Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.882
Cevap
49
Favori
234.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biriktinmi kardeş bu ne? Neyse eline sağlık
  • polovarmı P kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 2 aydır aktif olarak oynadığım için eleştiri yapıyorum.Günde 3-4 saat harcamasaydım emin ol buraya hiçbir şey yazmazdım.

    Son iki sayfada madde madde yazdım şikayetlerimi cevabınız varsa buyurun oyundan örneklerle yanıtlayın.

    Ayrıca bütün postları merakla okuduğunu belirtip sonra da burada akbaba gibi beklemeyin demen komikmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 14 Temmuz 2020; 13:31:23 >
  • Bildiğim kadarıyla gm nin fake hesabı değil, oyun içide tanıdığım bi kişi kendisi. Yazılarının üstüne de ironi gibi aynı şeyleri yapman iplememzlikten ziyade biraz anlamamazlık gibi olmuş

    Edit: Video sahibi zaten serverın %90 ını dolandırıp gerçek hayatlarına dair bilgileri baz alarak tehdit etmiş asalağın teki. GM ler rmt yapmasa onu barındırmazlardı bile zaten bırakmasına benimle vs attıktan sonra kaybedip toz olmuştu serverdan hakettiğinide bulmuş. Bu çocuğun olayı partnerlik vs hikaye şizofrenin teki diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar man -- 14 Temmuz 2020; 15:40:13 >
  • Ben kimseyi savunmuyorum ki zaten oyunu da zaman geçirmek için oynuyorum allaha şükür paraya ihtiyacım yok durumum iyi. Yazıyı yazan arkadaşı ben yönlendirdim buraya zaten vengefula da dokunan cümleler yazmış sonuçta Kendisi uzun zamandır benim beraber oynadğım birisi zaten burada kimin ne yazdığını uzun zamandır oda benim kadar biliyor diyebilirim.
  • Hakkaten rezillik, çocuğun biri başkalarını dolandırmak için elinden geleni yaptı. Her denemesinde başarısız olup banlandıkça, yeni yeni hesap açıp tekrar denedi, tekrar banlandı. En sonunda da sırf oyunu kötülemek için video attı, video nun altında bile nasıl yalancı ve düzenbaz olduğunu yazmışlar. Anladı diş geçiremeyeceğini bıraktı bu işleri. Bazı çocuklar da videoyu gerçek sanmış
    Adamın banlanan karakterlerinin bir kısmı.
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Yaz etkinliği devam ediyor, yeni harita, zindan ve daha fazlası yakında geliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sugar man

    Ben kimseyi savunmuyorum ki zaten oyunu da zaman geçirmek için oynuyorum allaha şükür paraya ihtiyacım yok durumum iyi. Yazıyı yazan arkadaşı ben yönlendirdim buraya zaten vengefula da dokunan cümleler yazmış sonuçta Kendisi uzun zamandır benim beraber oynadğım birisi zaten burada kimin ne yazdığını uzun zamandır oda benim kadar biliyor diyebilirim.
    Çok boş yazmış okumadım bile, fake hesapların mesajlarını okuyacak değilim. Senin yönlendirdiğin belli zaten hemen like gelmiş. Ciddiye almam için gerçek bir hesapla gelip oyuncu hesabından resim atması lazım. Senin forumda birçok hesabın vardı, açıkçası sen yapmışsındır bence vengeful değilse.

    Forumdan değilse zaten burda zırlamasına gerek yok, işine baksın. Biz forum kullanıcıları yıllardır burdayız. Ne yazacağımızı kimseye soracak değiliz. Yıllarca zaten şuan serverı eleştiren bu kişiler aktif tuttu bu konuyu.


    Takımın yolsuzluklarını, haksızlıklarını herkes bilsinki başlamasın şu oyuna. Zaten 300 onlinelı bir servera başlamak akıl karı değil.




  • Çocuk gayet güzel yazmış okumanı tavsiye ederdim çünkü bu konunun başka bi amacı yok, horoz dövüşü ringinden farkı kalmadı. İlişkini uzun zaman önce kopardığın bi sv ile niye bu kadar dişe diş mücadele veriyorsun hala onu anlayamadım ben sadece soruyorum ofansif bi saldırı arama. Elemanda onu yazmaya çalışmış zaten bende katılıyorum harbiden oynamayacak olanların bile kafasını şişirdiniz
  • Sugar man kullanıcısına yanıt
    Kovulmanın verdiği kuyruk acısı geçmedi bazılarının ondan böyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sugar man

    Çocuk gayet güzel yazmış okumanı tavsiye ederdim çünkü bu konunun başka bi amacı yok, horoz dövüşü ringinden farkı kalmadı. İlişkini uzun zaman önce kopardığın bi sv ile niye bu kadar dişe diş mücadele veriyorsun hala onu anlayamadım ben sadece soruyorum ofansif bi saldırı arama. Elemanda onu yazmaya çalışmış zaten bende katılıyorum harbiden oynamayacak olanların bile kafasını şişirdiniz
    Kafan şiştiyse okumaz geçersin ne büyüttün bukadar fake hesap açıp yazıyorsun? Çok fazla da yazmıyorum ayrıca insanlar bilgilenmeyi hakediyor. Dolandırıcı server batağına hiçbir yeni oyuncunun düşmesini istemem.

    Zaten düşmüş olup umursamayanlar keyifle oynayabilir. Bana kalırsa sen elindeki itemler, yinler para etmeyecek diye panikledin. Sana diyorum sat çık, kafan rahat etsin. Yatırdığım paralar bok olacak gözüyle bakmazsın böylece.

    3-5 romen veledinin elinde maymun oldunuz. Dalga geçiyorlar oynayan 300 online ile.


    Zaten bu konuya bizden başka yazan yok. Kimse fake char açıp demagoji yapmasın burda. Bu svyi oynayan kimse yok. Hırsız Gmlere şakşakçılık yapmak istiyorsan buyur yap. Ama umarım zamanla gerçeği görürsün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 14 Temmuz 2020; 20:25:50 >




  • Tempted denen elemanı son zamanlarda oyunu az çok oynayan herkes iyi bilir.3000 euro'yu babasına bile karşılıksız atmayacak biri.Bence takıma iftira atıyor.İşte benim eleştirilerimde bahsettiğim kanser kitlenin kanıtı.

    Ayrıca bazı oyuncular bugün yaz eventinden elde edilen 7 günlük kostümleri yere atıyordu.Adamların işine yaramıyor bu kostümler ve pazara koyamıyorlar.Bu da eleştirilerimde dile getirdiğim kötü yönetimin kanıtı.

    All chat'ten sitem etmiştim bu kostümleri satamıyoruz lütfen güncelleme getirin diye.GM'lerden birisi o zaman kullanın diye zekice bir cevap vermişti.55-60 farmerla razador mu yapalım deyince şimdi lvl kasmaya başla o zaman demişti.Bu GM'nin de Romanyalı ekipten olduğunu düşünüyorum.Haftalık Türk sunucuları bile daha profesyonelce yönetiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 14 Temmuz 2020; 21:58:49 >
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Burayı okumak artık sayenizde bağımlılık haline geldi ne yazıkki her sabah buraya bakmadan kahvaltımı rahat bi şekilde edemiyorum Önüne gelen fikrine uygun düşmeyen herşeye, herkese fake fake demende ayrı bir hikaye zaten sen beni tanıyorsun ben seni tanıyorum hepinizide burada yerden yere vurmam için bir fake hesap açmama gerek yok kusura bakmayın. Oyunu bırakıp sadece vs atmaya eğlenmeye girdiğim zamanlarda sen takıma girip her şey günlük güneşlik gibi gösterip oyuncu çekmeye devam ediyordun madem bunca yıldır biliyordun neden işine ters düşünce tüm krili çamaşırları şimdi döküp terbiyesizlik yapıyorsun? Ayrıca benim paraya ihtiyacım olmadığını kaç kere belirtmek isterim. Zaten biraz daha belirtirsem artık egoist damgası yiyeceğim hazır ol. Oyunu siz para için oynuyor olabilirsiniz hatta bu sanal mecrada para için bu kadar vakit öldürüyorda olabilirsiniz beni karıştırmanızı istemem bu işlere ben yüzeysel olarak gördüğümü eleştiriyorum kimseyle kişisel bir savaşta istemiyorum.

    Aynı zamanda peşine takıp koşturduğun kitleye de güvenme kimin yanındaysan ona göre davranıyorsun fark etmeleri an meselesi ama zeki bir insansın zaten güdemediğini arkada kurtlara yem ediyorsun. Para neredeyse oradasın ama burada parasını kazanmaya çalışan oyun yöneticilerine durmadan sıkılmadan bi laf atma potansiyeli besliyorsun. Madem böyle oynamak istiyorsun kartların açık oyna da buraya gelenler serverdan önce serverı eleştirenin kim olduğunu tanısın.

    GM lerinde oyunu iplemediği ortada bunu sen gün yüzüne çıkarmıyorsun. Oynayanlarda diyor zaten takımın komple değişmesi lazım. Ne yazık ki bunca yıldır beraber çalıştığı elemanlarını kimse gözünü kırpmadan kovamaz. Yeni hypelanmış GM lerin alınması lazım sıkılanlarında yeni bi proje üzerinde çalışmaları lazım. Gördüğüm kadarıyla şuankilerde bu dediğime güvenip hodri meydan oyuncularla dalga geçip kukla yönettiğini sanıyor. İki tarafta yanlış yapıyorsunuz diyeyim

    Umarım değindiğim kişiler bunu disstrack gibi okumayıp biraz düşünüp taşınırlar. Kusura bakmayın ama her yazdığım ufacık yazıya önüme makaleler yazıp birşeyler kanıtlama çabasıyla iğnelemeniz ilgimi bi hayli çekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar man -- 15 Temmuz 2020; 1:46:6 >




  • @Sugar man bak senin anlamadığın nokta senin için bu server belki hayatının en önemli parçalarından birisi. Benimse zerre umrumda değil. Burda ayda yılda 1-2 post atıyorsam bu çok kafaya taktığım anlamına gelmiyor. Gameforge devreye girdikten sonra ben pek bir şey yapmadım zaten onlar gerekenleri yapıyor şuanda. Biraz vakit alabilir ama göreceksin neler olacağını. Ben yapacağımı yaptım, bu noktadan sonra hala sen gibi birkaç kişi sazan gibi oynuyorsa bu benim sorunum değil. Server kapandığında üzüleceksiniz, üzgünüm ama müstehak size.

    Sen kendin de diyorsun şöyle böyle. Madem bukadar sıkıntılı, madem takım seni dinlemiyor sen eroin bağımlısı mısın yoksa 5 yaşındaki saf bir çocuk musun? Oynayabildiğin tek oyun bu mu?

    Bak ben sen gibilerin neden oynadığını biliyorum. Senide gayet iyi tanıyorum. Oyuna 500-600 euro yatırdın bunca zaman belki daha fazladır tamamen tahmin yapıyorum. T de sattın, aldında ama bu oyuna baya para yatırdığını biliyorum. Bu yatırdığın parayla oyunda patronluk yapmak, milleti kesmek istiyorsun. Hakkındır gayet doğal yap bunu. Ama oyunda 3-5 bağımlı romenden başkası kalmadı. Biz bunlarla ilgilenmiyoruz. Sen tüm bu sorunlara rağmen oynuyorsun, gm burdan mesajını okuyup oyundan seni banlamasın diye şirinlik yapıyorsun. Onuda anlıyorum. Ama bu konuda bu serverı oynayan yok şunu bi anla artık. Biz yazmasak zaten konu bomboş. Zaten metin2 oynayanlar bu forumu pek bilmez.

    Benim peşime taktığım kimse yok, arkadaşlarım var. Aynı şeyleri aylar önce tartıştık ama bir adım öteye gidemiyorsunuz. Saplanıp kalıyorsunuz bataklığa. Benim görevim server reklamıydı. Görevimi başarıyla yaptığımı düşünüyorum. Benim yarattığım hype sona erdi. Corona ve yaz yokken 1.6k olan online şuan 300-500 corona ve yaz eventi olmasına rağmen. Bir daha da corona gibi büyük bir afet olmadıkça o online artmayacak bunu da iyi bilin. Boş hayaller kurmayın. Kimse bir daha woma başlamaz.

    Ben oyunu para için oynamıyorum, bak t alıp satan sensin bana ettiğin lafa bak. Oyunu para için oynasam aynı wom takımının geri kalanı gibi etliye sütlüye bulaşmaz kenardan t kasar, satar parama ve maaşıma bakardım. Ben wom takımına para için girdim evet. Bunu kaç milyon kez yazayım. Çöp bir servera görev dışı niye geleyim. Ama elimden geldiğince uğraştım, hepsini dürtükledim çalışsınlar diye. Ama bozuk bir düzende doğruları söylersen seni ordaki yolsuz kişiler istemez. Olan biten bu. O servera edilee gelse düzeltemez öyle diyim sana. Yapışıp kaldı takımdakilerin hepsi. Gerçek hayatta iş bulabilecek vasfa sahip değiller, hayatlarındaki tek geçim kaynağı wom. Server sahibide zaten çapsızın birisi. Bu düzen değişmez. Ben denedim, gücüm yetmedi olmadı. İmkansız. Devam etmemin anlamı yoktu. 3-5 kuruş için onun bunun köpekliğini yapmam.

    Bu yazıma da cevap yazma uzamasın. Senin okuyup takip edebildiğin tek forum burası olabilir. Malum wom forumuda discorduda ölü. Eğlenceyi burada buluyorsun sanırım. Beni boş wom tartışmalarına çekme. Tartışmayı severim ama daha önemli işlerim var. 3-5 kişinin okuduğu bir konuda zaman harcatma bana. Bu arada fake hesapla değil ana hesapla yazdığın için teşekkürler. Fakele yazma, dhnin metin2 kısmında 5-10 kişi var zaten kabak gibi belli oluyor.




  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Wom3'ün kapanacağı açıklanırken görevinden ayrılmamıştın.Bir sürü bahane sıralayıp insanları wom2'ye teşvik ediyordun.

    Geçen SG2 global konusunda bir mesajını gördüm; svleri birleştirmişler en azından diğer emek hırsızları gibi davranmamışlar yazmışsın.Bu iki hareket arasında tezat yok mu?

    Maaşını ödemeye devam etseler hala wom2 takımındaydın ve svyi cilalayıp parlatmaya devam ediyordun.

    Gelmek istediğim nokta söylediklerinin ve yaptıklarının çelişmesi.Bazı takım üyeleri hakkında söylediklerin doğru olabilir(sv ile yeterince ilgilenmedikleri vs.) ama sen de idealist bir şekilde bu çöp diye nitelendirdiğin serveri bırakmadın.Son gününe kadar promote etmeye devam ediyordun ki bence seni uzaklaştırmasalardı bunu yapmaya devam edecektin.

    Eğer wom2 takımı iddia ettiğin kadar beceriksiz ve tembel ise aylar öncesinden işinden ayrılabilirdin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 16 Temmuz 2020; 18:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Kateujanod Haklısın böyle bir serverda çalışmış olmak her türlü yapılan pisliklerin bir parçası olmak anlamına geliyor. Aynı şeyleri bu konuda 50 kere yazdım ama peki tekrar yazayım.

    1) Ben kendim çıktım, hakkımda attık vs gibi birton saçmalamalarının sebebi benim onları ifşalamam. Maksat beni karalayıp, söylediklerimi değersizleştirmek. Tek yapabildikleri bu. Bunun yerini serverı doğru düzgün yönetselerdi, güncellemeler getirselerdi zaten kimse beni dinlemezdi.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    2) Takım içinde wom3ün kapatılmasına karşı çıkan 2-3 kişiden birisiydim. Elimden geldiğince karşı çıktım ama benim gücümün yetebileceği bir karar değildi. Zaten fikirlerim hiç dinlenmediği için, değer verilmediği için çıktım. Ek olarak ben çıktığımda kapanacağı duyurulmuştu ama daha kapanmamıştı. Ben 1 Şubatta çıktım, server martta falan kapandı galiba. Yani daha kapanmadan çıktım.

    3) Ben takım içindeyken hiçbir yerde hiçbirzaman takımı övmedim. Tek bir mesajımı gösteremezsin. Takım içindede çok ağır eleştiriyordum zaten. Ama bir takım üyesi olarak elbette gidip forumlarda womu kötüleyemezdim. Sevmediğim konulara girmedim, olumlu yönleri öne çıkardım. Reklam dediğin budur zaten. Coca cola reklamda sana verdiği mutluluğu, tadını anlatır. Zararlarından bahsetmez. Ben görevim neyse onu yaptım.

    4)Serverı zaten 2017den bırakmıştım, bırakırken de çok ağır eleştirip hakaret etmiştim. Yani serverı ben mi parlatmışım? Para mevzusu olmasa zaten sitesine dahi girmezdimki womun. Ama benim yapmak istediğim Rubinumda kapandığı için womu rubinum kalitesine çıkarmaktı. Bu yönde önerilerde bulundum, hiçbiri dinlenmediği gibi hakaret ve saldırıyla karşılaşıyordum. Denedim denedim. Değişeceğini umdum, değişmedi, çünkü mankafa server sahibide oradakilerde. Zaten tepe ekibin yaşı büyük 35-40. Onlar oyunuda bilmiyor, hiçbirşeyide anlamıyorlar. Neden uğraşayım? Daha eskiden çıkabilirdim evet ama para para para. Ne yapabilirim? Server sahibi enayi, takımındakilere saçma sapan uçuk paralar veriyor. Basit gmlerden çok daha fazla alıyordum bunuda gizlememe gerek yok. Sana verseler sende çalışır burda oyuncu çekmeye çalışırsın, ondan emin ol. Ben en azından parayı bırakıp çıktım. Bunuda kolay kolay pek fazla kişi yapamaz. Örnek wom takımındakiler. 5-6 yıldır gm, coma, muhasebeci, tm vırt zırt. Bir şey yaptıkları yok ama senelerdir orada maaş alıyorlar. Babalarının hayrına mı? Tabiki para için. Metin2 oynamıyor bile hiçbirisi. Hepside birçok şeyden rahatsız ama para için ses çıkarmıyorlar. Benim yapım öyle değil.

    Bak eğer womu beğeniyor olsaydım görev yaptığım 10 ay boyunca aktif olarak oynardım. Ama sadece son 1 ay oynadım, oda o dönem bir sürü arkadaşımı başlattım diyeydi. Onlara oyunu anlatıyordum, rehberler vs yapıyordum. Elimden gelen faydayı yapmaya çalıştım. Şu konuda neden neden yazmayın bana artık cidden. Şu mesajda bence her şeye cevap var.

    Örnek teşkil etmesi açısından bana gelen bir mesajı atayım buraya. Bu yorum atan arkadaş ben serverı ifşaladığımda takımı şakşaklayanların başında geliyordu. Bana baya bi laf etti o zaman. Ama biraz zaman geçince kendide anladı haklı olduğumu. Serverın durumu, yönetimi ortada. Bence savunulabilecek bir nokta yok. Artık en ağır eleştirenlerden birisi.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 16 Temmuz 2020; 20:48:38 >




  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Senin görevini fazlasıyla yerine getirdiğini çok iyi biliyorum.Türk topluluğuna çok yararın dokundu.Sorunu olan herkes ilk sana geliyordu.Hazırladığın rehberler ve reklam çalışmaları da çok iyiydi.Tabii ki o parayı buradaki herkes kabul edip çalışırdı ben dahil.

    Hakim'den beri kaç tane Türk GM geldiyse hepsi aynı stratejiyi izledi.Hiçbir olaya karışmazlar,online kotasını doldurup soru cevaplarlar.Bir Türk oyuncu haksızlığa mı uğramış bir derdi mi var asla oyuncunun yanında olmazlar.Ro tayfa ile ters düşmemek için.

    Diğer svlerde de böyle zaten.Rubi'de de yöneticlik yaptın galiba.Orada da Türk oyunculara ayrımcılık vardı.

    Sana getirdiğim tek eleştiri ben bunları düzeltmeye çalıştım olmayınca bıraktım demen.Dürüst olmak gerekirse bu forumdakilerin %90'ı da takımda görev alsa etliye sütlüye karışmadan parasına bakar,suçlamıyorum kimseyi.Kendini bembeyaz göstermen biraz garip sadece.




  • @Kateujanod benimde tabiki yanlışlarım olmuştur. Benim üslubum biraz sert oluyor bazen, sinirlenincede pek alttan almıyorum. Takımdada bana karşı olan birkaç kişi vardı başından beri. Daha girmeme bile karşıydılar. Bak düşün takım beni istemezken takıma girdim. Sıkıntı baştandı. Argus denen abaza mesela hala benim için millete diyorduki Emmayı yayınlarda rahatsız ediyordu vs vs. Halbuki ben emmayla gayet normal konuşuyorum suan. Bu ergen velet kendisiyle alakası olmayan 3 sene önceki olaydan dolayı bana kin tutuyor. Yani bu tip kişilerle anlaşamadığım için çıktım. Gizlediğim sakladığım bir şey yok. Kendimi de aklamaya çalışmıyorum. Ben bir öneri yapıyorum saniyesinde ordan argus çıkıp, burası rubinum değil, burası pokemon server değil. Womda bu özellik olamaz vırt zırt yazıyordu. Orda paci ve bazen başka birkaç salak destekliyordu bunu. Böyle bir ortam var takımda. Eğer yapımı zor bir şey önerirsen PACI saldırıyor sana laf sokuyor. Bu olay her gün oluyor.
    Sonra 6 ay sonra bi bakıyorum benim önerimi eklemişler. Sonra diyorki sen önermemiştin ben kendim akıl ettim. Veya diyorki zaten yıllar önce önerilmişti. Adamlar bu kadar kibirli. Diğer serverlardaki en basit özellikleri bile bilmiyorlar. Zorla deneyip görmeleri için aeldra indirtmiştim birkaçına.
    Takımda vengeful gibi pasiflerde ne bir öneri yapıyor ne bir oyuncu şikayetini iletiyor. Bu benim girdiğim tartışmalara girmemek için yorum dahi yazmıyorlardı. Kenardan kenardan aynı dediğin gibi online süresini doldurup kaçıyor. Hakim neyse vengefulda o. Bir farkı yok. Hatta hakimin bundan daha çok sözü geçiyordu. Vengeful tam bir etkisiz eleman.

    Takımda çok kısa süre developerlık yapmış biri vardı womda onla konuştum. Çocuk bana dediki bu yapılacak işlerin bi kısmını çok seri yapmış. Paci demiş napıyorsun dur biraz sakin ol falan. Engellemiş. Kısacası yan gelip yatmak maaşını almak istiyor hepsi. Eğer çalışırsan hoşlarına gitmiyor. Wom Türkiye discordu açmama dahi kulp bulmaya çalışıyorlardı. İnstagramı da direkt ben açtım, kendim kastım. Utanmadan geri istediler, hiçbirisi yardım etmedi insta için.

    Baya bi kiskanc adam da var takım içinde. Ornek bu vengeful ben çıktıktan sonra konuşmaya başladı. 1 senedir toplasan 3 cümle konuşmadık.

    Hiçbir serverı oynamanızı gerek yok. Açın forumlarına patchnoteslara bakın. Bir de woma bakın. Ayda bir yalandan bi update. Yok x sandığından inci çıktı m yok köye ağaç eklendi. Event getiriyor mape kar, yaz skini. Eventleri bile event değil. Bunlar hep tembellikten ve cahillikten. Hala oynayan oyuncular var ona üzülüyorum.

    Ek olarak rubinumun kapandığı son güne kadar türk ekibinin başındaydım. Originste 1 senedir öyleyim. Womda çalışırken bile origins oynuyordum ben öyle düşün. Zariada yine kapandığı güne kadar görev yaptım. Ve mysaruda. Wom harici görevden çıktığım bir server yok. Yetkim el verdiğince her zaman haksızlıkları engellemeye çalıştım. Ama ben womdaki düzeyde usulsüzlük, diktatörlük hiçbir serverda görmedim.

    Neyse ben yazdıkça yazarım, daha yazmıyım uzun oldu gene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu akşam saat 8 de yaz etkinliği bitiyor. Karpuzları, hindistan cevizlerini kullanmayı unutmayın. Ayrıca bu akşam 8 de başlayıp 27 temmuza kadar sürecek yaz çekilişi etkinliği olacak. Oyundan düşen biletleri 27 temmuzda kazanan numaralar açıklanıncaya kadar saklayın, kazanan her numaraya 100 EP ödül verilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 20 Temmuz 2020; 17:49:0 >
  • Bugün ayışığı etkinliği var. Sık yapılan bir etkinlik olmadığı için iyi yararlanmaya bakın
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    Hocam doluluk nasıl
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    Aşırı bir yoğunluk yok. Metin, patron bulması falan rahat. Son zamanlarda yeni başlayan Türklerden de mesajlar alıyorum. Oynayıp deneyin bir süre, umarım beğenirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.