Şimdi Ara

Wordpress Öne çıkarılmış görsel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sitemde wordpress kullanıyorum ancak yeni kullanmaya başladığım temada bir sorunu çözemedim. Yazı kategorisinde (archive.php - catagory.php yok) öne çıkarılmış görsel yükleyip belirlemek yerine eski temada kullandığım gibi özel alana (resim) url vererek öne çıkan görseli belirlemek istiyorum. Bu sayede daha önceki yazılarıma özel alan ile belirlediğim önce çıkarılmış görsellerin de aktif olmasını istiyorum. Bu sayede hem hostinge resim uload edip yer kaplatmamış, hem url ile kolayca belirlemiş, hem de önceden eklediğim yazıların öne çıkan görsellerini kaybetmemiş olacağım.

Sonuç olarak yazı eklerken "resim" özel alanına verdiğim url arşiv/kategori sayfasında öne çıkarılmış görsel olsun istiyor, Yardımlarınızı bekliyorum.

Archive.php kodları:.
    http://www.biortam.com/archive.rar

• sguneci kullanıcısına yanıt
    Bu senin kullandığın tema ile alakalı bir durumdur. öne çıkarılmış görsel sistemi zaten vardır içeriğe resim ekleme olayı url ilede yapılmaktadır. ve eklenen resim öne çıka gördsel olarak belirlenebilir.
    Ayrıca içerik eklerken üst tarafta ekstra alanlar mevcuttur bu alanları kullanarak yapabilirsiniz.

Ancak dediğim gibi öne çıkarılmış görsel gösterilirken bu fonksiyon temada aktif olması gerekiyor eğer aktif değilse o temaya uyarlanması gerekiyor.. Tema sahibi ile iletişime geç daha iyi sonuç alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.