Merhaba; Joomla üzerinde kurulu olan web sitemi wordpress alt yapısı üzerinden tekrar tasarlatmayı düşünüyorum. Web sitesinin temel amacı İK üzerine eğitim danışmanlık hizmetlerinin tanıtımı, eğitim pazarlama ve satınalma faaliyetlerinin yapılması, Web sitemi joomladan wordpresse taşımak istemin sebebi daha kurumsal, daha canlı, satınalma talebini oluşturabilmek, site görsel ve geçişlerinin daha modern olması. Mevcut sitem üzerinde olan aşağıdaki uygulamaların yeni sitede devam etmesini planlıyorum.
Sitede genel olarak istediğim çalışmalar bunlar olacak olup süreç esnasında belki ufak tefek talepler olabilir. Tasarım işini yapmak isteyen kişi yaptığı site çalışmalarını da paylaşabilirse memnun olurum. Çalışmayla ilgili teklif, ortalama bitirme süresini, tasarım örneklerini ik.egitim@yandex.com.tr mail atabilir. Gelen teklifler değerlendirildikten sonra bütçe açısından uygun bulunan kişilerle mevcut site, yeni sitedeki tasarımla ilgili detaylı görüşme ve analiz yapılacaktır. İyi akşamlar. Mehmet Baki |
Bildirim