arkadaşlar yeni bir wordpress blogu açmak istiyorum ama kafamda bir soru var bu bloga bumerang sisteminden reklam alabilir miyim ?
Alabilirsiniz. Bumerang reklamları genelde ayda 1 gibi çıkıyor siz istediğiniz fırsatı konu olarak açıyorsunuz. Teklif şartlarına göre gösterim süresi dolunca paranız bumerang hesabınızda beliriyor.
taşekkürler
Sn.Erkutcn Ben de ücretsiz wordpress siteme Google Adsense reklamı almak istiyorum fakat kodları nereye ekleyeceğimi bilmiyorum yapamadım cevabın için şimdiden teşekkürler...
Merhabalar öncelikle,
Ücretsiz wordpress sitem derken domain ücretsiz mi ?
Öncelikle sitenizle Google Adsense servisine başvuru yapmanız gerekiyor. Nereye ekleyeceğinizi onaylanınca düşünürsünüz. Sitenizde reklamın nerede gösterimini yapmak istiyorsanız oraya koyabilirsiniz. Kodları eklemede ve öğretmede karşılıksız yardımcı olabilirim.
Saygılarımla...
Öncelikle hemen cevap vermenizden dolayı çok teşekkür ederim. önceden sitem vardı ve adsense hesabım da vardı, google kupon kodu kaybolunca 25$ yalan oldu :) yeni bir gmail hesabı aldım, herşeye baştan başlayacağım.! şimdi ücretsiz wordpress blog domain kullanmaya başladım. site henüz tamamlanmadı ve donanımhaber forum kuralları gereği sitemin linkini veremiyorum. İsterseniz imzadan bakabilirsiniz. Adsense reklamlara başvurumu yapayım, ileri aşamalarda yardımınıza müracaat edebilirim, teşekkürler. Saygılarımla...
Ben buralardayım onay aldığınızda veya takıldığınız yerde yardım edebilirim.
Saygılar.
teşekkürler...
Adsense sitesinde de ilgili kodların eklenmesi ile ilgili bilgiler var
mrb. google işi biliyor tabii, wordpress'e adsense izni vermiyor. Blogger tavsiye ediyor ;) blogspot açtım ve adsense kayıt onayını bekliyorum. Blog aömak isteyen arkadaşlar bunu dikkate alsınlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme