Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film normal bir başlangıç filmi olmuş açıkcası. Ne artısı var ne eksisi var. Orta şekerli bir film. Gal Gadot ve Wonder Woman solo için gayet iyi ve yeterli bence.

Film boyunca Trevor haricinde diğer karakterlerin etkisini görmedim açıkcası, hikayeye olaylara etkileri yoktu. Olmazsalar da olurmuş yani o dereceydi.

Müzikler güzeldi. Görsel efektler iyi bence. Slow-mo biraz fazla kullanılmış bana göre.

SS ve BvS filmlerinden sonra böyle bir film DC ve WB için gerekliydi, hata yapmamışlar sevindim.

7,5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

İlk yarısı biraz durgun olsada genel itibariyle güzeldi film.
    3D sevmediğim için mecbur dublaja gittim ki onuda hiç sevmem. WW'nin Gelen ve yazdığı mektupların Türkçe olmasına gerek varmı diye düşünmedim değil. Çok gereksiz bir sahneydi açıkçası.

Komutanı öldürdükten sonra ben cidden Ares diye birinin olmadığını düşünmüştüm karakter olarak ama öyle değilmiş tabi.
    Dövüş sahneleri tatmin ediciydi. Slow motion lar için atıp tutan olmuş ama 3-4 sahnede vardı sadece o kadar da olsun.
    Sinema da izlenebilir kesinlikle.

Gereksiz olan kısım neresi? Mektup gelmesi mi yoksa mektubun Türkçe'ye çevrilmiş olması mı? Adamlar ne güzel hizmet yapmışlar işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet güzel bir giriş filmiydi. Dc sonunda beklentileri karşılayan bir film yapmış. Sadece ares biraz sönük kaldı onu da ilk filme verelim. Bu süperkahraman filmlerine villianlar hep sönük kalıyor zaten. Aynı olay marvel'da da geçerli, hiç tatmin olmuyorum.

Onun dışında dc'nin çok yanlış bir hamle yaptığını tekrar anlıyoruz bu filmi izleyince. Bvs yapmak yerine, batman solo, flash solo, cyborg solo, aquaman solo filmi yapsaydı ardından justice league patlatsaydı daha oturaklı bir evren olurdu.
  • Film cidden güzel olmuş.hatta filmden çıktığımda çok mutluydum çünkü bu film dceu için çok önemliydi.

Film her yönüyle ne eksiği ne fazlası var.ne BvS'deki gibi boğucu bir atmosfere sahip ne de marvel filmleri gibi çocuksu bir havaya sahip.diyaloglardan aksiyon sahnelerine her şey tam kıvamında olmuş bence.

O kadar eleştirdiğimiz gal gadot ww olarak gayet iyiydi,yine chris pine de steve olarak çok iyiydi.ayrıyeten steve de baya etkin rol oynadı buna da sevindim.
    hele intihar sahnesinde gözümden yaş geldi

Diğer filmlere kıyasla önceki dceu filmlerinden daha iyiydi bence,birkaç marvel filmi hariç çoğundan daha güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_Vader -- 4 Haziran 2017; 22:40:15 >

• DCEU BvS ve SS'nin aldığı rezil eleştirilerden sonra bir yandan toparlayabileceğine inansam da bir yandan korkuyordum. Herkes umudunu WW ve JL'ye bağladı ve ben bu ikisinin patlama ihtimalini çok yüksek görüyordum ama iyi olsun diye dua ediyordum resmen. İlk eleştiriler geldiği zaman ben çok mutlu oldum ama içimden bir ses de 'Eleştirmenleri memnun etmek için DC'ye ihanet etmiş olmasınlar?' diye bir soru geçiyordu içimden. Forumdan da güzel tepkiler gelince okey dedim ve gidip izledim.
    Öncelikle söyleyeyim, ben bu filmi beğendim. Beklentilerimi de gayet karşıladı. Bu sene GoTG 2 ile birlikte en sevdiğim süper kahraman filmi oldu hatta WW'yi bir tık öne koyabilirim.
    Filmin ilk yarısı full hikaye odaklıydı ve daha iyi olabilirdi.
    İlk yarı tahmin edilebilirdi bence. Diana'nın annesinin kardeşinin ölümünü tahmin etmiştim daha önceden. Zaten fragmanlar da öküz gibi spoiler ettiği için çok şok edici değildi.

İkinci yarı çok keyifliydi, aksiyon doluydu. Ana villain rezildi yalnız.
    Ares'i oynayan adamı da, karakteri de beğenmedim. Bazı dizayn seçimleri hoşuma gitmedi filmde. İlk filmden WW'nin en büyük düşmanı Ares'i koymak çok büyük hataydı.
    Zaten WW origini ile birlikte işleneceği için harcanacağını tahmin etmiştim ve beklediğim gibi oldu. Twist güzeldi ama olmasa da olurmuş gibi hissettirdi. Yine de olsun. Ares'le yapılan son boss savaşı meh, zaten çok şey de anlamadım, biri ona vuruyor biri ona vuruyor falan filan çok anlaşılmadı. WW'nin Ares'i öldürdüğünü sanıp herşeyden vazgeçmesi de; bir heronun yapacağı şeyler değil bunlar. Ares yerine Cheetah gibi villainlarda olabilirdi. 2.filmde de onu kullanacaklarmış, yazık ettiler bence iki karaktere de. Ares harici diğer şu yaşlı adam ve Dr.Poison da güzel villain'lar değildi. Adlarını bile adam gibi hatırlamıyorum düşünün artık. Türk bayrağı ve Osmanlı'nın bir sürü kez adının geçmesi hoş detaylar olmuş.

Görsel efektlerde çok sıkıntı hissetmedim. Yan karakterler çok boştu. Steve hariç hiçbirinin hikayeye etkileri yok ama kendilerini sevdiğim için çok bişey demek istemiyorum
    WW ile Steve'in sevişme sahnesini hemen kesen Patty Jenkins'e ve tüm senaryo ekibine buradan saygılarımı yolluyorum.

8.5/10 diyorum. İnşallah JL de bu kalitede hatta daha iyi olur. Marvel'la gerçek bir rekabet görelim artık.

• İki gündür okuduğum olumlu yorumlardan sonra büyük beklentiler içinde gittim bu akşam filme. Yükselen beklentimi karşılayamadı.
    Filmin ana konusu neredeyse her süper kahraman filmine konu olan klişe ana villianı öldür savaş bitsin. Konu zaten bu kadar sığ iken wonder woman'ın sürekli aresi öldürecem savaşı bitirecem diye söylenip dolanması üstüne iyice tüy dikti. Olay örgüsü iyi işlenmiş olsada aha film şimdi başlıyor hissi bir türlü olmadı. Efektleri ise slow-mo hariç beğendim. Slow-mo sahnelerinde çekimler çok yapay duruyordu sanki bu bakımdan neyseki az kullanılmış. Bu kadar olumsuzluğun yanında diyaloglar iyiydi,espriler çok yerinde ve güzeldi, müzikleri güzeldi, oyuncuların motivasyonu da iyiydi.
    Övüldüğü kadar iyi bir film olmamış. Evreninde geçen Suicide squad gibi çok kötü de olmamış. Orta halli evde tvde izlenecek bir film olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

3D sevmediğim için mecbur dublaja gittim ki onuda hiç sevmem. WW'nin Gelen ve yazdığı mektupların Türkçe olmasına gerek varmı diye düşünmedim değil. Çok gereksiz bir sahneydi açıkçası.

Komutanı öldürdükten sonra ben cidden Ares diye birinin olmadığını düşünmüştüm karakter olarak ama öyle değilmiş tabi.
    Dövüş sahneleri tatmin ediciydi. Slow motion lar için atıp tutan olmuş ama 3-4 sahnede vardı sadece o kadar da olsun.

Gereksiz olan kısım neresi? Mektup gelmesi mi yoksa mektubun Türkçe'ye çevrilmiş olması mı? Adamlar ne güzel hizmet yapmışlar işte

Mektupların Türkçe'ye çevrilmiş olmasını içerledim :) Gerek var mıydı böyle bir şeye yoktu açıkçası. Zaten pişman oldum dublaja girdiğime birde onu görünce yıkıldım kendi adıma.

Bu arada Tanrı Katili patates oldu. Büyük ihtimalle bir tane daha yoktur, bundan sonra kılıç ne kullanacak acaba WW?

Ek olarak WW nin kaleye girdiğinde sırtındaki kılıcı gördüğümüz sahne de arkadaki liseli arkadaşımızın tepkisi efsaneydi. O kılıcı poposunun arasına nasıl soktu acaba götünü kesmedi mi dedi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 5 Haziran 2017; 0:33:27 >

• quote:

quote:

quote:

Mektupların Türkçe'ye çevrilmiş olmasını içerledim :) Gerek var mıydı böyle bir şeye yoktu açıkçası. Zaten pişman oldum dublaja girdiğime birde onu görünce yıkıldım kendi adıma.

Bu arada Tanrı Katili patates oldu. Büyük ihtimalle bir tane daha yoktur, bundan sonra kılıç ne kullanacak acaba WW?

Ek olarak WW nin kaleye girdiğinde sırtındaki kılıcı gördüğümüz sahne de arkadaki liseli arkadaşımızın tepkisi efsaneydi. O kılıcı poposunun arasına nasıl soktu acaba götünü kesmedi mi dedi :D

BvS'de kullandığının spesifik bir özelliği var mıydı bilmiyorum ama onu kullanmaya devam eder :)) Zaten Godkiller olan kendisiydi, kılıcı değil.

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Şimdi tekrardan Justice League'in fragmanına baktım orada aynı kılıcı kullanmaya devam ediyor galiba. Büyük ihtimalle Bruce wayne yardımcı olacak gibi geliyor.
    Alevli kırbaç adı her neyse sürekli onunla olacak iş değil zira :)
  • quote:

quote:

quote:

Dikkatli bakınca kılıcı elbisenin fazlalıklarının içine sardığı görülüyor zaten, bunda muhabbetini çevirecek ne bulmuş ergenler acaba?

• Yılın en overrated filmi. Rotten Tomatoes 93 vermiş, inanılmaz! Pirates of the Caribbean 29 almışken bu nedir?

DCEU'daki en iyi film olduğuna katılıyorum, hatta DC'nin Batman Trilogy'den sonraki tek iyi filmiydi. Kısaca, sadece iyi bir film olduğunu ve sinemada izlenebileceğini söyleyebilirim.

7.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 5 Haziran 2017; 9:13:01 >
  • Dün izledim bende ama olmamış olamamış bir film daha...elinde bu kadar imkan var ( para , ekip ,teknoloji)bumudur yani wonder women.bu filmin senaryosunu yazanlar, yönetmeni hiçmi bu karakterin çizgi romanını okumaz hadi okumadın animasyonu vardı bari onu izleseydiniz o bile bunda çok daha iyiydi.ilk yarı az daha uyuyordum ikinci yarı tempo olucak film hareketlenicek diye bekledim ama sadece bekledim.aslında böyle olacağını tahmin etmiştim beklentimi ne kadar yükseltirsem hayal kırıklığımda o kadar büyük oluyor.

5 yaşındaki kızımı da götürdüm o filmi çok beğendi umarım anlatabilmişimdir...

• Bluray gelsede izlesek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde Şef ve Diana konuşurken İngilizler için Şef benim halkımı Trevor'un halkı katletti gibisinden bir şey söyledi. O sırada Trevora odaklandı ama devamında sözü geçmedi hiç. Senin halkında ares gibi kötü gibisinden geçmesini bekledim ama olmadı. "İlerleyen sahnelerde sen ve sizde aresin etkisi altındasınız " dedi ama bahsedilen şey aynısı değildi tabii ki.

2. Dünya savaşı konulu filmlerde hep Almanları hedef alıyorlar ama diğer taraftan İngiliz ve Amerikalıların hatta diğer ülkelerin sebep oldukları yıkımları görmezden geliyorlar.

• Büyük beklentilerle izlenmemeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, film normalde imax olaral gelecek diye hatırlıyordum keza yurtdışında imax ama şu anda karayip korsanları halen imax salonlarında görünüyor. Haftaya bunun imax e geçme ihtimali var mıdır bilgisi olan var mı?

• Filmi genel olarak beğendim. Tabi çok soru sorulabilir her film gibi bunda da saçma kısımlar vardı ama büyük sorunlar değillerdi, görmezden gelinebilirlerdi. Onun dışında bence en büyük problemler, yan karakterlerin altının boş olması ve filmin bizi böyle bir sona hazırlamayışıydı. Son kısımda olaylar geliştiğinde noluyo lan dedim.

Aresin görüneceğini bile düşünmemiştim, görünse bile güçsüzdür vs. dedim. Fakat normal savaş sahneleri, top tüfek izlerken birden olay tanrıların savaşına döndü. Yıldırımlar ateşler falan biz ne ara bu noktaya geldik diye düşündüm.

Görsellik daha iyi olabilirdi ama güzeldi, amazon özellikle güzeldi. Ağır çekim sahneler bence abartı değildi. Wonder Womanın gücünü gördüğümüz güzel bir filmdi.

DC bu filmle birlikte toparlanır diye düşünüyorum. Justice League için umudum var ama yönetmen değişikliği vs. derken umarım kötü çıkmaz.

• Filmi Origin filmlerle karşılaştırmak lazım.

Captain America 1'in ilk yarısı acayip bayık. Red Skull ismi var cismi yok. Filmde doğru dürüst Hero-Villain kapışması yok.
    Iron Man 1 - İlk yarısı hafif bayık 2. yarısı biraz hareketleniyor. Sadece Tony Stark odaklı. Villain zayıf kalıyor filmin sonundaki kapışma pek iyi değil.
    Thor - Filmin genelinde bayıklık hakim. Filmin tamamının çölün ortasında bir sette çekildiği çok belli. Filmdeki tek kayda değer savaş sahnesi sondaki Destroyer'a karşı olan o da 3 saniyede bitiyor.

Bu üstteki filmler kötü mü? Iron Man 1 harika, Captain America orta, Thor ise kötü bir film. Sebebi de Thor 1'in çok havada kalıp anlatmak istediği şeyi anlatamaması. Wonder Woman daha çok Iron Man'e benziyor.

ORIGIN hikayesinde karakterin nereden geldiği, güçlerini nasıl kazandığı, kim olduğu falan anlatılır. Bu filmde hedeflenen de oydu. Öyle bir yorumlar geliyor ki filmden inanılmaz derinlik bekleniyor, konu beğenilmiyor yok karakterler havada kalmış deniliyor.
    Napacaklardı, İskoç Nişancı'nın çocukluk görüntülerini, Fas'lı elemanın nasıl aktör olduğunu falan mı anlatacaklardı?

Öyle bir film çekilse en az 3 saat olur kimse de izlemez. Batman v Superman'in en büyük hatası budur, çok fazla şeyi tek filme sığdırmak. Bu filmin güzel bir konusu, sade bir anlatımı ve izleyiciyi sıkmayan içine çeken bir samimiliği var. Ondan bu kadar iyi puan aldı zaten.

Gidin izleyin, sürekli filmde kusur aramayı bırakın bence.

Sırf Gal Gadot için izlenir film. Hayatınızda kaç defa Kadın başrol olarak Süper Kahraman filmi izlediniz? "0"

• Maksimum bedava ile gittim imax kurus harcam üzülürdüm bu çöpe gitmein

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.