Şimdi Ara

Word'de yazılar birbirine giriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yazıcıda türkçe karakterler birbirine giriyor. Yazı tipini değiştirdim, yazıcıyı değiştirdim ama aynı hatayı ara sıra veriyor. Yazıyı yazdırmak istediğimde yazıcı birkaç sn ye takılı kalıyor sonra yazdırıyor ve bu problem meydana geliyor. Eğeer yazıcı da takılma meydana gelmezse problem olmuyor. Sizce bu problemi nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyu77 -- 19 Mart 2008; 10:52:07 >

• Hiç mi fikri olan yok? Bu yazılar problem meydana geldiğinde sadece çıktıda değil, o anda ekranda da birbirine giriyor.
  • Word hangi sürüm kullanıyorsunuz, bir de Klavye ayarlarından sadece türkçe (Q veya F hangisini kullanıyorsanız) kısmını seçili olsun ABD ingilizce varsa kaldırın deneyin yine olmazsa Word u yeniden silip yükleyin.
  • 1.Fontu değiştirdin ni?
    2.Biçim paragraf kısmında karakter aralıklarını değiştirdin mi
    3. Dosya sayfa yapısını A4 yaptın mı
    Tüm bunları dene düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xax

Word hangi sürüm kullanıyorsunuz, bir de Klavye ayarlarından sadece türkçe (Q veya F hangisini kullanıyorsanız) kısmını seçili olsun ABD ingilizce varsa kaldırın deneyin yine olmazsa Word u yeniden silip yükleyin.

Konu hortlayacak ama evet bu yöntem işe yarıyor. Klavye ayarlarında sadece Türkçe kalınca harflerin birbirine girmesi düzeldi. (office 2007 için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel de aynı harfleri silme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.