Şimdi Ara

Wonder, ace i, Maxi plus 5 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
12.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Orijinalden alıntı: leyman71

Anladım,peki aylık tarifeye 19 lira fazla ödeyecez 24 ay değer mi yani wildfire s den iyi midir?

Wildfire S'ye göre daha iyi ayrıca ICS var ve kasma yok.

maxipro5 i alın huawei honor(biraz kırpılmış hali) olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

quote:

quote:

Anladım,peki aylık tarifeye 19 lira fazla ödeyecez 24 ay değer mi yani wildfire s den iyi midir?

Tabiki de onu almak daha mantıklı ama bütçeye bağlı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o sizin tarifenizle ayda kaç liraya geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o sizin tarifenizle ayda kaç liraya geliyor

Kuzenim babasının arkadaşının hattıyla aldı, aylık 20 TL ödüyor Maxi Plus 5'e.

• Benim bütçeme Turkcell MaxiPLUS5 uyuyor madem wildfire s den de iyi diyosunuz tercihim bu yönde olacak yardımlar için teşekkürler...
  • quote:

Benim bütçeme Turkcell MaxiPLUS5 uyuyor madem wildfire s den de iyi diyosunuz tercihim bu yönde olacak yardımlar için teşekkürler...

Güle kullan, hayırlı olsun şimdiden.
  • İyi geceler maxi plus 5 kullanan biriyle bir araya geldik telefona kendi vodafone 64 kb 3g sim kartımı taktım cihaz görmedi hatsız algıladı.Telefonun sahibide telefonun aldıktan sonra 256 kb sim kart vermişler.Anladığım kadarıyla turkcell maxi plus 5 e öyle şık diye herhangi bir sim kartı takınca çalışmıyor.Merak ettiiğim konu bu telefona ben hali hazırda 64 kb 3g olan sim kartımı vodafone gitsem 256 kb a çevirsem taksam tabi böyle bir uygulama varsa çalışır mı?
  • quote:

İyi geceler maxi plus 5 kullanan biriyle bir araya geldik telefona kendi vodafone 64 kb 3g sim kartımı taktım cihaz görmedi hatsız algıladı.Telefonun sahibide telefonun aldıktan sonra 256 kb sim kart vermişler.Anladığım kadarıyla turkcell maxi plus 5 e öyle şık diye herhangi bir sim kartı takınca çalışmıyor.Merak ettiiğim konu bu telefona ben hali hazırda 64 kb 3g olan sim kartımı vodafone gitsem 256 kb a çevirsem taksam tabi böyle bir uygulama varsa çalışır mı?

Bende MaxiPlus 5 kullanıyorum benim 256'lık Avea hattımı tanıdı belki vodafone'nuda tanır.
  • turkcell maxi plus 5 telefonda vodafone hat kullanan varsa bilgi versin lütfen...
  • Bende maxiplus 5 almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar varsa telefon hakkında bilgilerini paylaşırlarsa çok makbule geçer.
  • Maxi Plus 5 oyun performansı nasıl arkadaşlar :)
  • Arkadaslar telefonu aldım Vodafone ve Avea hatları çalıştırıyor.Sikinti yok yani...
  • 3' ü arasında kendimin de kullanmış olduğum Galaxy w tek geçilir. Aynı paralara bulanabilecek Sola ve Arc S de iyi alternatifler
  • bende az önce aldım teli ancak avea hattımı görmüyor bunun sebebi 64 kb olmasımıdır ?
  • yok arkadaşlar sorun o değişmiş sorun hattı ters takmammış :)
  • Flash player işi şu günden itibaren bitti zaten. Flash'a takılma desteği yok artık android için :D
    Bence Wonder!
  • Su an wonder alsdim eve donuyorum bence sende al cok guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mty18

quote:

Orijinalden alıntı: MertcanxXx

Maxi pone 5'inde çok güzel olacağını tahmin etmiyorum.ACE gibi bir şeydir.bütçeni zorla w al bence şuan indirim var hepsiburada.com da ...

Kardeş bende maxiplus 5 var arkadaşımda ace i var ve wonder'ı biliyorum hiçbirinde dahili hafıza yok uygulama kapasitesi sınırlı maxiplus 5 de 4gb dahili hafıza var ne wonderin nede ace i nin android sürümü 4.0.4 en yüksek sürüm bütün uygulamalar çalışıyor maxiplus 5 de hemde fiyatı peşin alırsan 549 tl çok uygun tek kötü yanı flaşı yok ama diğer bütün özellikleri üstün mesela wonder ce ace i de nfc yok maxiplus 5 de nfc var nfc geleceğin teknolojilerinden birisi maxi plus 5 hepsinden iyi bende var

merhaba bende ace vardı ilk yani düz olanından takılıyordu oyunlarda sorun yaşıyordum sonra biraz araştırma yaptım ve bütceme göre maxiplus 5 aldım gördümki acenin çok ötesinde acenin oynayamadığı oyunları çok rahatlıkla açıyor ve oynuyor artı ics 4 daha sı ram ve işlemci eee daha ne olsun.......

• kesinle maxi plus 5 al ben kullanıyorum fiyatı 549 tl nakit çok uygun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.