Şimdi Ara

Woops’tan TTNET WiFi Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Woops, paketinde bol internet sunmakla kalmıyor, şimdi de TTNET'in WiFi noktalarında ÜCRETSİZ internet sunmaya başlıyor! Böylece kafesinden parkına, üniversitesinden iskelesine kadar TTNET'in 5000'e yakın WiFi noktasında ücretsiz internetin tadına varabileceksin! Daha ne olsun☺

Nasıl Faydalanırım?
    Kampanya kapsamında 6 ay boyunca geçerli aylık 300 WiFi kullanım dakikası hediyesinden yararlanmak için WOOPS WIFI yazıp 5060'a göndererek gerekli kullanıcı adı ve şifreyi alman yeterli.
    Kampanyadan TTNET WiFi noktalarının bulunduğu yerlerde yararlanabilirsin. İlgili noktalarda TTNET WiFi ağına bağlanarak TTNET DSL abonesi değilim seçeneğinden giriş yaparak şifre ve kullanıcı adı ile WiFi ağına bağlanabilirsin.
    ———————————————————
    Kampanyadan; bireysel faturalı tarifelerde, Mobil Ofis dışındaki bireysel faturasız tarifelerde ve BİMcell, POcell, PTTcell, Teknosamobil hariç faturalı, faturasız Gelir Paylaşım Ortaklığı (GPO) kurgusundaki tarifelerde bulunan 7-25 yaş arasındaki faturalı veya faturasız Woops üyesi bireysel hat kullanıcısıysan yararlanabilirsin.

SORULARINIZIN CEVAPLARI

Kampanyada yaklaşık 5.000 noktada bulunan TTNET WiFi noktalarında kullanılabilecek, 6 ay boyunca geçerli aylık 300 dakika WiFi kullanım hakkı sunuluyor.
    Kampanyaya 31 Aralık 2016’ya kadar katılabilirsin.
    Kampanya 150.000 adet şifre ile sınırlı. Kampanya şifreler tükendiğinde ya da kampanya bitiş tarihinde sonlanıyor.
    Kampanyaya katılım için 5060'a gÖnderilen SMS'ler 0.3325 TL olarak ücretlendirilir.
    Kampanya kapsamında iletilen kullanıcı adı ve şifre ilk kez kullanıldıktan itibaren her ay 300 dakika olacak şekilde 6 ay boyunca geçerlidir ve kazanılan haklar bir sonraki aya devredilmez.
    Kullanıcı adı ve şifreleri 31.12.2016 itibari ile geçerliliğini yitirir.
    Kazanılan haklar 3. Şahıslara transfer edilemez.
    Avea kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Not: Denendi, direk kullanıcı adı ve şifre telefonunuza geliyor..
    ------------------------------
    Müşteri hizmetlerinden bilgi almak için dakikam var liram yok derseniz 500 numarasını aramak yerine 444 1 500 numarasını dakikalarınızı kullanarak bilgi almak için arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuşuçtubeybi -- 18 Aralık 2015; 18:12:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Şifre 6 ay mı geçerli?
  • raskolnikov77 kullanıcısına yanıt
    Evet 6 ay geçerli. Bana da anında geldi kullanıcı adı ve şifre. Haber veren arkadaşa teşekkürler işime yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfzcn

Evet 6 ay geçerli. Bana da anında geldi kullanıcı adı ve şifre. Haber veren arkadaşa teşekkürler işime yarayacak.

atılan mesaj ücretsiz mi?
  • 300 DK kullanım sınırı nasıl oluyor? data indirmesen de 300 DK dan gidiyor mu yani? anlayamadım ben
  • Guzel bi kampanya aveada biseyler yapsin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasoci kullanıcısına yanıt
    Log in ile log out arasındaki süre toplam 300 dakika..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    TTELEKOM ASUS TABLET KAMPANYASI...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: mstfzcn

atılan mesaj ücretsiz mi?

konuyu güncelledim tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

300 DK kullanım sınırı nasıl oluyor? data indirmesen de 300 DK dan gidiyor mu yani? anlayamadım ben

bağlandığın süre kadar. örneğin wifiyi açtın bugün 1 saat bağlandın kapadın yarın tekrar bağlanıp 1 saat harcadın kapadın. toplamı 300 edince ilk ay kullanım hakkın bitiyor. ikinci ay bir daha 300 dakika yükleniyor. 6 ay boyunca yükeniyor hala cevap bulamadıysanız konuyu güncelledim ve emin olmak isterseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

not: dakikam var liram yok derseniz 500 numarasini aramak yerine 4441500 numarasini dakikalarinizi kullanarak bilgi almak için arayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuşuçtubeybi -- 18 Aralık 2015; 18:10:54 >
  • kampanya sıcacık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.