Şimdi Ara

✅ Wordpress Sitenizden %100 Verim Alın 💯 Wordpress Destek ve Danışmanlık Hizmetleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ✅ Wordpress Sitenizden %100 Verim Alın 💯 Wordpress Destek ve Danışmanlık Hizmetleri
    ✅ Wordpress Sitenizden %100 Verim Alın 💯 Wordpress Destek ve Danışmanlık Hizmetleri
    ✅ Wordpress Sitenizden %100 Verim Alın 💯 Wordpress Destek ve Danışmanlık Hizmetleri
    ✅ Wordpress Sitenizden %100 Verim Alın 💯 Wordpress Destek ve Danışmanlık Hizmetleri

    Site Yedekleme & Taşıma

    WordPress site taşıma ve domain değiştirme işlemi yeni başlayan kullanıcılar için oldukça zordur. Eğer yapacağınız işlemleri doğru bir şekilde yapmazsanız sitenizde bozulmalar ve komple sitenizi kaybetmenize neden olacak sonuçlar doğabilir. Bunun için size profesyonel hizmet veriyoruz.


    Güvenlik Optimizasyonu

    WordPress Güvenlik Optimizasyonu, tüm web sitesi sahiplerinin dikkat etmesi gereken oldukça önemli konular arasındadır. Arama motorları her gün binlerce web sitesini malware ya da phishing (oltalama) gerekçesi ile kara listeye eklemektedir. Eğer web sitenizi önemsiyorsanız ve ziyaretçi sayısının yüksek olmasına önem veriyorsanız WordPress web siteniz için WordPress Güvenlik Optimizasyonu yapmayı kesinlikle dikkate almalısınız.


    Entegrasyon Hizmetleri

    PayTR, İyzico, Param Pos, Shopier, Paraşüt, Sanal Pos Taksit Tablosu, Kargo Entegrasyonları, Sms Entegrasyonları, Pazaryeri Entegrasyonları vb. birçok entegrasyonu gerçekleştirebiliriz.


    Woocommerce Kurulum ve DestekWooCommerce, WordPress sitenizi E-ticaret sitesi özelliği eklemeniz için oluşturulmuş bir eklentidir. WordPress alt yapısına sahip sitelerin kullandığı en popüler eklenti olma özelliğine sahiptir. Ücretli ve ücretsiz olarak birçok WoCommerce tema ve eklenti desteği bulunmaktadır. Ekibimizden profesyonel ayarlar, temalar ve eklentiler için destek alabilirsiniz.


    Seo OptimizasyonuWordPress SEO; WordPress alt yapısı kullanan web sitelerinde arama motoru performansını arttırmak üzere yapılan optimizasyon çalışmalarının tamamıdır. Web sitenizin arama motorlarında üst sıralara çıkmasını istiyorsanız mutlaka WordPress SEO tekniklerini uygulamanız gerekir. Ekibimizden profesyonel wordpress seo desteği alabilirsiniz.


    Hız OptimizasyonuWeb sitesi sahibi olarak içeriğinizi sunmak ve kullanıcılarla etkileşim kurmak için yalnızca birkaç saniyeniz olduğunu unutmayın. Ziyaretçinizin değerli zamanını web sitenizin yüklenmesini beklemek için boşa harcamak istemezsiniz. Google gibi arama motorları artık web sitelerini yavaş yüklenen web sitelerinden daha hızlı sıralamaktadır. Wordpress hız optimizasyonu için ekibimizden profesyonel destek alabilirsiniz.



    Wordpress Tasarım, Tema Kurulumu ve Ayarları

    İstediğiniz tasarımda wordpress tema tasarlayabiliriz, Yada satın aldığınız bir temayı istediğiniz şekilde düzenleyerek kurabiliriz.


    Eklenti veya Tema Türkçeleştirme

    Günümüzde WordPress çok fazla kullanılıyor, bunun nedeni kolay ve aradığınız her çeşit eklentiyi kolaylıkla bulmamız. Hal böyle olunca çok fazla yabancı tema ve eklenti geliştiricisi var ve bunların geliştirdikleri yenilikle genellikle İngilizce olmaktadır. ThemeForest gibi tema satışı yapan sitelerden aldığınız temalar maalesef İngilizce oluyor, hal böyle olunca Türkçeye çevirmek zorlaşıyor. Eklenti veya Temalarınızı Türkçeleştirmek için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.


    Wordpress Eklenti Ayarları & Özel Eklenti Talebi

    Sizin için ihtiyacınıza özel wordpress eklentilerini bulabilir ve ayarlarını sizin için yapabiliriz. İsteğe özel eklenti talepleriniz için hemen bizimle iletişime geçin.


    Siteni Mobil Uygulamaya Dönüştür (İOS - ANDROİD)

    İhtiyacınıza özel olarak web sitenizi mobil uygulamaya dönüştürmek isteyebilirsiniz. Web sitenizi mobil uygulamaya dönüştürmek için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.


    Veritabanı Optimizasyonu

    Wordpress te kurduğunuz eklenti ve temaların tüm kayıtları veritabanın da tutulur. Veritabanı optimizasyonu düzenli olarak sağlanmazsa wordpress siteniz oldukça yavaş açılmaya başlar. Veritabanını optimizasyonu için ekibimizden profesyonel destek alın.


    Görsel Optimizasyon

    Resimleri ortadan kaldırdığımızda çoğu web sitesinin büyük bir yazı duvarından farkı kalmaz, bu yüzden WordPress için resim optimizasyonu okur ilgisini çekmek için önemlidir. . Günümüzde ise ziyaretçilerin dikkatini yakalayabilmek için yüksek kaliteli görseller olmazsa olmazlar arasındadır. Görseller kullanarak içeriğinizi bölümlere ayırabilir ve daha okunaklı hale getirebilirsiniz. Bunun haricinde görsel aramaları üzerinden ekstra trafik de kazanabilirsiniz. Ancak bütün bu faydaları elde edebilmek için öncelikle resim boyutlarının düzgün şekilde ayarlamak gerekli.

    Çoğu WordPress sitesi sahibi genellikle web için optimize olmayan görseller kullanmakta ve bu durum yarardan çok zarara sebep olmaktadır. Worpdress görsel optimizasyon u için ekibimizden profesyonel destek alın.


    WhatsApp Destek 0 850 840 88 60


    Web Sitemiz: www.teknoweb.com.tr




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoWeb -- 2 Ocak 2022; 23:59:51 >







  • Merhaba;


    Benim web sitem wordpres değil özel yazılımlı web sitelerinede yardımcı olabiliyormusunuz.


    Web sitem : www.kagitcantadunyasi.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutbulut -- 11 Mart 2022; 14:0:29 >
  • mahmutbulut kullanıcısına yanıt
    Merhabalar tabiki 08508408860 whatsapp hattımıza yazın lütfen yardımcı olalım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam ben arkadaşlara iletiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.