Şimdi Ara

Wordpress

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wordpress ücretsiz mi?

Herşey hazır olarak mı geliyor sitede?

Hangi konuyla ilgili açarsam çok tıklanır?

Nasıl çok tıklatırım?

Bu olayı paraya çevirebilirmiyim?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

• Wordpress ücretsiz. Ve her şeyi hazır. Tüm eklentileri falan. Sen sadece ayarlarını yapacaksın. Önemli olan rekabeti az olan bir alanda ya da niche kelime çalışması yapmak.

örnek :www.kadinnedir.com bu benim sitem. Wordpress .

İstersen DM at daha detaylı yardımcı olayım
  • Wp lisansı ücretsizdir fakat benden hiç para çıkmasın derseniz o zaman, yine wp'nin sitesinden tamamen ücretsiz bir site.wordpress.com uzantılı bir site açabilirsiniz.Tabi "tamamen ücretsiz" olmasının birçok olumsuz yönü var.Örneğin, çoğu dosyaya erişim imkanınız yok.Eklentilerin çoğuna erişimiz yok.Bu gibi Faktörler sizin için önemli ise 2 seçeneğiniz var.İlki, yine wp'nin kendi sitesinden ücretli bir üyelik Alıp bütün sınırlandırmalardan kurtulmak ikincisi, bir host paketi Alıp wp kurup yine sınırlamalar olmadan rahatça kullanmak.

Diğer sorulara gelecek olursak, son 3 sorunuz işin maddi yönünü kapsıyor ve Üzülerek söylüyorum ki blogdan para kazanmak sanıldığı kadar kolay bir iş değil.Bu işin teknik yönü çok Önemlidir.Sırf para kazanacağım diye de blog açmak, bana göre daha baştan başarısız olmaktır ki bunun örneklerini zaman içinde Sıkça gördüm ve teyit ettim.İşin bir diğer yönü illa bir konu ile ilgili blog yazılacaksa, bu bildiğiniz bir konu olmalıdır.Mantık olarak hakim olmadığımız bir konuda blog yazılmaz.

Size tavsiyem, eğer araştırmaktan zevk aldığınız, belli bir bilgi birikimimizin olduğu bir konu/konular varsa bu doğrultuda bir blog açmanızdır.Sırf para için yapacaksanız, kısa vadede hayal kırıklığına uğrarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MOLİVER

Wp lisansı ücretsizdir fakat benden hiç para çıkmasın derseniz o zaman, yine wp'nin sitesinden tamamen ücretsiz bir site.wordpress.com uzantılı bir site açabilirsiniz.Tabi "tamamen ücretsiz" olmasının birçok olumsuz yönü var.Örneğin, çoğu dosyaya erişim imkanınız yok.Eklentilerin çoğuna erişimiz yok.Bu gibi Faktörler sizin için önemli ise 2 seçeneğiniz var.İlki, yine wp'nin kendi sitesinden ücretli bir üyelik Alıp bütün sınırlandırmalardan kurtulmak ikincisi, bir host paketi Alıp wp kurup yine sınırlamalar olmadan rahatça kullanmak.

Diğer sorulara gelecek olursak, son 3 sorunuz işin maddi yönünü kapsıyor ve Üzülerek söylüyorum ki blogdan para kazanmak sanıldığı kadar kolay bir iş değil.Bu işin teknik yönü çok Önemlidir.Sırf para kazanacağım diye de blog açmak, bana göre daha baştan başarısız olmaktır ki bunun örneklerini zaman içinde Sıkça gördüm ve teyit ettim.İşin bir diğer yönü illa bir konu ile ilgili blog yazılacaksa, bu bildiğiniz bir konu olmalıdır.Mantık olarak hakim olmadığımız bir konuda blog yazılmaz.

Size tavsiyem, eğer araştırmaktan zevk aldığınız, belli bir bilgi birikimimizin olduğu bir konu/konular varsa bu doğrultuda bir blog açmanızdır.Sırf para için yapacaksanız, kısa vadede hayal kırıklığına uğrarsınız.

Bu sitenin robots.txt dosyası olduğundan, bu sonuç için bir açıklama bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi edinin.

Wp Sitemi google da aratınca bu çıkıyor. Daha yeni kurdum bi iki saat oldu. Sebebi nedir? Kendi kendine düzelir mi? Ayarlardan arama motorlarında görüb olayını hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 9 Kasım 2015; 11:53:59 >

• Cevabı kendiniz bulmuşsunuz, kolay gelsin.
  • quote:

Cevabı kendiniz bulmuşsunuz, kolay gelsin.

https://sagliksayfam.wordpress.com/ hocam google"da bi aratıp bakarmısınız? Yardımcı olurmusunuz bana halledemedim.

Google webmaster sayfasından url ekledim, ayarlardan arama motorlarına görün dedim ama hala yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wordpress SEO Hizmeti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siteniz google'da çıkıyor fakat robot.txt dosyası istiyor.Bu linkteki yazıları okuyunuz ve robot.txt test aracını açınız.
  • quote:

Siteniz google'da çıkıyor fakat robot.txt dosyası istiyor.Bu linkteki yazıları okuyunuz ve robot.txt test aracını açınız.

Bu html sayfasını wordpress sayfasına nasıl yükleyeceğimi bulabilsem çok güzel olacak ama bulamadım , bilmediğim işlere bulaştım gibi

• İlk mesajımda da dediğim gibi, site.wordpress.com uzantılı ücretsiz bir site açmanız bazı kısıtlamalar getiriyor.Malesef çoğu dosyaya erişiminiz yok ve sonradan dosya ekleme/çıkarma yapamıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.