Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.881
Cevap
49
Favori
234.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay be, ben daha death reaper kesemiyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manybloods Youtube

    Manybloods'un 2. videosu
    Kendisi DH kullanmadığı için bu duyurular bize kalıyor Adamsın Many!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar man -- 5 Mart 2019; 0:22:20 >
  • ne günlerdi be

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Var mı wom3 başlayacak
  • Okuyanlara tavsiyem eğer yeni başlayacaksanız WoM3'e geçin zaten Discord sunucusunda yapılan toplantıda oyunun %90 aynı olacağını söylediler buradan elimizden geldiğince yardım ederiz, konunun başlığını değiştirdim. Biz WoM2'den devam, hedef 120.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 1 Nisan 2019; 23:33:22 >
  • 19 nisanda WoM3 açılıyor. Lonca varsa katılmak isterim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 8 Nisan 2019; 22:23:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

    19 nisanda WoM3 açılıyor. Lonca varsa katılmak isterim
    WoM3 forumunda bir tane lonca konusu dikkatimi çekmişti onu atayım buraya. Türkler discord kanalında da baya aktif oradan farklı kişilerle tanışabilirsin oyun başlamadan.
    https://wom3.org/board/threads/attack2win.48/
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, loncaya bakıcam.
  • Oyuncu kalmayınca yine birleşecek :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Oyuncu kalmayınca yine birleşecek :)
    Merhaba, WoM2 ile 19 Nisan'da açılması planlanan WoM3 sunucumuzun gelecekte birleştirilebilme olanağı yoktur. Bu konuda inancınızın olması açısından yapılan ve duyurulmuş olan iki güncellemeden bahsetmek isterim: kademeli efsun sistemi ve simya bazında yapılan değişiklikler.
    WoM2 sunucusunda hali hazırda hesapları bulunan oyuncuların yaptıkları yatırımlarını heba etmeme amacıyla yukarıda bahsettiğim güncellemeler yapılmayacaktır. Bundan dolayı da sunucuların birleştirilmesi söz konusu değildir.

    Tanıtımımıza göz atmanızı tavsiye ederim https://forum.donanimhaber.com/wom3-ejderha-nin-yolu-acilis-19-nisan--137862132




    Website:https://wom3.org
    Facebook:https://www.facebook.com/WoM3Official/
    Discord:https://discordapp.com/invite/qDeSjAJ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Oyuncu kalmayınca yine birleşecek :)
    Ben de öyle tahmin ediyorum luna açılırken de aynı şeyleri söylediler. Şimdi wom3 oynansın diye söz verdikleri güncellemeyi 1 ay ertelediler. Beni bilen bilir ölümüne savunuyordum wom2'yi ama verilen kararlar sadece oyuncu kaybettirdi. Millet yılbaşında bas bas bağırdı forumda reklam yapın diye hiçbir yönetici cevap bile vermedi. Gittiler bir tane almancı kekoya 150 euroya video çektirdiler millet bunu öğrenince bir taraflarıyla güldü resmen.

    Paranız yoksa boşuna wom3'e başlamayın, artık herkes EP çekmek zorunda kalsın diye DC Voucher'i kaldırdılar şimdi de duyduklarımıza göre yeni gelecek serverda vote4coins sistemi de olmayacakmış. Ben size olacakları söyleyim; server açılacak, 2-3 hafta baya bi hypelanacak sonra oyuncuların yarısı bırakacak, XeKsenon gibi yayıncılar da RMT yapıp gidecekler. Başlayacaklar da öyle heveslenmesinler siz 2. köyde metin keserken 4CoL, Hated gibi hayatsız loncalar 3 saatte 1 earth dragon dönüyor olacaklar. BvS gibi tipler de bir bileziğe 500 euro verip forumlarda ahkam kesecek.

    Martın başından beri paskalya etkinliği bekliyoruz bir loto tarzında çekiliş yapıp geçiştirdiler amaç oyuncuları wom2'den uzaklaştırıp wom3'e çekmek. :) Yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum gittim kaç kişiye dert anlattım konunun sahipliğini aldım, oyunda türkleri birleştirdim lonca o kadar doluydu ki atacak adam yoktu nerdeyse yan loncayı kuruyorduk. Bu kadar emek veren beni bile oyundan soğuttuysa yönetici kadrosu size neler yapmaz...




  • Freesia kullanıcısına yanıt
    Mobilden girdiğim için detaylı olarak inceleyemiyorum. Resim bulunamadı diyor. Yeni tanıtımı okumadan yorum yapıyorum. Luna açılmadan önce mevcut sunucudan daha zor yapılmıştı. Kesinlikle birleşmeyecek denildi ama birleşti. Bence yeni bir server açılıyorsa altyapı diğer serverdan farklı olmalı ki bunun garantisi verilmiş olmalı. P2w miydi? Biraz öyleydi. Bütün gün köyde durup hiç farm atmadan serverın en iyi itemlerine sahip olan arkadaşlar vardı. Zamanında az oyuncu çekmedik. Facebook grubu kurduk, loncamız vardı. Gelen herkese kendi serverımız gibi destek oluyorduk. Ama biz bile soğumuştuk. Açıkçası başlamayı düşünmüyor değilim fakat hala şüpheliyim. Umarım yeni yönetim kadronuz ve politikalarınız oyuncuların yanında ve onları koruyacak şekilde olur. Başarılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam beyler eski divinesin geri döndüğünü söyleyince sandman bende geri dönüyorum chunjoda görüşürüz beyler :D
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Cazoria reis bence eskisi gibi trye dön yine. İtemcide bedavadan biraz pahalı fiyatlara çok güzel hesaplar var P skilli. Öyle bir hesap satın alıp yavaş yavaş itemini dizersin. Tr de p2w burası da p2w ama en azından birisinde piyasa canlı, oyuncu bol ve en önemlisi resmi sunucu. Zamanında wom2de yılan vadisinde 7-8 saat gölge metni kestiğim oluyordu, sırf petin loyalty seviyesini %100 yapmak için bile gece gündüz çırpınıyordum ama geriye kalan sıfıra sıfır elde var sıfır. Adamların getireceği bir güncelleme ile tüm emeklerin çarçur olabiliyor.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    TR bir daha muhtemelen oynamayacağım. Aptal politikalar izliyor her zamanki gibi TR serverı. Derindarbe farklı bi dünya zaten. Oyuncuya önem verilmesi önemli. Göreceğiz, belki yeni açılan bu server beklentilerimizi karşılayacaktır. Ama çok büyük bi beklentim de yok diyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumlardaki muhabbetleri görünce eskilerden bir videoyu yeniden yükleyesim geldi. İzlemek isteyen olursa

  • Bende WoM2 adına ve bu foruma son gönderimi, son ekran görüntümü upload edip yavaşça uzaklaşıyorum.
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    Nedense WoM3 için aşırı hypelandım ama gelecekte neler olacağını herkes az çok biliyordur.
    Yaz tatiline kadar en azından kendime yeni bir uğraş bulduğum için keyifliyim.




  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Herkese merhaba!



    Sunucuyu şimdi indirebilirsin! 19 Nisan saat 19:00’da açılıştan önce indirdiğine emin ol!
    https://wom3.org/download.php

    WoM3’te görüşmek üzere!



    En iyi dileklerimizle,

    WoM takımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freesia -- 18 Nisan 2019; 15:32:35 >




  • WoM3 e başlamadan WoM2 hakkında kısa bir paragraf oluşturabilecek kadar düşüncemin olduğunu ümit ederek yazıyorum..

    İlk öncelikle 2015-2016 yılları arasında başladığım bu serüven Sol serverında birkaç dostluk ile başladı. Serverin gidişatı gayet güzel ve yolundaydı ardından Luna sunucusunu açtıklarında arkamda birçok dost ve hatta birçok düşman bırakarak Luna da yeni bir macera arayışı ile tekrardan başladım. Bu 2 güzelim server birleşerek Eclipse adı altında 2 tarafında dişli oyuncularını birbirleriyle rekabet ettirecek şekilde oyunun nabzını ve tutkusunu yükselten güzel bir mekan haline geldi fakat gel gelelimki Eclipse serveri bir süre sonra raydan çıkmış bir tren gibi ilerleme safasına geçti ve bu zamanlar serverin yani WoM2 nin öldüğü anlamına geliyordu.

    Hesaplarımın banlanması üzerine umursamaz bir şekilde oyunu bırakıp arkamda 2. kere birçok dost ve düşman bırakarak çeşitli serverlar oynadım. Hiçbirinde bu eski tadı bulamadığım serverları teker teker 1'er hafta arayla oynayıp oynayıp silerken WoM2 Eclipse - Romania birleşim sürecinin başladğını haber ettiler.

    Oyuna tekrardan başlayıp yeni ortamlar görüp vakit öldürebilirim ve yeni oyuncularla rekabete girebilirim diyerekten heyecanlı bir şekilde Aurora ya başladım. Başladığımda oyunun kolaylaştığını gördüm ve kısa sürede eski hesaplarıma yakın bir hesap geliştirerek aksiyona atılma şansı yakaladım. Birçok kişiyle tanışma şansım oldu; Sol den Lunadan Eclipseden birçok eski arkadaşımı gördüm ve beni oyuna daha çok bağladılar. AngelicSoul loncası altında gelişerek keyifli vakitler geçirip yeni dostluklar edindim. Zamanla bok yoluna giden dostluklarım adına oyuna uzun bir ara verdim. Sonra tekrardan dönmüştümki WoM3 ün açılacağı haberi duyuruldu ve heyecanlandım.

    Artık WoM2 benim için bitti fakat WoM3 macerası yeni başlıyor. Fakat ne yazıkki şuanda hala aklımda birkaç eksik kalan iş olduğu yankılanıp duruyor. Sol de, Luna da, Eclipse de yaptığım gibi herşeyi geride bırakıp yoluma devam etmektense yeni servera geçmeden bu kaybettiğim dostluklar adına birkaç sözüm olması gerek ki var da... Şuana kadar Aurora serverında dost olduğum, düşman olduğum; benimle birlikte başlayan, sonradan tanıştığım ve bu forumu okuyan, okumayan tüm Türk arkadaşlarıma beraber geçirdiğimiz zamanlar için teşekkür etmek istiyorum ki arkamda kötü hatıralar bırakmayayım.

    WoM3 te görüşmek dileğiyle !


    Dedikleri gibi geri sadece anılar kaldı.
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • Sugar man kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda güzel vakit geçirmesek de beraber oynadığımız 1 ay boyunca gayet keyif aldım. Umarım her şey gönlünce olur WoM3'de.

    edit: Fotoğraflar görünmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 19 Nisan 2019; 11:52:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.