Şimdi Ara

World 100 TL akaryakıta 25 TL'ye varan Worldpuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  World 100 TL akaryakıta 25 TL'ye varan Worldpuan

Piyasaya anında Worldpuan pompalıyoruz!
    Her 100 TL'lik akaryakıt alışverişinize 25TL'ye varan Worldpuan anında hediye. Tek yapmanız gereken, KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak slibinizden çıkan şifreyi Turkcell 4454'e göndermek.

Kampanya 9 Mart - 9 Nisan 2009 tarihleri arasında Yapı Kredi World Üyesi Akaryakıt istasyonlarından yapılacak 100 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir. Kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak POS slibindeki 10 haneli şifrenin SMS ile Turkcell 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderim bedeli 1 SMS/2 kontördür. Bir müşterinin aynı gün içinde, aynı World üye işyerinden yapacağı harcamalardan yalnızca 1 tanesi için şifre basılacaktır. Her şifre için en fazla 25 TL’lik Worldpuan kazanılacak olup, Worldpuan’lar başarılı kampanya katılımını takiben 2 işgünü içinde kartlara yüklenir. Kazanılan Worldpuan’lar için son kullanım tarihi 20.04.2009’dur. Vakıfbank Worldcard, Business Club Worldcard, Otobil işlemleri ve Worldpuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

• geçen seferki gibidir

25 der ama 2.5 tan fazlasını vermez

kaç tane mesaj atmıştım 2.5 liradanfazlasını vermemişti
  • 25 ytl ye varan diyor. bizde bu şans varken 1 ytl verirler
  • o 1 lirayı da mesaj gönderim ücreti olarak öderiz elde var kocaman SIFIR
  • yani bana geçen 20 mı ne çıkmıştı genelde 2.5 çıkıodu ama hiçten iyidir bence
  • 2.5 lira için değmez....

onun yerine 90 ytl ye totalden borcam alırım daha iyi....
  • aman yutmayın arkadaşlar ,geçen sefer 8 mesaj attım 8 tane 2.5 ytl geldi ve genelde herkesde durum aynı.
    bu aldatmacaya alet olmayalım,yapacaklarsa adam gibi kampanya yapsınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8tl çıktı
  • 6 çıktı banada.
  • Arkadaşın benzin istasyonuna hergün uğrayayım bari
  • hangi istasyonlarda world geçerli?
  • Hep 2.5ytl çıkıyor...bence reklamı 2.5ytl ye varan wordpuan olarak düzeltsinler
  • en az 2.5 lira mıymış?
  • bana 3 lira çıktı, yolunuzun üstünde değil ise deymez kanatindeyim :)
  • Bana 2 lira çıktı
  • 15 lira çıktı
  • 10 tl çıktı
  • 4 çıktı
  • Bende total dan alıcam hem borcam alayım hemde ekstra puan 10 liraya razıyım :)
  • yılbaşında 2,5 çıkıyordu bu kampanyayı 2 tl ye indirmişler. bana da 2 çıktı.değmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.