World Giyim& Kozmetik Alışverişine 50TL
-
-
Kampanya 15-28 Mart 2021 tarihleri arasında giyim,giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat ve kozmetik sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.
Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ve Albaraka Worldcard'lar ile yapılacak alışverişler dahildir. Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.
Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden ve SMS ile katılım yapılabilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 250 TL ve üzeri alışveriş sonrasında, her 250 TL ve üzeri alışverişte 25 TL, toplamda 50 TL Worldpuan kazanılacaktır.
Kazanılan Worldpuan'lar 31 Mart 2021 tarihinde yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 15 Nisan 2021’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 16 Nisan 2021'de geri alınacaktır.
Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermeleri gerekmektedir.
Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için KAZAN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir.
Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.
Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcardlar işlem verileriniz, 15-28 Mart 2021 tarihleri arasında, Bankalara ait sanal POS’lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.
-
Takipte kalalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ty cüzdan oluyor. Bilginize. Denenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 15 Mart 2021; 0:11:30 > -
750’ye 50 değil mi? Doğru anladım :/ 🙄 -
quote:
Orijinalden alıntı: saredsa
Ty cüzdan oluyor. Bilginize. Denenmiştir.ilginç...
_____________________________ -
Tl kart mı kredi kartı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
denedim saymadı
Tahmin ettiğim gibi...
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: YETAB
750’ye 50 değil mi? Doğru anladım :/ 🙄 -
Arkadaş olmuyor diyorquote:
Orijinalden alıntı: saredsa
Ty cüzdan oluyor. Bilginize. Denenmiştir.
birisinin denemesi için yem mi attı :)
Zaten olmuyordu Trendyol giyim değil elektronik olarak geçiyor. Halk ve akbankta giyim olarak geçerquote:
Orijinalden alıntı: umutbilisimbirisinin denemesi için yem mi attı :)
Onu bilmiyorum da örtülü yazılar, yanlış bilgi vermeler çok artmaya başladı forumda. Sanki konu dışı burası..
başlığa 750/50 olduğunu da yazın bari, çöp
Trendyol YKB de elektronik geçer. Yine de yukarıda oluyor diyen akıllı arkadaş için denedim. Maalesef olmuyor.
*** Omurgalı olmak diye bir deyim var***
Altungold deneyen var mı arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: bonuslarlayaşıyorum
Altungold deneyen var mı arkadaşlaraltungoldda world posu seçeneklerde yok şartlarda üye iş yeri diyor muhtemelen olmaz ama emin değilim
evet olmuyormuş
_____________________________ Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK
En Beğenilen Yanıtlar
|
Trendyol YKB de elektronik geçer. Yine de yukarıda oluyor diyen akıllı arkadaş için denedim. Maalesef olmuyor. *** Omurgalı olmak diye bir deyim var*** |
|
başlığa 750/50 olduğunu da yazın bari, çöp |
Benzer içerikler
- teklifimgelsin kupon kodu
- qnb maaş kampanyası 10 bin tl
- taşıt teminatlı ihtiyaç kredisi
- vakıfbank world puan nerede kullanılır
- loungekey nedir
- letgo kargo ücreti
- a101 interkom
- havadan su üreten cihaz
- bim forklift
- bim segway
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android