Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Woma gelen son guncellemeleri begendim(cogunun 3 ay once gelmesi gerekirdi). Ofke yetenegi artik aldiginiz hasari arttirmiyor. Bundan sonra bedensel karakterler sadece pvm de kullanilmayacak bu iyi haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Sanırım server birleşiminden belli bir süre sonra aktarılmayan hesapları sildiler

Evet silindi , geç kaldınız malesef. Zaten online yerlerde 3k günlük , anlık 200. Boşa zaman harcamayın. Forumunu da her gün takip ediyorum. En gm yalakası oyuncular bile gmlere sövüp oyunu bırakmaya başlamış.

Güncellemeler için falan çok geç. Bu saatten sonra hiçbir şey kurtaramaz womu.

• Ben sadece günlük 3 dc almak için siteye giriyorum.Akşam saatlerinde 500-600 arası oyuncu oluyor.Yani serverin şuan, 1.5 yıl önceki halinden pek de farkı yok.

• Eclipse Sunucu Birleşimi: Karakter İsminizi Saklamanız İçin Son Şans!

Hatırlayacağınız gibi Ağustos'ta Sol ve Luna sunucularını Eclipse adındaki yeni bir sunucu içerisinde birleştirmiştik.
    3 Ocak 2018'den itibaren birleşimin 2. evresine geçiyor olacağız. Bu ne anlama geliyor? Başlıca:

- Birleştirilmemiş karakter isimleriniz serbest bırakılacak ve herhangi biri ismi alabilecektir
    - Hesabını birleştirmemiş oyunculara ait loncalar silinecektir veya belli durumlarda yeni bir sahip atanacaktır
    - 15. seviyenin altı hiçbir eşyaya sahip olmayan (başlangıç eşyaları hariç) ve 10k Yang'dan az Yang'a sahip birleştirilmemiş karakterler silinecektir
    - Hesap birleştirme için artık hiçbir türde ödül olmayacaktır, Luna hesapları da bu açıklamaya dahildir

Henüz yapmadıysanız, merge.wom2.org adresine gidin ve Ocak'tan önce hesabınızı birleştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimo -- 21 Aralık 2017; 17:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Ben sadece günlük 3 dc almak için siteye giriyorum.Akşam saatlerinde 500-600 arası oyuncu oluyor.Yani serverin şuan, 1.5 yıl önceki halinden pek de farkı yok.

500ü ancak pazar günü görebilir. Aç bak şuan 300-400 akşam saatleri. 1.5 sene önce 800-900 hatta 1k üstünde idi. Birleşmeden önce bile 400ün altına inmezdi. 500-600 idi. Server öldü
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Suramı 2016 kasımında açmıştım.O zaman da serverdeki ticaret durumu ve aktif oyuncu sayısı şimdikinden pek farklı değildi.Bunu söylemeye çalışmıştım.Serverin öldüğü konusunda ise tamamen haklısın.Ama ben direkt metin2'nin öldüğünü düşünüyorum.Gameforce svlerinde yaşanan rezillikler,2 hafta ömürlü türk sunucuları,saçma sapan grafiklerle döşenmiş pvpler... uzar gider işte.

• metin3 ne zaman cıkar
  • Taşlar ve sopalarla oynayacağız.

• quote:

Suramı 2016 kasımında açmıştım.O zaman da serverdeki ticaret durumu ve aktif oyuncu sayısı şimdikinden pek farklı değildi.Bunu söylemeye çalışmıştım.Serverin öldüğü konusunda ise tamamen haklısın.Ama ben direkt metin2'nin öldüğünü düşünüyorum.Gameforce svlerinde yaşanan rezillikler,2 hafta ömürlü türk sunucuları,saçma sapan grafiklerle döşenmiş pvpler... uzar gider işte.

Kasımda Luna duyruldu ve soldekiler oyunu bırakmaya başladı . Sen ölü bir anda başlamışsın. Metin2 tr pert ama pvplerin öleceğini düşünmüyorum. Bu oyunu herkesin oynama sebebi nostalji. Cs gibi berbat grafikli ve mekanikli bir oyun hala dünyanın en çok oynanan oyun.

Metin2 de belki biraz küçülerek fakat belli bi kemik kitleye devam eder . Won buguna rağmen çoğu kişi oynamaya devam ediyor. Tamamen bırakıp gitmek kolay değil.

• zaman kaybından başka birşey değil bunu zaten biliyordum böle dönem dönem m2 yi bırakırım tekrar başlarım yaşım 23 oldu hayatımdan bir türlü çıkaramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Ben sadece günlük 3 dc almak için siteye giriyorum.Akşam saatlerinde 500-600 arası oyuncu oluyor.Yani serverin şuan, 1.5 yıl önceki halinden pek de farkı yok.

500ü ancak pazar günü görebilir. Aç bak şuan 300-400 akşam saatleri. 1.5 sene önce 800-900 hatta 1k üstünde idi. Birleşmeden önce bile 400ün altına inmezdi. 500-600 idi. Server öldü

wom2 gibi server hala yok hocam,yönetime shogunun el atması ve birkaç yeniliğin ardından yeniden bir numara olabilir aslında, ben şahsen black desert oynuyorum ama metin2 oynamak istediğimde açıp wom2 oynuyorum,tr veya başka herhangi bir serverden kat kat daha sağlıklı vee kaliteli bir server.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudut34

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

wom2 gibi server hala yok hocam,yönetime shogunun el atması ve birkaç yeniliğin ardından yeniden bir numara olabilir aslında, ben şahsen black desert oynuyorum ama metin2 oynamak istediğimde açıp wom2 oynuyorum,tr veya başka herhangi bir serverden kat kat daha sağlıklı vee kaliteli bir server.

Var , adını söylemiyim reklam olmasın. Gmleri gayet nazik ve ilgili , Türklere karşı ırkçılık yok , güncelleme var vs vs sayarım bitmez.
    Shogun geri dönmeyecek , adam başka projelerle uğraşıyor. Zaten serverın bu hale gelmesi de o sebepten. Oyunu bilmeyen kişilere yetkiyi verdi olanlar oldu.
    Ayrıca bu saatten sonra kim o servera yüzlerce saat emek verir , bir başka serverda çok daha kolay dizebilecekken.
    Womun altyapısı güzel ona lafım yok , oynadık ettik iyiydi. Ama bu saaten sonra yeni birisi kolay kolay woma başlamaz. Eskiler de geri dönmez çünkü bir çoğu charını , itemlerini sattı. Gelseler bile 2 skille ölüyorlar , yeni itemler simyalardan dolayı. Bi anlamı yok. Oynamak isteyen oynar tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimo

Eclipse Sunucu Birleşimi: Karakter İsminizi Saklamanız İçin Son Şans!

Hatırlayacağınız gibi Ağustos'ta Sol ve Luna sunucularını Eclipse adındaki yeni bir sunucu içerisinde birleştirmiştik.
    3 Ocak 2018'den itibaren birleşimin 2. evresine geçiyor olacağız. Bu ne anlama geliyor? Başlıca:

- Birleştirilmemiş karakter isimleriniz serbest bırakılacak ve herhangi biri ismi alabilecektir
    - Hesabını birleştirmemiş oyunculara ait loncalar silinecektir veya belli durumlarda yeni bir sahip atanacaktır
    - 15. seviyenin altı hiçbir eşyaya sahip olmayan (başlangıç eşyaları hariç) ve 10k Yang'dan az Yang'a sahip birleştirilmemiş karakterler silinecektir
    - Hesap birleştirme için artık hiçbir türde ödül olmayacaktır, Luna hesapları da bu açıklamaya dahildir

Henüz yapmadıysanız, https://merge.wom2.org adresine gidin ve Ocak'tan önce hesabınızı birleştirin.

Siteye girdim fakat böyle bişey bulamadım bu işlemi nasıl yapıcaz tam olarak yönlendirir misin ?

• trgarez0 T kullanıcısına yanıt
    Donanımhaber linki bozmakta. merge.wom2.org adresini adres çubuğuna yazarak ulaşabilirsiniz. Merge My Account seçeneğini seçtikten sonra hesabın bulunduğu sunucuyu, kullanıcı adı ve şifreyi girip Begin Merge seçeneği ile hesabınızı birleştirebilir ve Eclipse sunucusuna giriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimo

Donanımhaber linki bozmakta. merge.wom2.org adresini adres çubuğuna yazarak ulaşabilirsiniz. Merge My Account seçeneğini seçtikten sonra hesabın bulunduğu sunucuyu, kullanıcı adı ve şifreyi girip Begin Merge seçeneği ile hesabınızı birleştirebilir ve Eclipse sunucusuna giriş yapabilirsiniz.

hakim bizi tribe sokup durma yaptık işte, ocağı açık unutmaığı halde dönüp kontrol eden anem gibi hissettiriyosun :D

not: ayrıca şu online sayısı konusunada bi el atın, kuşak falan getirinde millet gelsin kardeşim ya , server güzel ama yönetim bu aralar sallantıda,saçma sapan swler oynuyo millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 22 Aralık 2017; 4:55:40 >
  • Beyler bu Christmas Ornaments'ler ne işe yarıyor. Bu kutular nasıl kullanılıyor bi bilgisi olan varmı acaba ? bir türlü yapamadım sağ tıklıyorum bişey olmuyor bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Santa diye npc olması lazım.Ondan 3 çeşit hediye kutusu alabiliyorsun

Small 100.000 yang

Medium 1.000.000 yang

Large 5.000.000 yang

Christmas ormanentler ile bu hediye kutularına + basıyorsun.En fazla +3 olabiliyorlar ve + bastıkça kutudan daha iyi eşyalar çıkıyor.

• quote:

Santa diye npc olması lazım.Ondan 3 çeşit hediye kutusu alabiliyorsun

Small 100.000 yang

Medium 1.000.000 yang

Large 5.000.000 yang

Christmas ormanentler ile bu hediye kutularına + basıyorsun.En fazla +3 olabiliyorlar ve + bastıkça kutudan daha iyi eşyalar çıkıyor.

anladım hocam cok sağolasın senden bir şey daha isticem zahmet olmazsa snowball lar hakkında da bilgi verir misin teşekkür ettim şimdiden
  • v10.0 Güncellemesi

Değişim Günlüğü:

Yerden Yang toplarken oluşan gecikme pratik olarak tamamen kaldırılmıştır.

Notlar: Yang patlamalarını yerden toplamak artık oldukça rahat bir iş olacaktır ve eskisi gibi can sıkıcı olmayacaktır.

Spider Dungeon 3
    Canavarların yeniden doğuş sıklığı düşük miktarda azaltıldı.
    İşe yaramaz düşük seviye örümcek gruplarının doğuşu kaldırıldı, farklı Bestial örümcek türleri ile değiştirildi.
    Haritanın genelindeki canavar yoğunluğu azaltıldı.

Notlar: Kısa ve öz olarak, bu değişiklikler meydana geliyor çünkü SD3 oyunun geri kalanına zarar veriyor. Buradaki yüksek canavar yoğunluğu yaygın eşyalara düşük düşme şansı ayarlamamıza sebep oluyor, öbür türlü bu yaygın eşyalar SD3'te aşırı sayıda düşüyor. Bu değişikliklerin etkilerini denetleyeceğiz ve eğer durum istediğimiz kadar düzelmezse büyük ihtimalle yakın sayılabilecek gelecekte yeni değişiklikler ayarlayacağız. Amacımız sadece SD3'ün etkisini azaltmak değil, diğer bölgelerin etkisini arttırabilecek hale gelmektir, özellikle de yüksek seviyeler için olanları, örneğin Heaven's Lair. Aslında, şu şekilde başlayalım:

Eşya düşmesi değişiklikleri:
    Dragon Stone Shard düşüşü her yerde %15 arttırılmıştır.
    Demon Tower'da Silver Arrow düşüşü şiddetli şekilde azaltılmıştır.

Notlar: Bir ay içerisinde 20 milyon Silver Arrow düşmesi muhtemelen abartılı bir durumdur. Bir düşünün, vay canına, oyunda açık arayla #1 en fazla düşürülen eşya.

Atlar
    At yiyecekleri artık kemerde saklanabilir.
    Ölüm sistemi kaldırıldı:
    %5'ten düşük beslenmiş atlar binilmeyi reddedecektir (beslenene dek).
    Monkey Dungeon Herb'ler yeniden amaçlandırıldı (Kemerler bölümünü inceleyin).
    Kısa süreli At adlandırma kaldırıldı:
    Horse Tag Nesne Market'te yer alacaktır, atınızı kalıcı olarak yeniden adlandırmanızı sağlar.
    Son 6 ayda oyuna giriş yapmış tüm hesapların Nesne Market deposuna ücretsiz olarak hesapla birleşik bir Horse Tag gönderilmiştir.

Petler
    Temel binek hız bonusu kaldırıldı.
    Happiness ve Loyalty kaldırıldı.
    Yerine Fidelity ve Hunger getirildi, petin evrimleştirilmesinden sonra da bu özellikleri geliştirmeye devam edilebilir.
    Hunger:
    Petiniz zaman içerisinde acıkacaktır, bunlara bağlı kalarak farklı hızlarda:
    Petinizi binek olarak kullandığınızda.
    Petiniz çağrılmış ama binilmemiş.
    Petiniz çağrılmamış, veya çevrimdışısınız (yavaş çalışır).
    Petinizin açlığının %10'unu bu yaygın düşen yeni eşya ile doyurabilirsiniz: Shank of Meat.
    Petinizi iyi beslenmiş tutmak size zaman içerisinde Fidelity sağlar.
    Petiniz açlıkla boğuşuyorsa, Fidelity kaybedersiniz.
    Petiniz %95'in üzerinde Hunger seviyesine sahipse onu doyurana kadar ona binemezsiniz.
    Fidelity:
    Petinizin size karşı uysallığını temsil eder.
    PvM aktivitelerle kazanılır (canavarları, patronları, metin taşlarını öldürmek... seviye aralığınızda bulunan) ve aynı zamanda pet iyi beslenmiş tutularak kazanılır.
    Etkileri:
    %95 üstü Fidelity, tüm pet özelliklerinde %5 bonus sağlar.
    75% üstü Fidelity, binilmiş petinizin hareket hızında bonus sağlar.
    25% altı Fidelity, binilmiş petinizin hareket hızında düşmeye sebep olur.

Pet türleri artık belirli özelliklerin geliştirilmesinde yükseltme sağlamaz.
    Cheheom'lar bu durumu telafi etmek için her seferinde %50 bonus puan vermektedir.
    Artık tüm ilerlemeyi kaybetmeden pet türünü değiştirmek mümkündür.
    Bu işlem mevcut petin dönüşmesini istediğiniz hayvanın Seal'ını alıp kullanmak kadar kolaydır.
    Pet türü değiştirme işlemi Fidelity'de %50 azalmaya sebep olur!
    Pet penceresindeki sekmeler kaldırıldı.

Notlar: Bu değişikliklerle amaçladığımız petleri ve atları birbirine daha yakın hale getirmektir (her ne kadar petler özelliklerinden dolayı daha iyi olsalar da, en azından atlar artık ölmüyor...), beraberinde petlerde mevcut birçok soruna çözüm getirildi: Loyalty'nin beklenen etkiyi başarmaması, Aggression yükseltmesinden dolayı oyunda tek tür petin çok fazla olması, Happiness'ın yoğun olarak AFK-kalma üzerine bir mekanik haline gelmesi. Artık petinizi geliştirmenizi PvM oynanış sağlayacaktır.

Ek bir not olarak, petler %50 Fidelity ile başlar, ama mevcut Happiness ve Loyalty verilerini Fidelity'e dönüştürdük (Loyalty daha fazla ağırlığa sahip şekilde), eğer maksimum Happiness ve Loyalty'e sahip olmuşsanız, başlangıçtan itibaren maksimum Fidelity'e sahip olacaksınız. Eğer petinizi çok aç bırakırsanız yine Fidelity kaybedebileceğinizi unutmayın!

Yeni Düşük Seviye Kemerler:
    Türleri:
    Sujin Wu Kong Belt (Lv. 15): Strong Against Animals
    Honobo Wu Kong Belt (Lv. 25): Strong Against Orcs
    Joklor Wu Kong Belt (Lv. 40): Strong Against Esoterics
    Aranyo tarafından üretilir.
    Maymun zindanlarındaki maymunlar artık Monkey Hide düşürüyor, düşük seviye kemerlerin üretimi için gereken malzemedir.

Çeşitli:
    Ninjaların Nemere's Lair'daki hasar katlama değerleri %15 arttırıldı.
    Blessing Spell / Reflect Damage / Enchant Damage dolma süresi artık aynıdır.
    Blessing Marble artık istiflenebilir.
    Demon Tower 7. Kat sandıkları artık 8. Kat'a geçiş sırasında silinir.
    Snakefield Giant'ları Golem'ler olarak yeniden adlandırıldı, asıl Giant'lardan ayrıştıkları belli olacak.

PvP
    Son Dojang kategorisi ikiye ayrıldı: Hero Tournament [Lv80-96] / Masters Tournament [Lv97-105].
    Masters Tournament kazanılan her turda katılımcıları 2kk Yang ile ödüllendirir.

Notlar: Daha yüksek seviyeye sahip oyuncuların daha iyi ekipmanlara erişimleri olduğu için turnuvayı ikiye ayırmak mantıklıdır. En yüksek kategorinin ödülleri nispeten daha iyidir ama son karar değildir, bu konuda bazı değişiklikler yapmak isteriz, gelecek güncellemelerde mutlaka iyileşeceklerdir.
    Yeni bir loncaya katılmak için gereken 1 günlük ara kaldırıldı.

Notlar: Bu gecikme iyi niyetli ve anlamlı olsa da, farklı yapılaşma gerçekleştirme konusunda sınırlandırmalara sebep olmaktadır, örneğin oyunda henüz yerleşik desteği olmayan daha küçük takımlar halinde arena savaşları yapmak gibi. Ek olarak, bu gecikmeyi aşmanın bir yolu vardı ve bu yolu bilmeyenler için bu ara gereksizdi.

Diamond Dragon Stone
    Magic Defence bonusu artık bir işe yarıyor (Magic türü saldırılara karşı korur).
    Değeri üçle çarpıldı, maksimum 300 olacak şekilde.
    Attack Magic Power değeri üçle çarpıldı, maksimum 540 olacak şekilde.

Remove Magic
    Disable Magic olarak yeniden adlandırıldı.
    Bu becerinin hasarı artık Magic türündedir.
    Artık Disable özelliği verir:
    Disable: Hedefteki etkin tüm becerileri belirli bir süre devre dışı bırakır, süre dolduğunda hedefin becerileri devam eder.
    Disable gerçekleştirme şansı yükseltildi (Beceri P iken %100 olacak kadar).
    Hedefteki Disable etkisinin süresi azaltıldı (Beceri P iken 10 saniye olacak kadar).
    Becerinin sıçradığı karakterlerde Duration süresi normal sürenin sadece %60'ıdır.
    Beceri dolma süresi arttırıldı (ana süre 40 saniye).

Berserk
    Alınan hasar artışı kaldırıldı.

Stealth
    Artık Poisonous Cloud şansını arttırır (%25 zehirleme şansı bonusu).

Poisonous Cloud
    Zehirleme şansının %50 olduğunu bildiren tanım doğru miktar olan %75 ile düzeltildi.

Power Orb
    Tanımdaki hasar değerleri düzeltildi (becerinin dengesinde bir değişiklik yok!)

Dragon God Intelligence ve Defence artık elde edilemez.

Notlar: Bu iki karakter destekleyici Dragon eşyasının çekici bir etkisi olmadığı düşünülünce fırsatı değerlendirdik ve onları kaynaklarından kaldırdık (beraberinde düşebilen diğer eşyaların düşme şansını yükselterek). Bu eşyalara sahip oyunculardan eşyaları silmeyeceğiz, ancak 2018 içerisinde silme kararı alma ihtimalimizi göz önünde bulundurarak onları şimdiden kullanmanızı teşvik ediyoruz.

Çeşitli:
    Dragon God Attack artık +15% Attack Value veriyor.
    12-15% hasar artışı verdiğini belirten tanım düzeltildi, sadece %'yi değiştiriyoruz.
    Grilled Gold Crucian artık sadece 10% Skill Damage Reduction veriyor.
    Grilled Bass artık sadece +10 INT veriyor (Önceki +12 INT değerinden 2 değer düşük).
    Her balığın ve Dragon God eşyasının hangi etkiyi verdiği açık şekilde tanımlarında belirtilmiştir, numaraları dahil.

Notlar: Etki eşyaları bütünüyle düşünüldüklerinde fazla güçlüler ve içeriğini değiştirdiklerimiz özellikle öyle. Ek olarak, bir etki eşyasının hangi etkiyi verdiğini saklamanın bir mantığı yok, bunun için tanımlarını apaçık düzelttik.

NPC dükkanları satış mekaniği değişti:
    NPC dükkanındayken "Sell" tuşuna basmak sizi satış moduna geçirir ve dükkan penceresinin hemen altında Yang değeri gösteren küçük bir kutucuk oluşur: Bu sattığınız eşyaların toplam değeridir. "Sell" tuşu ardından satmak istediğiniz eşyaları envanterinizden seçtiğinizde işaretlenir ve satışın toplam Yang miktarı artar. Tümünü satmaya hazır olduğunuzda "Complete Sale" tuşuna basın, işte bu kadar!
    NPC dükkanının boş bir yuvasına tek eşyaları bırakarak hızlı satmak hali hazırda yine mümkündür.

Krallık Seçimi ve Karakter Yaratma pencereleri yeniden tasarlandı:
    Karakter Yaratma sırasında saç stili seçme kaldırıldı:
    Hong-Hae artık sınıfınıza uygun herhangi bir saç stilini bir defaya mahsus hesaba bağlı şekilde hediye etmektedir.
    Bu özellik hem mevcut hem de yeni karakterler için geçerlidir.
    Önceki karakter yaratma ekranında seçilen ücretsiz saç stillerinin aksine bu gerçek bir saç stili eşyası ve saç stilinizi değiştirdiğinizde kaybolmaz.

Çeşitli:
    Eşlerin süreli zindanlara dışarıdan ışınlanabilmesi önlendi.
    Süreli olmayan zindanlar için geçerli değildir (örneğin Spider Dungeon, Heaven's Lair).
    Artık Nemere Zindanı'nda eksi dereceden dolayı öldükten sonra eşya yere düşmeyecektir.
    İsmini değiştirmesi zorunlu oyuncuların tekrar aynı ismi seçebilmesi artık mümkün değildir.
    Başarım bildirimindeki başarımın adının görüntülenmesi iyileştirildi.
    Oyuniçi saatin yaz saati dönemi olmadığı halde yaz saatini göstermesi sorunu düzeltildi.
    Aqua Dragon ve Earth Dragon'un saldırısının durmasına sebep olan sorunlar düzeltildi.
    Aqua Dragon ve Earth Dragon'un düşük HP'ye sahip oldukları sırada biraz daha sık beceri kullanmalarına sebep olan sorunlar düzeltildi.
    Taraflar takastan gelecek eşyaların tamamını elde etmek için yeterli boş envanter yuvasına sahip olmadan takasların tamamlanmasına neden olan sorunlar düzeltildi.
    Birtakım açık olmayan OX soruları düzeltildi.
    Birçok metin düzeltmeleri ve iyileştirmeleri.

Ek Güncelleme:
    Karakter Yaratma ekranının düzgün çalışmaması sorunu düzeltildi.
    Berserk'in açıklamasından "Increases damage received" kaldırıldı.
    Shank of Meat eşyasına sağ tıklanarak pet beslenebilmektedir.
    Fidelity'nin %100'ü aşması sorunu düzeltildi.
    Petlerin sahiplerini takip etmemesi sorunu düzeltildi.
    Bazı petlerin %50 Fidelity ve Tok yerine 0% Fidelity ve Aç şekilde başlaması sorunu düzeltildi.
    Tüm karakterlerin sahip olduğu ana Magic Defense değerinin etkisi önemli ölçüde azaltılmıştır.
    Dark Dragon Earring/Necklace/Bracelet aksesuarlarını kullanmak için gereken en düşük seviye 90'a düşürüldü (Ruby haricinde, Ruby'ler şimdilik 85. seviye gerektirmektedir).

Sırada neler var?
    Bu güncelleme ile bir takım PvP değişiklikleri getirdik, ama PvP ile alakalı yönleri iyileştirmeye devam etmek istiyoruz, imkan dahilinde dengelemeyi, ödülleri ve etkinlikleri iyileştirmelere dahil ederek. PvP destekleyici eşyalara gelirsek, onların da mutlaka daha fazla iyileştirmeyi hak ettiklerini düşünüyoruz, bizzat etkilerini fazlaca düşürmekten ziyade incelemeye değer daha farklı fikirlerimiz var, ancak bu güncelleme sırasında onları uygulamaya koymak ve denemek için pek zaman kaldığı söylenemez. Ek olarak Simya ile alakalı birtakım değişiklikleri de gözden geçiriyoruz, ancak henüz paylaşabilecek detaylar oluşmuş sayılmaz. Takipte kalın!

Güncellemenin ana tartışma başlığına buradan ulaşabilirsiniz:https://global.wom2.org/board/threads/v10-0-update-discussion.24469/

• trgarez0 T kullanıcısına yanıt
    Attığın kişinin hareket hızını 0'a indiriyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.