Şimdi Ara

Wordpressten anlayan bi yardımsever var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wordpressten anlayan bi yardım sever lazım arkadaşlar. bi kaç soru sormam gerek. Cevaplarınızı bekliyorum.

• sen soruyu bir sor bakalım, mutlaka cevap gelecektir.
    soru olmadan cevap'ta olmaz
  • Haklısınız.

Biz arkadaşlarımla bir edebiyat sitesi kurduk.

Yaklaşık olarak 20-25 kişi yazıcak bu sitede.

Ben site tasarım işini üstlendim. Ancak wordpresste takıldığım bir kaç sıkıntı var.

Yan tarafa menü koycam menüye yazarların ismi. Hangi yazara tıklanırsa onun paylaştığı şiirler görüncek.

Ortada ise en son paylaşılan yazı şiir vs. ne olursa o olcak ve alt alt alta sıralanacak.

Bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var, yardım edebilecek birisi olursa çok makbule geçer.
  • Bu biraz detaylı bir eklenti ister. Daha önce buna benzer eklentiler yapılmış. Ancak sizin ihtiyacınızı tam karşılamayabilir:

BURADA

Özel yaptırabilirsiniz mevcut yok ise.

• Anladım, bu tarz şeyler genelde eklentiden yapılıyor galiba ?
  • Googlede wordpress temaları diye bir arama yap illaki şekil(görünüş) olarak tarzına uyacak bir tema çıkar karşına.
  • http://www.r10.net/wordpress/675675-yazarin-son-yazilarini-nasil-listeyelebilirim.html yardımcı olacaktır.

Wordpress codex kısmında user ile ilgili kodlara bakmana tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında eklenti ile yapmana gerek bile yok.Şöyle yapabilirsin her yazarın adını kateogorilerden tanımla,sidebara kateogoriler bileşenini ekle orada yazarlar zaten gözükecek böylece yazarlara tıklayınca kateogori altında şiirleri gözükecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.