Bildirim
Wonodds'dan oynayan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
odemelerinde sorun yok,belge istiyorlar hatırladıgım kadarıyla -
Banka havalesi ile çekimde belge talep etmiyoruz dedi canlı yardımdaki eleman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head -- 19 Mart 2015; 15:46:27 > -
ben daha once 5 euro bonusu 800 euro yapıp cekmiştim belge gonderip tabikide keşke şimdi oynayabilsem ne **** kabul ediyorlar ne visa master card direk. para yatırma yontemleri bana uysa ordan baska yerde oynamam felaket secenekler var kazanmamak elde degil -
quote:
Orijinalden alıntı: 123_789
ben daha once 5 euro bonusu 800 euro yapıp cekmiştim belge gonderip tabikide keşke şimdi oynayabilsem ne **** kabul ediyorlar ne visa master card direk. para yatırma yontemleri bana uysa ordan baska yerde oynamam felaket secenekler var kazanmamak elde degil
Hocam **** olan şey u k ash ise kabul ediyor wonoods.
Senden neden belge istediler bonus kullandığın için mi? -
çekme talebinde bulununca belge istediler bonus oldugu için sanmıyorum normal taletede isterler ve uk as h kabul etmiyolar su sıralar sistem arızalı yazıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X