Şimdi Ara

word to pdf çevirme sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biz word yazdığımız bi yazıyı normal yazarsak pdf e sorunsuz güzelce çeviriyor.Ama word da yazıyı italik olarak yazmamız gereken yerler oluyo pdf e atıyoruz print aldığımızda o italik yazılar anlaşılmıyor okunmuyor arkadaşlar sorun hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

• mcp,mcsa,mcse Kadir Bey;
    Büyük ihtimal Microsoft office ile yapıyorsunuz.Uğraşmayınız bunlar ile.
    Open Office in son versiyonunu indirip kurunuz,direk pdf olarak kaydediniz.Bir de öyle deneyin bakalım italik yazılarda sorun çıkacak mı?
    Ama bunun dışında sorununuz kullandığınız font olabilir.Başka genel fontlardan birisini kullanmayı deneyin bir kere de.
  • ilgin için teşekkür ederim arkadaşım uygulayacam.Diğer fontlarda sorun olmuyor.sadece italikte oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_bek

ilgin için teşekkür ederim arkadaşım uygulayacam.Diğer fontlarda sorun olmuyor.sadece italikte oluyor.

İtalik bir font değildir.Sadece tüm fontlara uygulanabilen,yazıyı yatay görünümlü hale getiren bir efekt diyelim biz ona.
    Benim kastettiğim
    times new roman ise verdana seçip deneyin idi..

Ayrıca üstteki mesajıma bir ekleme yapayım.
    Open office de word dosyasını açtıktan sonra pdf olarak dışa aktaracaksınız.Cümle biraz karışık olmş kafa karıştırmasın..
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 20 Şubat 2009; 14:11:52 >
  • Kullandığım bilgisayarda PDF Complete diye bir program var tam sürüm. Dediğin sorun olmuyor. DoPDF programınıda evde kullanıyorum, freeware. Dediğin sorun onda olmuyordu sanki. Bunları bi dene
  • Arkadaşlar bende PDF formatındaki fiyat listelerini çeviriyorum fakat word e çevirdikten sonra tablolarda kayma oluyor. bir el atın nasıl düzeltirim bu sorunu ???
  • Farklı bir yazılım ile çevirmeyi deneyin. Ben FoxIt Phantom kullanıyorum, sorun yaşamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word Dosyası gösteren mp3 player
    14 yıl önce açıldı
    Reader At Work Benzeri Kitap
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bulabildim.www.pdftoword.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.