Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
241.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bikac gune su acilan yeni serverda basliyorum mavi bayrak oyniycam yeni baslayacak varsa beraber geliselim daha once serveri oynadim biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axor-2528 kullanıcısına yanıt
    yeni açılan server global 2 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

yeni açılan server global 2 mi ?

Evet aralikta acilmis galiba yanlis mi duydum :)

• 110 adet valentine box sonuçları
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan06x

110 adet valentine box sonuçları

Biraz şanssızlık olmuş. Bende biraz açtım bu tarz çıktı. 40 tane hala elimde duruyor.

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    açma sakın sat
  • İnternette metin2 resimlerine videolarına bakıp biraz nostalji yaparken :D forumdaki metin2 singapur ve world of metin2 konularına denk geldim. İkisinden birine başlayıp biraz oynayayım diyorum hangisini önerirsiniz acaba? Hangisinde eski tr havası var?

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan06x

açma sakın sat

Satılsa keşke.

@CANBUYUK06

Sg nin eski tr ile uzaktan yakından ilgisi yok. Wom2yi tavsiye ederim.

Singapuru indirdim oynuyorum şuan. Biraz oynayıp wom2 ye de bakarım. Yalnız ilginç bi yer baya insanlar cok ilgililer alta bişey yazdım 3-4 kişi pm atıp yardımcı oldu metin keserken nedense kimse ks atmadı bu açıdan güzelmiş:D tr olsa serbest alır keserler valla .

• Yeni baslayacak arkadaslar var galiba dun de yazdim yeni basliycaklar bi whatsap grubu ts falan kuralim beraber oynayalim

• 2. sunucudaki petimi tamamlayacagim ve yetenekleri 10-4-4 olarak dagitmayi dusunuyorum. Fakat iksir icerken %leri eksikli fazlali veriyor haliyle. Oncelikle 4-4 yapip sonra 10 mu yapmam lazim bu isin inceligi nedir hatirlayan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

2. sunucudaki petimi tamamlayacagim ve yetenekleri 10-4-4 olarak dagitmayi dusunuyorum. Fakat iksir icerken %leri eksikli fazlali veriyor haliyle. Oncelikle 4-4 yapip sonra 10 mu yapmam lazim bu isin inceligi nedir hatirlayan var mi?

10-8-0 tavsiye ederim. Defansın bir faydası yok.

İstediğin iksiri önce okuyabilirsin fark yok.

• Axor-2528 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yeni başladım isterseniz oyun içinde konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Hocam ben de yeni başladım isterseniz oyun içinde konuşalım.

Benim power patladi onun gelmesini bekliyorum 1 2 gun icinde oyuna gelicem mesaj atarim sana haberlesiriz oyun ici

10-8-0 verdigimizde blok kac oluyor ki? agression bonuslu pette

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

10-8-0 verdigimizde blok kac oluyor ki? agression bonuslu pette

25

• 4v6 yaptığımız lonca savaşı. Keyifli oldu. Son anları çok çekişmeliydi. Baya öndeyken 98-98e kadar eşitlendi durum. 100-98 yendik.

• www.merlinmt2.com
    Serverimiz açılmıştır !!!!
    1-105 ESKİ TR TARZI OFFİCİAL EMEK SERVER.
    1 AY SONRA 100TL ÖDÜLLÜ WS TURNUVASI OLUCAKTIR.
    # 1 level itemler üzerinde başlangıç, 105 level bitiş.
    # Metinlerden 3-4 BK düşer.
    # 3 Krallık npclerden aynı fiyatla alışveriş yapar.
    # Maksimum üst üste koyulan eşya sayısı: 250. Çoğaltma gibi buglar kapatıldı.
    # Envanter sayısı: 4 Oto potlar tüm envanterlerde çalışır. Taşma sorunu vs. yok.
    # Sınırsız cesaret pelerini, Metin taşı dedektörü. Cesaret pelerini kullandığınızda efekt çıkar. Ayrıca cesaret pelerini için bot kontrolü eklenmiştir. Oyuncuları rahatsız etmez.
    # Beceri kitaplarını okurken exp istemez, süre sınırı yok, üst üste okunabilir.
    # Beceri kullanıldığında HP düşme sorunu fix.
    # Ticaret slot sayısı: 24 ve Ticarette level gösterir
    # Offline PM sistemi.
    # Şaman Grup Kutsama ve İyileştirme (Grup dışında da çalışır)
    # Kostümler için Official Efsun Nesnesi.
    # Bonus sayfası x'e basınca görüntülenir.
    # Hızlı ekipman - Oyun içi kanal değiştirme
    # Oyun içi sorunsuz efsun botları (f5 ve f6 tuşlarında)
    # Okçuların derdine derman Ok çantası. Eşya sürelidir. Menzili yok sayar. Yani uzaktan da yakından da aynı hasarı verir
    # Onaylı envanter görüntüleme (kostümler ve kemer dahil)
    # Güçlü binek sistemi mevcut. Hergün 19.00 - 21.00 arası metinlerden sertifika düşebilir.
    # Kemerler TRdeki gibi üretilirler. Depodan item koyma, Kemer üzerindeyken kemeri depoya koyma bugu kapalı.
    # Servis yüzüğü: Beceri mühürleme seçeneğiyle, istediğiniz zamana kadar becerilerinizi mühürlersiniz ve o zamana kadar sıfırlayamazsınız. (Yaşlı kadın, Beceri sıfırlama kağıdı dahil)
    # Crafting sistemi (Şebnem ve diğer meyve sularının üretimi kapalıdır.)
    # %100 official Kırımızı ejderha kalesi
    # %100 official Nemere'nin gözetleme kulesi
    # %100 official Ejderha odası
    # Beceri Kitabı değiştirme NPC'si (%100 official) 10 adet rastgele beceri kitabı ve 2m yang verdiğinizde sizin becerinize uygun beceri kitabı verir.
    # Kırmızı ejderha kalesine girmek için gerekli Konfüçyüs görevi (%100 official) her gün 100 kiklop öldürerek günde 1 tane geçiş izni alabilirsiniz. 100'den fazla öldürdükleriniz ertesi güne sayılır.
    # Otomatik event sistemi
    # 30 levelden 94 levele kadar sorunsuz biyolog görevleri
    # Official Omuz kuşağı sistemi (Görev + efektler dahil, scalesiz)
    # Loncalar savaş ilan ederken savaşa kaç kişi gireceğine, skorun kaç olacağına, binek kullanıp kullanılmayacağına, max. kaç level oyuncunun savaşa gireceğine karar verebilir.
    # Oyuncular oyunda geçirdikleri zaman arttıkça belli zamanlarda ruh taşıyla ödüllendirilir.
    # Tüm lonca arazileri aktif ve sorunsuz şekilde çalışmakta. (Son eklenen lonca haritaları dahil)
    Efsun atma npc eklendi bugsuz sorunsuz.
    ------Npcnin özellikleri-------
    Ortalamalı silahlara efsun atmaz
    Triton gibi ek özellik veren silahlara verdiği bonuslar bonus seçme listesinde çıkmaz.
    Her iteme hangi tür efsun eklenebiliyorsa sadece o efsunlar listelenir.
    Seçilen efsun bir daha listelenmez.
    Sorunsuz official tarzda yeni pet sistemi
    ------Beslemeli Pet Sitemi özellikleri-------
    Açılacak olan beceriler ilk levelden itibaren görünür.
    Petin yaşı hem item üzerinde hem de pet penceresinde doğru olarak görüntülenir. Protein lokmasıyla yaşı sıfırlanmaz. Sadece petiniz öldüyse
    ve yeniden canlandırdıysanız yaş sıfırlanır.
    Nakliye kutusuna petinizi koyup ticaretini yapabilirsiniz. Petiniz nakliye kutusundayken her türlü özelliği görünür.
    Yumurta dropları official serverla aynıdır.

• Arkadaşlar yanlış bulduğunuz ve düzeltmemi istediğiniz / eklenmesini istediğiniz bilgi var ise bana özelden ulaşabilirsiniz. Whatsapp grubu kurulması konusunda fikir sahibi arkadaşa katılıyorum lakin bir grubun amacı bilgi amacı paylaşımı yapmak ve iletişimdir. Singapur için grup kurduğumuz vakit zamanla birbirine gerçek para karşılığı item satan, item arayan, satılık hesap arayan arkadaşlar türemişti. Bunun olması durumunda temiz bir oyun anlayışı için zanlılar yetkililere şikayet edilirse eğer o grup uzun ömürlü olur. Hepinize iyi oyunlar dilerim.
  • Arkadaşlar merhaba,
    En son 2. server açıldığında nickim zor okunduğu için gm ile takışma yaşamıştık. Bana çarımı silmemi söylemişti silmeyince arka arkaya tüm hesaplarımı kapattığı için oyunu bırakmak zorunda kalmıştım.

Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorumda server durumu nedir, türkler hangi bayrakta ağırlıklı? Oyun durumu nasıl bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.