Şimdi Ara

wordpress /wp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sitemi wordpress üzerinden kurmak istiyorum wordpress dosyalarını aktardım kurulum içinwww.siteadı.com/wp adresine girdiğimde 404 not found hatası verdi.wp-config.php yi manuel ayarlayıp attım yine olmadı sorun nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: doruque__

merhaba sitemi wordpress üzerinden kurmak istiyorum wordpress dosyalarını aktardım kurulum içinwww.siteadı.com/wp adresine girdiğimde 404 not found hatası verdi.wp-config.php yi manuel ayarlayıp attım yine olmadı sorun nedir?

Path yanlistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşadım hosting firma ile görüştüm sorun kalktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamo

quote:

Orijinalden alıntı: doruque__

merhaba sitemi wordpress üzerinden kurmak istiyorum wordpress dosyalarını aktardım kurulum içinwww.siteadı.com/wp adresine girdiğimde 404 not found hatası verdi.wp-config.php yi manuel ayarlayıp attım yine olmadı sorun nedir?

Path yanlistir

sorunu çözdüm kurdum.fakat şimdide wordpress yönetim panelinde tema da beyaz sayfa sorunu yaşıyorum.araştırdım çözüm yollarının hepsini denedim wp-admin includes silip tekrar yükledim hala aynı.vewww.siteadi.com olarak dirdiğimde site açılmıyor hosting firmasının bu hostingten yararlandıgını söyleyen safya açılıyor sorun nerede acaba @serkanaslan1

• Beyaz sayfa sorununa çözüm .htaccess ayarları neden olabilir. Kullandığınız bir eklenti sebep olabilir.

Öncelikle eklentilerinizin klasörünün adını plugins yerine 2 yapın giriş yapmayı deneyin sonra tek tek pluginsleri yükleyin.

eğer çözülmezse .htaccess dosyası ve çözümleri için aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz.

https://www.etkisizeleman.com/nedir/htaccess-guvenlik-ayarlari-nasil-yapilir.htaccess güvenlik ayarları nasıl yapılır ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.