Şimdi Ara

woofer alıcam yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SPL_34

teyp şimdilik yeter, zaten arabanın üstündeki 4 tane dandik hoparlörü besleyecem demişsin

pioneer yeter diosun yani..jameson amfiyi araştırdım fiyat/performans oranı çok iyi yorumları war..ben de sonuçta çok profesyonelce bişey yapmycam...

@lord of chaos jameson amfi kafama yattı gibi fiyatı da uygun sen ne dersin alıyım mı?

woofer alıcam yardım

# TÜM JAMESON ÜRÜNLERİ EURO STANDARTI CE BELGELİDİR
    # 2 yıl garantili
    # 4x375 Watt
    # 4/3/2 Köprü bağlantılı
    # Mosfet güç kaynağı
    # Isıya ve kısa devreye karşı korumalı
    # Süper Bass
    # Aktif crossover

aynı amfi hepsiburada da 260ytl

• ya fıyat her bı sıtede farklı kımısı 270 dıyor. kımısı 250 kımısı 170 her kes kafasına gore bır fıyat koymus. bunlara aldırma aynı anfı.http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=VET_C0BY30ai3w9ekBVFgg burda 170 ytl almanı tavsıye ederım aynı anfı bende var ve cok memnunum.(kesınlıkle almanı tavsıye ederım memnum kalacagından emınım)

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

ya fıyat her bı sıtede farklı kımısı 270 dıyor. kımısı 250 kımısı 170 her kes kafasına gore bır fıyat koymus. bunlara aldırma aynı anfı.http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=VET_C0BY30ai3w9ekBVFgg burda 170 ytl almanı tavsıye ederım aynı anfı bende var ve cok memnunum.(kesınlıkle almanı tavsıye ederım memnum kalacagından emınım)

walla fiyat ve taksit seçenekleri çok uygun be güzele benziyor..benim seti yazdım yukarıda sence sorun çıkartırmı??

• benhttp://img215.imageshack.us/my.php?image=grkft4.png bu kolonları bagladım. bıraz sese yuklendım ve bırısı patladı. arkadasın wofer ına taktım cok guzel sekılde bass verdı. burada tesısat hastası arkadas yerını soledıhttp://forum.donanimhaber.com/m_8568482/tm.htm emınonunde bıraz dolasırsan bulursun her yerde satıyorlar(emınonunde fılm oyun vs.. cd satılan bır yer var orada adamlar senı yonlendırır.) kabınde 50 ytl sen bır woferı al kabın sorun dııl gıttı gıdıyorda kocaman elektronıkten alırsın 50 ytl

• bence sorun cıkarmaz ben 1 wofer 2 tanede kolon baglamıstım aslanlar gıbı ses verdı. 4 tane dandık baglıcam demıssın onlar kac watt?

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

bence sorun cıkarmaz ben 1 wofer 2 tanede kolon baglamıstım aslanlar gıbı ses verdı. 4 tane dandık baglıcam demıssın onlar kac watt?

walla onların cok bişi oldugunu zannetmiorum sonuçta arabanın üstünde fabrikasyon gelen dandik hoparlör zaten olmadı arkadaki 2tane kendi hoparlörünü bağlamam sonuçta doğru düzgün ses verdiği de yok yalnızca önlerdekine bağlarım
  • kardeş eğer arkadaş memnunsa alınır dedim ya sana be pioner ın jbl in bi b.k a yaramaz anfilerini biliyorum, alırız takarız baktık memnun değiliz müşteri olarak geri iade hakkın var. yani bide wofer konusunda karar verirsen işlem tmm gibi gözüküyo
  • sana bahsettimya teyp e jak takmak bak burda çok ayrıntılı anlatmış bir arkadaşhttp://forum.donanimhaber.com/m_7342530/mpage_1/key_mp3%252Cplayer%252Cba%25F0lamak//tm.htm#7342530

Orjinalden alıntı: lord of chaos

kardeş eğer arkadaş memnunsa alınır dedim ya sana be pioner ın jbl in bi b.k a yaramaz anfilerini biliyorum, alırız takarız baktık memnun değiliz müşteri olarak geri iade hakkın var. yani bide wofer konusunda karar verirsen işlem tmm gibi gözüküyo

kardeş haklısın amfi bu olacak heralde cok fazla bi olumsuz yorum da okumadım..zaten belirttiğim gibi arabanın arkasındaki 2 hoparlörü(arabanın kendi hoparlörü) bağlamam zaten ses verdiği yok doğru düzgün öndeki hoparlörde en fazla 100w falandır diye düşünüyorum..woofer konusunda ya blaupunkt ya da jbl almayı düşünüyorum

• arkadaşlar internette gezinirken gözüme şu subwoofer çarptı:

woofer alıcam yardım

# Dahili amplifikatörlü 8" (20.32cm) aktif Subwoofer
    # 200 watt max çıkış gücü, Dahili amplifikatörlü şık ve kompakt subwoofer...
    # 200 watt max çıkış gücü
    # Polypropylene koni
    # Bass boost control için uzaktan kumanda
    # Boyutlar: 386.3x310x335mm(w/h/d)

dahili amfi si var benim kafama yattı sizlerin de yorumlarını almak isterim..ne dersiniz?
  • shamsheytani arkadaşım,o sony subwooferın anfisine ekstra hoparlör bağlayamazsın,sonynin aktif subwooferı 20 cm, bu sub.lar her müzik türüne uyum sağlamaz.400 ytl ye daha güzel bir sistem kurulabilir,benim daha önce yazdığım xetec anfi yi alıp birde jbl gt4 serisi subwoofer alırsan emin ol sony den çok daha iyi çalar.
  • evt sony ı ses sıstemlrınde kımse tavsıye etmıyor.

Orjinalden alıntı: lord of chaos

kardeş hakkaten nerdesin naaptın tesisatı msn e de girmiyon başına bi iş gelmedi inşallah

banamı dedin yanlış anlamadıysam?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.