Bildirim
World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (68. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArchloweKilled
quote:
Orijinalden alıntı: ByAxiddKing
Sadece patch yukleyerek oyuna girebildim suan. Sormak istedigim bi soru var, oyunda degilken cevrimdisi pazar surenizi artirmak icin neler yapiyosunuz?0
Oyunda ne kadar süre online olursan, pazarın aktif kalma süreside paralel olarak artıyor dostum. Boş zamanlarında vs. hesabını açık bırakabilirsin.
Yok hocam bos durursuniz sure duser. Farm yapmaniz lazim. Kasilmak/metin kesmek/balik tutmak/maden kirmak vb surenizi arttırır
Moon ne oldu? 1 gun ertelenmistir insallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 11 Ağustos 2015; 10:35:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acaba bu serverde şaman gider mi ? :D -
metin2elit.com burdayız beyler gelin -
140 moonlight dan sonra baydim bugunluk bu kadar benden iyi oyunlar herkeze
Bu arada açmak konusunda tereddüt ediyorum açayimminapim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 11 Ağustos 2015; 13:31:12 >
Moonlight metinden mi dusuyor?
Oyunda hangi bayrak daha iyidir ? Mavi çok kalabalık kasılma yeri sıkıntısı olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tiger1453
Oyunda hangi bayrak daha iyidir ? Mavi çok kalabalık kasılma yeri sıkıntısı olur mu ?
Cogu türk kirmizida ve sarida. Loncamiz var kirmiziya gelirsen bekleriz ama mavi acma cidden farm yapmak cok zor
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş harici biri bana cevap versin P2W mi değil mi ve açıklasın neden değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Prochnow
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş harici biri bana cevap versin P2W mi değil mi ve açıklasın neden değil.
Degil cunku parayla alabileceklerinin cogunu farm yaparak kazanabiliyorsun. Sadece para ile sure kisalir o kadar.
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş harici biri bana cevap versin adminler Nazimi degilmi ve açıklasın neden degil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Takasugi
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş harici biri bana cevap versin adminler Nazimi degilmi ve açıklasın neden degil.
ne nazisi ya. oyunda yardım alabilesin diye aşağı x gm online şu şu dilde yardım ediyo diye otomatik yazı yazıyorlar. türk gmde var. -
Bugün konuyu gördüm de , çoook eski zamanlarda metin2 oynamışlığım var. Tekrar oynamak gibi bir niyetim yok aslında ama biraz ingilizce geliştirmek için tavsiye eder misiniz bunu? Son birkaç yıldır gelen güncemelerin içeriğinden habersizim pet, simya, sürgünü çok kullanamamıştım, yeni mapler vs. Tavsiye alayım -
Evlenmek için sabırsızlanıyorum, yeni Evlilik Haritası harika bir şey olmalı.
@sinanph58
Sanırsam 1 ay oldu adam akıllı PvP'ye dair güncelleme geleli ve o günden beri yenilik olmadı.En son yenilik sura ile şamanlara yönelikti ve yönetim adeta bize savaşçıların domine ettiği bir server sistemini unutun uyarısı vermişti "büyü" özelliğini ön plana çıkararak.(PvP'ye dair yenilik getirmenin kolay olmadığını buradan belirtmişler zaten: You said you were working on PvP, and we get this update??? OMG!
Changing balance is not the kind of update that's developer-intensive. It requires a lot of time, testing and thinking to get it right, but it doesn't require much of a coding/mapping/modelling effort, except on some limited occasions. Thus, we get to work on other changes to not waste time.)
@ByAxiddKing
Seviyene uygun her türlü slottan düşer.
@Sekoleyt
İngilizceye dair bir kelime bile görseniz yarar, ben kendime adıma makalelerde, okuma parçalarında, gazetelerde göremeyeceğim çok şey öğrendim diyebilirim.Misal "equestrian", sıfat ve binicilik ile ilgili demek, bunu başka bir yerde göreceğimi sanmıyorum.Bunun gibi çok örnek var.
@Takasugi
Kombo kısır kalmış, inci sözlükten başka arkadaş yok muydu sıralasalardı mesajları O.o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 11 Ağustos 2015; 19:16:25 >
-
-
61 kassan daha mantıklı degil mi?
-
-
Oyun dun acilmis olsa en az 50kk yapavaktim... Boyle yoneticilerin zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: ByAxiddKing
oyun ilerleyince kolaylaşıyor sanırım :D bu 2 saatlik süre içinde eldiven kullandınız mı? @erenimo96
aslında 2 saat degil yanlıs yazmısım 1 saat olucaktı :)) 40 lvl olunca eldiven taktim o eldiven ile tam 1 saat vadide kasildim o sirada bu itemleri yaptım :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X