Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
241.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    sizce uygun mu fiyatı sadece efsunları eklemek bile en az 10kk yinede buraya sorayım dedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• FullFlavour kullanıcısına yanıt
    riske girmeye hiç değmez, 20 devil getireceğim diye 35 ort +12 str %6 devil +5 taşlı zehirini mahveden arkadaşım oldu. tüm parasını heba etti eleman, şu anda 1 becerili zehir
  • 55 metni de iyidir, 55 level olup shadow avlayan elemanlar gibi olma

all chatden başladığımdan beri türkçe yazıyorlar, hep mute yiyor adamlar. pmden uyarıyorum, mute yiyen buff hesabıyla küfür ediyor

kırmızıya geçmek değil de kırmızıda 55 civarı bir hesap kasarak sizle takılabilirim, uygun itemler de var.

3 krallığı da fethedeceğim yakında. sarıda da hesaplarım var.

metin2 gibisi yok gerçekten yılların oyuncusuyum, böyle özgün bir tarzı olan oyun yok. umarım wom2 hiç kapanmaz ayrıca grafikleri falan geliştirirler.

kesin ben kırmızıda hesap kasayım, süper ortam var gibi

Muhendisler loncasi acarim ben de, Teknikerlere hukmedecegiz

şakası bir yana şu oyunu oynayanların 20+ olması bile beni cezbediyor

• seni bulmuşken sorayım 35 farmı bana çok yetersiz geldi 20 tane bk çıkardım hepsi 100kdan satılacak bklar.sence ne yapmalıyım 55 e kasmayı düşünüyorum.@Montmartre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullFlavour -- 3 Nisan 2016; 18:16:03 >
    Hocam kaçırmadan çek bence.ee nin efsunsuzunu 20 den kitlemeye çalışıyorlar.

Ayrıca 35 farmı belkide bu svnin en önemli farm yöntemidir.300 küsür bkdan en kötü ihtimalle 70 m küsür para cıkarırsın.Bak en kötü ihtimalle diyorum.Biraz şanslı isen ..:)
    100k dan satmak yerine çöp olanları book day için biriktir.

500-600kk civarı paran yoksa 55 kasmanı önermem, çünkü 20 double yang itemler dizmen gerekecek.

45 shadow metni farmı yapabilirsin, tabi metni kesmeye yakın çıkarılabilir eldiveni takmak şartıyla. 42 bırakıp ork dişini de deneyebilirsin.

ayrıca satılacağından emin olduğun bir şeyi 400-500k ucuza görürsen direkt çek. shop süreni 8 saat yapınca rahat rahat satarsın

bir ara 30-35 level balık tutan Türkler vardı şimdi her gördüğüm Türk perfect açmış pvp dizmiş falan

ben çok uzun süre 35 kalmıştım, 45 de metinlerin yerleri sabit ve bulmak daha kolay. daha kazançlı olabilir

• Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    evet öyle ama efsunsuzu alan olmaz.

tam aradığın efsuna 35-55kk vermek changer ile parayı sıfırlamaktan mantıklı bence
  • Bende başlamayı düşünüyorum da en basitinden 35 farmı için bile belli bi sermaye gerekmiyor mu çünkü iyi bir ortalamalı dolu pahalı olacaktır. Bunun yanında bide iç itemi şu bu var. Biri beni aydınlatsın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibi zib zbi bula vibi ozman dans REKT :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortafixer -- 11 Nisan 2016; 21:51:28 >
  • Montmartre kullanıcısına yanıt
    rekabet iyidir

ben 20 değilim ama sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, ayrıca Barkside'ın önerisi ile yeni bir farm taktiğine başladım, güzel para var gibi bakalım neler olacak

ayrıca resimdeki silver bracelet'i 18kk dan satıyorum alıcılar oyun içinden veya buradan ulaşırsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 3 Nisan 2016; 22:44:02 >

• shop timer 8 saat ise 2 güne çekerler onu

1-2 haftaya 75 kasarsın gibi dostum, 1-2 ayda bayağı hızlı geliştin

+20 olmaman sorun değil saygılı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, balıkçıda dönen muhabbetleri görsen sen

ayrıca bugün tane 300 den 1200 tane kutsama kağıdı aldım (360kk) 1kk dan satsam 840kk kar yapıyor. ama satmayacağım çok çılgın fikirlerim var [sm=evillol.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 3 Nisan 2016; 23:29:53 >
  • [simage]*****************************[/simage]

sanırım biraz işsizim ama güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 4 Nisan 2016; 12:53:15 >
  • Teşekkürler ^^ bence satmalisin elinde patlayabilir temiz ve hızlı para kadar guzeli yok aslında sadece bir ay demek pek doğru degil, geçmişten kalan şamanlar ve 50kk para vardı, okulum olmasa çok daha hızlı gelişirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hampnie Hambart

Teşekkürler ^^ bence satmalisin elinde patlayabilir temiz ve hızlı para kadar guzeli yok aslında sadece bir ay demek pek doğru degil, geçmişten kalan şamanlar ve 50kk para vardı, okulum olmasa çok daha hızlı gelişirim

Piyasası sürekli düşüyor, bu gidişle 500k'ya kutsama alacağız gibi. Bu düşmenin sebebi nedir sizce? 2-3 ay önce 1.2kk dan bile gidiyordu. Şimdi ise 800 den satıyorlar.

Şaman gerçekten önemli, ama şamanla oynamanın sevmediğim yanı full-screen oynayamamak. Sürekli buff atmaya uğraşıyorsun falan yarım ekranda, o kötü oluyor. Üniversite mi lise mi?

Sabah benim 9 da uyanmam gerek, ben oyun peşindeyim hala.

İyi geceler dostum. Ayrıca dersleri iyi dinle.

Lise bugün kulede bana 4 tane kutsama attı market eldivenin kullanıyorum sadece...

Oyun sınavlar derken gece 2 de yatıp 6.30 da kalıyorum bunyem alıştı böyle devam

Sana da iyi geceler ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 4 Nisan 2016; 1:33:59 >
  • Dostum sen kutsamalar için elinde patlayabilir diyince uykumdan çalıp 17 hesapla girip kutsamalamaları pazara koymaya başladım.

Lisede artık 8 ders varmış, eve zombi gibi geliyorsunuz muhtemelen. O kadar uykuyla nasıl durabiliyorsun yahu? Sırada mı uyuyorsun yoksa?

Hayatın zorluğu hiç bitmiyor, şu anki tek tesellim evli olmamak. Çoluk çocuk falan hiç yetiştiremem ben.

SS:

UYARI: Sakın benden satın almayın diye saklanıyorum.

• Pazara koymakla iyi is yapmissin bence. Changer fiyatlari falan da dususte, nedense piyasada hafif bir ucuama hakim. Kutsamayi ne kadar erken satarsan o kadar karda olacaksin gibi. Bu arada kirmizi bayraga bekleriz, guzel muhabbetimiz donuyor loncada

• Zaman zaman 75e kasayimmi pmleri aliyorum buraya yazayim düşünen varsa kasmayin arkadaşlar gerçekten 75 için inanilmaz para gerekiyor 55 kadar hizli para kazanamiyorsun agir oluyor
    55de kalin heeerrseyi tamamlayip perfect yapin skilleri rank bile kasamiyorsun 75de

anadolu liselerinde 8 saat, atl de 10 saat malesef :( kutsamalari satman cok iyi olmus

• Ulan bir haftadır adam akıllı ne fms buldum ne rib. Elimde kazmayla dolaşıyorum sıkıldım.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.