Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

quote:

quote:

Bugunki buyuk ban wawe icerisinde matooda vardi sorusturmaya alinmis hesaplari kendisinin real money trade yapiyormus sanirim

nerden bakiyoruz , birde matooda kim forumdan mı ?

Matoo denen kisi serverin suana kadar turnuvalarini toplamis nolifer 4 5 hesabi olan arkadas

75e kastigina pisman olacaksin yaz kenara

anladım hocam

Bu arada tanesi 400 DC = 200 kk verdim , tanesi 50 kk geldi

kaçtan koysam 60kk dan koysam satılır mı acaba ?

55den gider 60 zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugunki buyuk ban wawe icerisinde matooda vardi sorusturmaya alinmis hesaplari kendisinin real money trade yapiyormus sanirim

nerden bakiyoruz , birde matooda kim forumdan mı ?

Matoo denen kisi serverin suana kadar turnuvalarini toplamis nolifer 4 5 hesabi olan arkadas

75e kastigina pisman olacaksin yaz kenara

anladım hocam

Bu arada tanesi 400 DC = 200 kk verdim , tanesi 50 kk geldi

kaçtan koysam 60kk dan koysam satılır mı acaba ?

55den gider 60 zor

1-2 gün takılsın pazarda , sonra indiririm fiyatları

• Barkside kullanıcısına yanıt
    DonPedro matooo yu tokatlar(dı) yaziyorum buraya.

• Arkadaşlar pvp ye yeni başlayacağım vereceğiniz öneriler var mıdır ? birde hep karabüyü sura oynuyorum bu server da gidiyor mu karabüyü sura ?

hani üstte ki arkadaşa neden 75 e kasma dediniz mesela ?
  • Spahi geliyor beyler Spahi tokatlayacak milleti :P

Areda1, hos geldin simdiden. Sikinti su ki sadece karabuyu oynayarak karakterini ne kadar gelistirebilirsin bilmiyorum. Metin kesmek yavas olacaktir bk isinde zorlanabilirsin. Ama bence madencilik balikcilik ve ticaretle para kazanabilirsin tabi. PvP yani duello acisindan karabuyu nasil gider bilmiyorum her zaman iyidir bence 15 buyu 10 yari insanli esyalar cok pahali oldugu icin karabuyulerin rakipleri genelde 10 buyu 10 yari, 5 yari 15 buyu takiliyodur diye tahmin ediyorum. Yani sana karsi tam savunmali veya tam atakli rakip olmayabilir.

Ama sebnemlerle buyuye karsi dayaniklilik arttiriliyor ileride sorun olarak karsina cikabilir.

Ek olarak, oyunda her karakterde bulunan madencilik gibi iki yetenek daha var, birisi %hp birisi delici veriyor sanirim. Delici senin pek isine yaramayabilir. Ben bu yuzden ninja tercih ettim ileride o yetenekleri gelistirirsem delici hos olur.

BK fiyatlari bana ucuz geldi kara buyunun. Genel olarak bedensel ve buyulu silah disinda cok pahali yok ama onlara gore de ucuz.

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Hocam o bahsettiğin 2 pasif skill nasıl geliştiriliyor acaba ?

Bir de,daha önce sormuştum ama smokin ve gelinlik ödünç verebilecek var mı ?
  • Bkları var bildiğin. Claw of the Dragon birisi, diğerini hatırlamıyorum.
  • Saatlerdir DT dönüyorum bıktım 75'den ve item basma olayından. 75'de yapacak başka bir şey yok mu? Arkadaşım hesabı 56 kasınca gaza geldim 75 yaptım, sonuç bu işte. Gerçi 55'de yapacak çok şey var da belli bir süre sonra her türlü rutine giriyor oyun. O sebeple kasabildiğin en yüksek seviyeye kasıp keyfine bakmak lazım. Gerçi günde 1-2 saat oynayan biriyseniz 55 ile de 75 ile de M1 becerilerle de her türlü keyif alırsınız. Hava kılıcı P'de n'oluyor bizim türkler gelip küfür ediyor.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

2 saat sövdüler sincaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 14 Nisan 2016; 20:18:43 >

• Hocam ben server'a yeni başlamayı düşünüyorum. Siz daha çok kırmızı bayraktamısınız. Birde bu server'da kara buyu suralar iş yapıyormu yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skarro

Hocam ben server'a yeni başlamayı düşünüyorum. Siz daha çok kırmızı bayraktamısınız. Birde bu server'da kara buyu suralar iş yapıyormu yardımcı olursanız sevinirim

Kırmızıda da var mavide de. Yalnız, şu foruma gelince bari son sayfayı okumaya özen gösterin ya.4 saat önce cevapladım bu soruyu.
  • quote:

Hocam ben server'a yeni başlamayı düşünüyorum. Siz daha çok kırmızı bayraktamısınız. Birde bu server'da kara buyu suralar iş yapıyormu yardımcı olursanız sevinirim

Evet kirmizi bayrakta oynuyoruz, karabuyu pvpde 59 leveldan sonra is yapmiyor dostum, hem armourdaki buyu savunmasi hem de efsunlar olsun cok rahat yatiyor arenalarda. Dojang sistemi var wom2 de merak edersen anlatayim :)

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Gelsin bakalim loncanin gururusun

• Beyler şimdi ninjamın +70 itemlerini yapmadan önce 55te bir süre takılıcam.Şu an skilleri m5 m4 felan gelişiyor hergün en geç 1 aya g açılır.Bu süre zarfında 55 için pvp itemi dizmek istiyorum sizce skilleri g açınca mı dizmeliyim yoksa p açınca mı ?
  • Yavas yavas en azindan ic itemlere bak bence. Kolay bulunmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hampnie Hambart

quote:

Evet kirmizi bayrakta oynuyoruz, karabuyu pvpde 59 leveldan sonra is yapmiyor dostum, hem armourdaki buyu savunmasi hem de efsunlar olsun cok rahat yatiyor arenalarda. Dojang sistemi var wom2 de merak edersen anlatayim :)

Çok iyi olur anlatırsan. Simdiden tesekkür ederim.

• Skarro S kullanıcısına yanıt
    Her hafta sonu vs yarismasi oluyor bunun adi dojang diye geciyor. Bazi belirli lvllar var (39,59,79 ve devami) kapismalar lvl araligina gore yapiliyor, 39-59 arasi gibi, kazanana odul veriyorlar.

• 5 yıl içinde kapanacak sunucu.

• Montmartre kullanıcısına yanıt
    Ne demek beş yıl ? Zaten üç sene olmuş sunucu açılalı *.*
  • papummmm P kullanıcısına yanıt
    Yazdığım sadece tahminden ibaret. Ama böyle giderse 4k olmadan güzel grafikler olmadan vs. hayatta kalması çok zor gibi. 200-2500 arası online oluyor, koskoca sunucuda en fazla 2500 kişi var. İlerde kim bilir neler olacak, GF sunucularında CH4 bile busy çekiyordu eskiden. Modası geçiyor yani, keşke yaşatsalar. Ayrıca kızın kafası hâlâ çok karışık ve kimseyi sevemem artık modunda ve çekingen takılıyor. Ben de senin dediğin gibi cipsimle ve biramla uzaktan takip ediyorum.

• Montmartre kullanıcısına yanıt
    Metin 2 gibi oyunlarda yüksek grafik, 4k gibi şeylerin olmamasının oyuncu sayısına pek etkisi olduğunu düşünmüyorum, bence oyuncu sayısına etkisi olan yegane şey PvP imkânının oldukça kısıtlı olması ve adam akıllı bir PvP hesabı oluşturmak için verilen sürenin astronomik olması. Hele Metin2 için bu durum daha da geçerli, aylarca uğraşacaksın, farm yapacaksın, sonra da ayda bir National War veya Dojang olmasını bekleyeceksin, oyuncuyu kaçıran nokta budur kanımca, Farm süresi ile PvP süresi arasında bir alaka yok, 30 gün Farm yaptığı hesap ile iki gün PvP yapabiliyor. Durum böyle olunca PvP süresi daha yüksek oyunlar rağbet görüyor . Kız konusunda en iyisini yapıyorsun dostum, kenara çekil ve gelişmeleri seyret. Her ne kadar desteklemesem de " strateji ilişkilerin kaderini tayin eder " . Bir diğer tahlilde görüşmek üzere ....

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.