Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.904
Cevap
51
Favori
249.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cazoria

Arkadaşlar aynı yerde mi oynuyoruz bilemiyorum fakat oyuncu sayısından dolayı ne metin ne boss bulamıyorum ben. Metin2 TR nin herhangi bir serverında bu kadar oyuncu olduğunu düşünmüyorum, oyuncu sayısı gayet iyi.

Ben ilk sunucu için konuştum.Luna serverinde oyuncu sayısının iyi olduğunu tahmin edebiliyorum.

bir kaç gündür gündüz saatlerinde snakefield'de pek adam görmediğim için söylemiştim.Tabi bana boş zamanlar denk gelmiş de olabilir
  • Şuan saat gecenin 2 buçuğuna geliyor ve sneakfeild tıklım tıklım dolu. İnanın bana adım atacak yer yok. Tabi Luna için konuşuyorum. Ben de durum böyle olunca balığa odaklandım :D Beyaz inciler güzel para ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Şuan saat gecenin 2 buçuğuna geliyor ve sneakfeild tıklım tıklım dolu. İnanın bana adım atacak yer yok. Tabi Luna için konuşuyorum. Ben de durum böyle olunca balığa odaklandım :D Beyaz inciler güzel para ediyor.

yemin et çok mu oyuncu var ölürüm allahım hemen başlarım yeter ki oyuncu olsun

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Şuan saat gecenin 2 buçuğuna geliyor ve sneakfeild tıklım tıklım dolu. İnanın bana adım atacak yer yok. Tabi Luna için konuşuyorum. Ben de durum böyle olunca balığa odaklandım :D Beyaz inciler güzel para ediyor.

yemin et çok mu oyuncu var ölürüm allahım hemen başlarım yeter ki oyuncu olsun

2010 yıllarındaki Tr havası var wom2de. Oyuncu sayısı benim açımdan tatmin edici düzeyde. Bence ufaktan bir başla, beğenirsen devam edersin.

• Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Ben bi merak ettim 750 online var bence çok az bu rakam. Pazar alanının ana baba günü olması anlamsız o oyuncu sayısınınbelli etmiyor. Yüksek level haritalarda ben kimseyi göremiyordum oynadığım zamanlarda. 5k online olsa bana yeterdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Ben bi merak ettim 750 online var bence çok az bu rakam. Pazar alanının ana baba günü olması anlamsız o oyuncu sayısınınbelli etmiyor. Yüksek level haritalarda ben kimseyi göremiyordum oynadığım zamanlarda. 5k online olsa bana yeterdi.

Kardeşim millet alışmış 500 online pvp serverlarda 2-3k rakamları görmeye 750 diyince az gibi gelebilir ama şöyle düşünmek lazım; bu oyun çok uluslu, tüm oyuncuların aynı saatte online olmasını bekleyemeyiz. Günde 5000 kişi giriş yapıyor herkesin 2 çarı olduğunu düşünürsek en kötü ihtimal 2000 oyuncusu var serverın. Ayrıca ben kesecek metin, kasacak yer bulamadım bu haftasonu vadide. Oyuncu sayısı gayet iyi durumda

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Cok iyi durumdasin, samanin skilleri, senin skillerin ve level acisindan. Samani deceit kese kese 80 bile yaparsin zamanla. Her zaman samani onunde tutman cok iyi olur cunku ileride 90 kasarken sikinti yasayabilirsin. Saman 90 oldugunda onu partiden cikarip kendini 90 kasmak cok iyi oluyor. Saman kendi kendini kasamiyor genelde zor oluyor. Liderlik de okutuyosundur diye dusunuyorum gunde bir saat bir saattir keyif aldigin surece gelismeye devam

• Luna mavi bayrak nickim Fransiau

10 levelim henüz yeni başladım yardım edicek varsa beklerim.

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

Cok iyi durumdasin, samanin skilleri, senin skillerin ve level acisindan. Samani deceit kese kese 80 bile yaparsin zamanla. Her zaman samani onunde tutman cok iyi olur cunku ileride 90 kasarken sikinti yasayabilirsin. Saman 90 oldugunda onu partiden cikarip kendini 90 kasmak cok iyi oluyor. Saman kendi kendini kasamiyor genelde zor oluyor. Liderlik de okutuyosundur diye dusunuyorum gunde bir saat bir saattir keyif aldigin surece gelismeye devam

Şaman ve pet 74 level.Deceitten gelen exp ikisine paylaşılıyor.Ben de durumumdan memnunum.Zaten amacım 75'te durmadan 90'a kasmak.90 itemleri için de çok para lazım.Kuleyle, deceitle bir şekilde dizeceğiz bakalım.Yorum için teşşekkürler.

Bu arada luna'da başlayan arkadaşlar facebook grubunu ziyaret edebilir.Oradaki kişilerin çoğu lunada oynuyor ve dayanışma içerisindeler.

link :https://www.facebook.com/groups/Wom2Turkiye/

• Anlamadığım şey şu deceit farmı yapabilmek için hesabın mehdi falan mı olması gerek bu ne ya böyle slot olmaz ne savunma dizicem ben bunlara
    Ha bide son tavsiye, metin kasarken samanda 1 saatlik tecrube yuzugu ve liderlik kitabi, kendindeyse 1 saatlik tec yuzugu takmani oneririm(diger bosluk eldiven diye dusundum). Pahali seyler degil bunlar ama geri donusleri buyuk. Deceit ve kulede pet ve samanin level almasi cok onemli

• World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    Ne deceit,ne doyum hiç bi şekilde hesap dayanmıyor bu şekilde 61'e de kastık daha geri dönüşü yok napılır beyler bu saatten sonra sizce para kasmak için bitti galiba bu hesabın ömrü:d
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık olarak 2 haftadır burdayız ve yeni yeni itemlerimi toplamaya başladım. Çarım 43 level bedensel, şamanıyla evli, lanet bitmek üzere, pet daha 35 level civarı pek geliştiremedim, hava m1 öfke m5 olcak, +9 cennet kolyem var 20 yang 2k hp 5 kritikli, +9 ankam var 2k hp 20 yang 5 krit 3 sersemli, +9 altıntaşım var 2k hp 5 hp emilimi +5 sav blok hp taşlı, 20 eşya düşürmeli abanoz küpem var, elimde 32 ort +9 dolu var ek olarak 200m param var. Bu 200m paraya +40 ort full 5 tas bir dolunay alacağım. 55 yada 61 bırakıp full yang ve item dusurme dizmeyi dusunuyorum ama nerde farm ne yaparim pek bilmiyorum. Şamanı 75 kasıp kulede katil katinda in cik yaparak bk etp yang kasabilirim belki diye dusundum. Her türlü önerinize açığım :)

Bedenseller kırılgan oluyor.OK savunmasını getirebileceğin en yüksek değere getir.Bloklamalı itemler tak.At skillerini de aç(en azından sıkıştığında kaçmanı sağlayan skill).Böylece farm yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 8 Mart 2017; 11:22:57 >

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Bedenseller kırılgan oluyor.OK savunmasını getirebileceğin en yüksek değere getir.Bloklamalı itemler tak.At skillerini de aç(en azından sıkıltığında kaçmanı sağlayan skill).Böylece farm yapabilirsin.

Ok savunması şuan için pek mümkün değil benim için ama elime biraz para geçtiğinde ok savunmalı ve oklardan korunmalı ek itemler yapmayı dusunuyorum

Ben yang bonusu ve ok savunmasını beraber dizemeyeceğim için sura oynuyorum.Ama senin char iyi durumda,55 veya 61 yaparsan kulede iyi para ve etp kasarsın.Savaşçıyı deceit farmına hazırlamak zahmetlidir ama getirisi çok oluyor.Sabırlı davranmanı tavsiye ederim.Çünkü bütün itemler için harcadığın parayı snakefield'da 10 günde çıkarırsın.

Ayrıca fear mask alıp ondan gelen blok bonusunu anka ayakkabı ile birleştirirsen çok iyi olur.Zaten peti dönüştürdükten sonra çok rahatlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 8 Mart 2017; 11:22:28 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Ben yang bonusu ve ok savunmasını beraber dizemeyeceğim için sura oynuyorum.Ama senin char iyi durumda,55 veya 61 yaparsan kulede iyi para ve etp kasarsın.Savaşçıyı deceit farmına hazırlamak zahmetlidir ama getirisi çok oluyor.Sabırlı davranmanı tavsiye ederim.Çünkü bütün itemler için harcadığın parayı snakefield'da 10 günde çıkarırsın.

Ayrıca fear mask alıp ondan gelen blok bonusunu anka ayakkabı ile birleştirirsen çok iyi olur.Zaten peti dönüştürdükten sonra çok rahatlayacaksın.

Ayakkabı + kolye + kalkan + site şans parası + oyun içi şans parası kullanarak deceitte metin başı (slotları tek tek temizlemeden) ne kadar para kasılıyor? İlk etap için şeytan kulesini düşündüm dediğin gibi deceit biraz zahmetli iş orası için muhtemelen deri çizme ve altın kolye yapacağım

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.