Şimdi Ara

World breaker hulk nedir ve güçleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • googleda denk geldim.hulkun en güçlü formu denilen World breaker hulk diye bir formu var.vücudundan yaydığı gama ışınıyla gezegenleri yok ediyor dünyada depremler yaratıyor.hulkun ilk defa bu kadar güçlü olduğunu gördüm doğrusu.bu forma ilk başta nasıl dönüştü? ne olduda dönüştü? normal hulktan farkı nedir? ve güçleri nedir? neler yapabilir? bilen ve okumuş arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• Google yaz bilgileri ordan bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

Google yaz bilgileri ordan bulabilirsin
    kardeş bütün yazılar İngilizce.benim İngilizcem uzun yazıları okuyacak seviyede değil ki.yok mu wbh un güçlerini bilen?
  • .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Mobilden gir çevireyim mi diye soruyor google çevir deyince tazılar türkçe oluyor

• quote:

Mobilden gir çevireyim mi diye soruyor google çevir deyince tazılar türkçe oluyor
    tamam denerim.
    ben internette biraz gezindim wbh yi yazan bulamadım
  • quote:

ben internette biraz gezindim wbh yi yazan bulamadım
    e peki koskoca çizgi roman bölümünde wbh un güçlerini bilen yok mu? sinematik evren filmlerinde hulk çok harcandı.keşke bu halini film yapsalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Wbh filmi olmaz marvel ve diğer şirketler kazanacağı kaarı düşünür wbh büyük bir gider sağlatacağından wbh filmi çıkacağını pek düşünmem

• Hulk'un en güçlü formu. WWH'nin daha fazla gama radyasyonu yayan hali gibi bir şey. Fiziksel gücü ve gama radyasyonu yayma dışında bir gücü yok.

Öfkesinden yaydığı gama radyasyonu gezegen yok edecek güçte. Bu formunda solar system seviyesinde bir karakter.

Bana kalırsa thanos'la fiziksel güç olarak eş seviyede bu halinde. Ama vs' de yine thanos alır çünkü çok zeki ve tek özelliği fiziksel güç olmayan bir karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Mayıs 2018; 19:25:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Hulk'un en güçlü formu. WWH'nin daha fazla gama radyasyonu yayan hali gibi bir şey. Fiziksel gücü ve gama radyasyonu yayma dışında bir gücü yok.

Öfkesinden yaydığı gama radyasyonu gezegen yok edecek güçte. Bu formunda solar system seviyesinde bir karakter.

Bana kalırsa thanos'la fiziksel güç olarak eş seviyede bu halinde. Ama vs' de yine thanos alır çünkü çok zeki ve tek özelliği fiziksel güç olmayan bir karakter.
    iyide thanosta zaten gerçeklik taşı var hulk o taş thanostayken ne yapabilir kipeki merak ettiğim wbh supermani yenebilir mi?
    bana göre alır wbh
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

iyide thanosta zaten gerçeklik taşı var hulk o taş thanostayken ne yapabilir kipeki merak ettiğim wbh supermani yenebilir mi?

Alıntıları Göster
    Ig'siz thanos için konuşuyoruz orda taşlı veya igli thanos yazmadım ben.

Wbh güncel supermani yener.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Mayıs 2018; 21:45:56 >
  • WBH'nin gezegenleri kolay bir şekilde parçalamak gibi featleri var .. "Effortlessly" yani efor bile harcamadan ..

Savage Hulk ile denk olduğu düşünülüyor aynı zamanda .

• pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Rebirth Superman'i bence de yener .. Bu arada beni tanımışsındır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Krypton

Rebirth Superman'i bence de yener .. Bu arada beni tanımışsındır :)
    Tanıdım
    Kimim ulan ben ?

• Son_of_Krypton kullanıcısına yanıt
    ComicsCI
    1 km öteden tanır adamım benim ..

• Son_of_Krypton kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

kardeş bütün yazılar İngilizce.benim İngilizcem uzun yazıları okuyacak seviyede değil ki.yok mu wbh un güçlerini bilen?

Alıntıları Göster
    ingilizcen yoksa türkçe kuran meali oku ordan öğrenirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.