wordpreste sayfa yaptım ama tabi hazır temadan derdim -başlangıç sayfası dahil alta müzik koymak istiyorum gogle baktım bulamadım. başka sayfalarda görüyordum mini ekolayzırlı sağ üst köşede oynuyor gibi
-sayfa size değiştiremezmiyim .
teşekkürler
Temanın "footer.php" dosyasına eklemen gerekiyor. Tabi teman footer php içeriğini en altta yatay biçimde gösteriyorsa (genelde böyledir). Yeterince CSS biliyorsan istediğin biçimde pozisyonlayabilirsin. position: fixed; bottom: 0; right: 0; gibi bir şekilde yapabilirsin. header.php içine de ekleyebilirsin. Kısacası temada yer alan sayfaların hepsinde header ve footer bulunur. Sitedeki bütün sayfalar buralara ekleyeceğin içeriği barındıracaktır. Müzik arkaplanda refresh olmadan çalsın istiyorsan frameset kullanman gerekecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Bilgin
Temanın "footer.php" dosyasına eklemen gerekiyor. Tabi teman footer php içeriğini en altta yatay biçimde gösteriyorsa (genelde böyledir). Yeterince CSS biliyorsan istediğin biçimde pozisyonlayabilirsin. position: fixed; bottom: 0; right: 0; gibi bir şekilde yapabilirsin. header.php içine de ekleyebilirsin. Kısacası temada yer alan sayfaların hepsinde header ve footer bulunur. Sitedeki bütün sayfalar buralara ekleyeceğin içeriği barındıracaktır. Müzik arkaplanda refresh olmadan çalsın istiyorsan frameset kullanman gerekecek.
o kadar bilgili değilim basit bir plugin yokmudur? arkada kesilmeden çalsa iyi olur özellikle ilk siteye girişte çalması lazım ki bi anlamı olsun.
hostgatordan fantastico ile kuruyorum wordpresi ama hata yaptım bende kaldırdım tekrar kurmak istedim aynı dizine kurmuyor bu sefer illa domain/dene gibi bi uzantı yapmam gerekiyor her şeyi sildim ama nafile tam neyi silmem lazım..
fantastico ile kurmana gerek yok, WordPress kurulumu en basit olan sistemdir, sadece mysql veritabanı ve kullanıcı oluştur, wp-config.php dosyasında gerekli yerlere yaz sonra siteye git, kurulum ekranı otomatik geliyor, site adını yaz, kullanıcı adı ve şifre seç, e-postanı yaz hepsi bu kadar kardeşim... eklenti olarak illa ki vardır, hiç bu şekilde bir eklenti ya da uygulama ile ilgilenmedim, ama istersen hazır kodlara falan bak, belki javascriptlerle sana uygun birşeyler olabilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme