavarlarını ve metin taşlarını kapsar.
    Yeni başlangıç noktası

    Yeni başlangıç ana görevleri, eski ana görevin tamamen yerine geçer.
    Dikkat edilmelidir ki görevin çoğunluğunu deneyimlemek için yeni bir karakter oluşturulmalıdır. Görevin tamamı eski karakterleri kapsamaz.

    Yan görevler birkaç tane olacak şekilde bir araya getirilmiştir.

    Oyuncular artık becerilerini oyunun başlangıcından itibaren Book of Combat Arts okuduktan itibaren geliştirebilirler.

    İkinci köy haritaları artık her hanedanın kendisine özeldir. Ana şehir haritasında hanedanlar arası rekabet içerisinde bulunmayı veya ikinci köyde sakince bulunmayı seçebilirsiniz.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Lonca Arazileri Kaldırıldı

    Tüm simyacılar ve özel demirciler artık herkesin kullanımı için şehirde mevcuttur.

    Mevcut durumda loncalara sadece arazinin bedelinin Yin karşılığının iadesi yapılır.
    Lonca binalarının bedelinin iadesi gelecek güncellemelerden birinde Lonca Kredisi olarak yapılacaktır.
    Foundation Stone / Plywood / Trunk oyunda düşmeye devam edecektir ve gelecekte Lonca Kredisi edecektir.
    Lonca Kredileri loncalara simyacılardan ve demircilerden pay alma imkanı sağlayacaktır, bu sayede o demirci/simyacıda harcanan Yang'ın belli bir yüzdesini elde etme şansını bulacaklar. (kaç sayıda farklı loncanın yatırım yaptığına göre bu miktar değişir).
    Yeni sistemin nasıl çalıştığını gelecekte detaylandıracağız.
    Mevcut loncalar yatırım yaptıkları simyacılar ve demirciler tarafından başlangıç pay miktarı alacaklardır.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Metin Taşları

    Metin of Pride (35. Seviye) [Yeni]:
    Bu tehlikeli taş örümcekleri çağırır ve çölde bulunabilir.

    Metin of Soul (40. Seviye)
    Vadiye taşındı (toplamda 13 adet)
    Artık Lilac Bonus Adder and Lilac Bonus Changer düşürebilir.

    Metin of Shadow (45. Seviye)
    Vadiden kaldırıldı, Çöle eklendi (toplamda 13 adet)
    Artık Lilac Bonus Adder and Lilac Bonus Changer düşürebilir.

    Metin of Toughness (50. Seviye)
    Çölden kaldırıldı, Sohan dağına eklendi (toplamda 10 adet)
    Artık Lilac Bonus Adder and Lilac Bonus Changer düşürebilir.

    Metin of Devil (55. Seviye)
    Artık tapınağın içerisinde bulunabilir (toplamda 6 adet)
    Artık Lilac Bonus Adder and Lilac Bonus Changer düşürebilir.

    Metin of Deceit (60. Seviye)
    Artık Lilac Bonus Adder and Lilac Bonus Changer düşürebilir.

    Diğer Değişiklikler

    Dil Becerileri
    Artık herkes aynı ülkeye bağlı olduğu için dil becerilerini kaldırdık.
    Dil kitapları ve dil yüzükleri düşüşü kaldırıldı. General Store'a mevcut pazar değerlerinde satılabilirler. Başka bir özellikleri olmayacaktır.
    Mevcut dil becerilerinin Yin bedeli iade edilmiştir.

    Beceriler artık 17 beceri puanından itibaren her zaman M1 olacaktır.
    Malesef bunu eski oyuncular için aktifleştirmenin bir yolu yoktur.

    Umarız beğenirsiniz,
    WoM2 Ekibi.




  • v16.1 Güncellemesi - 29 Temmuz 2018

    YENİ: Hatırlama Sistemi

    Artık hesaptaki başka bir karakter Biyolog ve Seon-Pyeong görevlerini hali hazırda tamamlamışsa bunun hesabın tamamında olumlu etkileri olur. Bu etkilerin sayesinde görevlerdeki başarı şansınız ve görevlerin verimliliği çok daha iyi olacaktır! Eğer bu türde herhangi bir görev hesabın herhangi bir karakterinde tamamlanmış ise hesabın diğer karakterlerinin hepsinde sıralanan olumlu etkileri sağlayacaktır:

    Gereken malzeme miktarı yarısına iner.
    Teslimlerin arasındaki bekleme süresi yarısına iner.
    Malzemelerin başarı şansı %100'e yükselir.
    Bu etkilerin sadece aynı hesaptaki karakterleri kapsadığını unutmayınız.



    Genel Değişiklikler

    PvP
    15. seviye karakterlerin açık PvP'den etkilenmesi sorunu düzeltildi.
    Nation War haritaları arasından Çöl haritası kaldırıldı.
    Otomatik iksirlerin satışındaki sorunlar düzeltildi.
    Başarım Sistemi şimdilik kaldırıldı.
    Old Lady tekrar karakter üzerindeki dönüşümü kaldırmak için bir seçeneğe sahiptir.
    Hanedanını değiştirmek isteyen oyunculara verebileceğimiz ticareti yapılamayan Scroll of Betrayal eklendi.
    Her hesap için sadece bir adet.
    Bu eşya 15 gün içerisinde kullanılmalıdır, aksi takdirde kaybolur.
    Bu eşya için GM ile irtibata geçin.
    Bu teklif sadece 29 Temmuz'dan itibaren 30 gün süresince geçerlidir.
    Amber Alchemist kaldırıldı.
    Lion Cub ve Lost Pony'lerin hareket etmeleri sorunu düzeltildi.
    "For the Rest of the Dead" Uriel görevi tekrar düzenlendi. Daha önce Dragon Mage Teacher'ı kapsayan bir görev.

    Işınlanma
    Old Man'deki ışınlanma seçenekleri düzeltildi.
    Işınlayıcı'daki ışınlanma seçeneklerine Fireland eklendi.


    Ağustos'ta geliyor!

    PvP Arenası için bazı özellikleri beraberinde getiren giriş dönemi, çoğunlukla karşı gruba meydan okumaya yönelik. Yıl devam ettiği sırada kapsamını genişletmeyi planlıyoruz.

    Tam da en sıcak zamanlarda Yaz Etkinliği geliyor.

    v16.2 Güncellemesi - 10 Ağustos 2018

    Hwang Tapınağı metin taşlarının düştükleri konumlar düzeltildi.
    Remove Magic kitabının adı Dispelling Brand olarak düzeltildi.
    90. seviyeye ulaşmadan Meley's Lair'a giriş yapan oyuncular dışarı çıkarılacak şekilde düzeltildi.
    Hatalı seçimi önlemek için Demon Tower, Devil Catacomb ve Spider Dungeon 3 haricindeki zindanlarda "Restart in town" seçeneği çalışmayacaktır.
    Liquid tanımlarının gözükmesini engelleyen sorun düzeltildi.
    Aynı haritada olmadan EXP ve Yin kazanımına imkan veren sorun düzeltildi.
    Quiver kullanımdayken becerilerin kullanılmasını önleyen sorun düzeltildi.




  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Yaz Meyve Çılgınlığı! Yaz Etkinliği 2018

    Değerli oyuncularımız,

    Yaz geldi ve yanında herkesin keyfini getirecek tropik meyveleri ve atıştırmalıkları getirdi!

    10 Ağustos itibariyle üç farklı yeni eşyanın düşme şansı olacaktır: Ice Cream, Watermelon ve Coconut.

    Ice Cream anında yenebilir ama Watermelon ve Coconut'ların ödüllerini alabilmek için kırıp ikiye ayrılmaları gerekir. Nasıl kırılabiliyor diye merak mı ediyorsunuz? Dostlarınızdan birinin kafasına fırlatın! Ciddiyiz, bir watermelon ya da coconut'ı karşı oyuncuya fırlatırsanız hem siz hem de karşı taraf watermelon ya da coconut'ın yarısına sahip olur!

    Eğer şanslı olursanız, bir meyveyi kırdığınız sırada fırlatıcı siz olursanız içerisinden ekstra bir eşya da çıkabilir!

    Yeni tüketilebilir eşyaların etkileri:
    Ice Cream: Movement Speed +60%, 10 Dakika
    Half Watermelon : Strong against Monster +5%, 10 Dakika
    Half Coconut: Critical Hit Rate+5%, 10 Dakika


    Karşı oyuncu hedef alarak meyveyi kırma işlemini 24 saatte bir yapabileceğinizi ve bu tüketilebilir eşyaların ticaretinin yapılamadığını unutmayınız.

    Etkinlik 25 Ağustos Pazar günü 18:00 Türkiye Saati sona erecektir. Etkinlik eşyaları 2 Eylül Pazar günü silinecektir, bu yüzden taze bir şekilde kullanmanızı öneriyoruz!

    Güzel bir yaz geçirmenizi dileriz,
    WoM2 Takımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimo -- 13 Ağustos 2018; 18:7:20 >




  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.