Şimdi Ara

wordpress eklenti hatası yarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wordpress üye giriş eklentisi kurdum kurulum bitince beni admin panelinden dışarı attı şimdi üye girii yapmaya çalıştığımda yetkiniz yok diyor nasıl çözerim bilgisi olan

eklenti adı eklentiyi kendi içinden kurdum başka siteden almadım eklenti adı aşağıda
    MiniMeta Widget

• eklentiyi ftp girip sildim düzeldi üye girişini değiştirecek bir eklenti bilen varsa yardımcı olursa iyi olur
  • hazır konu açmışken köyümüzün derneğini kurduk dernekte için site lazım hazır portal falan bilen arkadaş varmı dernek parasal yönden sıfır yani para ile birşey alamaz host ve domain ben hediye edeceğim zaten

Orijinalden alıntı: sunucum

eklentiyi ftp girip sildim düzeldi üye girişini değiştirecek bir eklenti bilen varsa yardımcı olursa iyi olur

Better WP Security adlı eklentiyi kur hem siteni saldırılara karşı korursun hemde giriş linklerini değiştirebilirsin.

Orijinalden alıntı: bjk_serco

quote:

eklentiyi ftp girip sildim düzeldi üye girişini değiştirecek bir eklenti bilen varsa yardımcı olursa iyi olur

Better WP Security adlı eklentiyi kur hem siteni saldırılara karşı korursun hemde giriş linklerini değiştirebilirsin.

better wp kurdum ama yanlışlıkla admin girişini değiştir dedim otomatik değiştirdi eklentiyi kaldırınca giriş yapabiliyorum eklentiyi yeniden kurunca admin girişini otomatik gizliyor yani eski ayarlar kayıtlı duruyor işin içinden çıkamadım:(:(

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_serco

quote:

better wp kurdum ama yanlışlıkla admin girişini değiştir dedim otomatik değiştirdi eklentiyi kaldırınca giriş yapabiliyorum eklentiyi yeniden kurunca admin girişini otomatik gizliyor yani eski ayarlar kayıtlı duruyor işin içinden çıkamadım:(:(

Aynı sorun bendede olmuştu ancak kendisi otomatik değiştirmiyordu diye hatırlıyorum giriş linklerini ben sorunu eklentiyi kaldırıp yeniden yükledikten sonra çözmüştüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende kaldırdım kurdum ama kurunca ayarlar aynı geliyor birkaç yerde gizli girişin çözümünü anlatmışlar ama işe yaramadı

kısacası bana başka güvenlik programı lazım kullanan arkadaşlar öneride bulunursa teşekkür
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.