Şimdi Ara

World Aytemiz 625/90 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
9
Favori
12.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    erdsavas kullanıcısına yanıt
    Uygulamada kart oluşturma seçeneği yok. Giriş yapmak için kart numarası zorunlu.
    Telefon iPhone mu Android mi?
  • Bkm express %3 indirim nasil yansiyor acaba. Provizyonda ve bkm faturada yukledigim tutar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

hangi fişi sordunuz anlayamadım. bugün 3. alımı yaptım. 375 tl aytemiz kartıma yüklenmiş oldu. yarın 4. ve son 500 tl.
    kartımda 500 tl birikince bunu istediğim miktarda olacak şekilde programa girip alım yapacağım.

Alıntıları Göster
    Aslında yakıt aldıktan sonra pompadan verilecek plakanın yer aldığı fişi sormak istemiştim fakat siz de henüz yakıt almamışsınız sadece yükleme yapmışsınız. Ben harcamayı da denediğinizi düşündüğüm için sormuştum.
  • circumciser C kullanıcısına yanıt
    Pompa fiyatından %3 indirim yapıyor... fakat aytemizlerin çoğu piyasa fiyatı altında olduğundan 1-2 kuruş aşağı iniyor.. yani benzinin litresi piyasada 7.00 tl ise 21 kuruş indirim yapıyor pompa da 6.79 iniyor.. ama o aytemizde benzin 6.80-6.85 gibi fiyatlı ise de pompada yine 6.79 iniyor fark 21 kuruş olmuyorda 1-6 kuruş oluyor..

• Liberty Citizen kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Self serviste sadece kredi kartı ya da bazı istasyonlarda nakit ödeme imkanı var diye yazıyor. Uygulamadan oluşturulan şifre ile nasıl ödeme yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sen_md

Merhaba,
    Self serviste sadece kredi kartı ya da bazı istasyonlarda nakit ödeme imkanı var diye yazıyor. Uygulamadan oluşturulan şifre ile nasıl ödeme yaptınız?
    Self serviste pompacı yok, siz aracı yanaştırıyorsunuz kamera plakayı okuyor, kendiniz miktarı tuşluyorsunuz vs.

Bu başlıkta bahsedilen durum ise normal pompaya yanaşıyorsunuz ve aytemiz kartınızdaki bakiyeden şifre oluşturduğunuzu pompacıya söylüyorsunuz. Şifre giriliyor, pompa yakıt vermeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

Birkaç ay önce lpg alırken kullanmıştım ben bkm yi. Yeni mi iptal edildi?
    Lpg'de geçerli mi? Öğrenebildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlara bakarsan orada sanal kart oluşturma menüsünü yazdım
    Profil veya kartlarımdan girmeyeceksin
    İlk yapılacak işlem Ödeme sistemleri Mobil ödemeden giriş
    Kartsız girişi seç , bilgilerini yaz
    Sms gönder ekranını tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 18 Temmuz 2019; 19:18:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msn97

Pompa fiyatından %3 indirim yapıyor... fakat aytemizlerin çoğu piyasa fiyatı altında olduğundan 1-2 kuruş aşağı iniyor.. yani benzinin litresi piyasada 7.00 tl ise 21 kuruş indirim yapıyor pompa da 6.79 iniyor.. ama o aytemizde benzin 6.80-6.85 gibi fiyatlı ise de pompada yine 6.79 iniyor fark 21 kuruş olmuyorda 1-6 kuruş oluyor..
    Hocam bilgilerime icin Tesekkurler.

Aytemizde yapı kredi üye is yeri istasyon bulmak çok zordu. Karta bkm ile yüklenilen parayla aytemiz kampanyası , world kartın kendi kampanyası ve %3 bkm indirim combosu oluyor...

Yüklüyoruz kredi kartımız şişiyor yinede pahalı benzin 😂

Valla hocam ben de bugün aynı düşüncede idim. Tabii ki bulunduğunuz yere, ev iş güzergahınıza göre değişir. Bugün gittim Aytemiz kart aldım temiz olsun diye. İş-ev güzergahlarımdaki o istasyonda YKB posu olduğunu da gördüm. Hem işimi sağlam kazığa bağlayıp fiziki kart aldım, hem de pos'larını gördüm, çılgın sorularımı sordum. Böylece psikolojik olarak kendimi ikna ettim :)

• Aydın'dayım ve merkezde Aytemiz yok. Ağustos ayı içinde çok yol gideceğim, yolda illaki bir Aytemiz'e rast gelirim ancak şu an çıkartacağım sanal kartın o şubede geçmeme ihtimali var mıdır?
    %3 olmuyor hocam

• dün akşam bende yaptım oldu
    adımları tek tek yazayım anlamayan arkadaşlar tekrar okurlar.

1-worldmobil uygulamasını yükledim ve oradan kampanyalara katıldım
    2-aytemiz mobil uygulamasını yükledim ve ordan sanal kart tanımladım
    3-bkm express mobil uygulaması üzerinden world kartımı tanımladım
    4-aytemiz mobil üzerinden bkm express aracılığı ile 125 TL yakıt yükledim
    5-Aytemiz'e gittim pompaya yanaştım aytemiz karttan ödeme yapacağımı söyledim
    6-aytemiz mobil uygulaması üzerinden yakıt al butonuna bastım şifre çıktı , şifreyi pompacıya verdim ve yakıtı aldım

hem aytemiz puanımın sayacı hemde world kartın sayacı çalıştı sorun olmadı.

Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.
  • lemon0606 L kullanıcısına yanıt
    Yakıt alırken pompada düşüyor.

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Bakiye yuklerken dusmuyor hocam istasyondan alırken dusuyor

• Bugun istanbula dönüş yolunda yakıt alırken. Pompacı bkm eksperin kalkacagini söyledi hatta bu konuyla ilgili e-mail geldiginden bahsetti.

Ne kadar dogru bilemem ...

Bu arada hem self servis indirimi hemde %3 bkm düşmüyor bugun denemiş oldum

• Peki fiziki kartı olanlar direk karttan harcayabiliyor mu karttaki puanları bütün aytemiz istasyonlarında self servis veya bkm nin akıbetiyle uğraşmamak için

• Ben de kampanya birleşir mi diye baktım ama ay temiz uzak, git gel 10 lira yakarım herhalde... En iyisi yine bp den alıp 60 lira puan almak galiba

• 4x125 tl aytemiz bkm,
    1 adet de opet world ile alım yapıp 2 kampanyayı da tamamladım.
    95 tl kazanmış oldum.
  • lemon0606 L kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yazmıştım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.