Şimdi Ara

wolfteam bitmiiştir!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kurtlu oyunu beğenmeyenler welettir aksini söyleyen 2004 lüdür

    İçinde kurt olan oyun kötü olabilir mi?

    Auuuuuuuuuuu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen oyun bitmiş çöp keşke csgoya kurt gelse
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olive00 -- 18 Temmuz 2021; 18:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya tamam eskiden nakit çeken çok güçlü oluyodu ama normal karakterlerdede özel versiyonları nakitlileri alabiliyodun ama oyunun eski haline dönmesine razıyım yine nakitliler olcak ama hileler olmıcak zaten ister karakterli ol ister olma illah alıyodun adamları. Joygame'in oyunlarından bişi beklemeyin rip final bullet,S2:Son Silah mesela oyunlar baya güzeldi ama kapandı bu oyunun yani Wolfteam'ın kıymetini bilelim bidah kurtlu murtlu oyun çıkarmazlar kalırız insan vs zombi olur hep bidah çıkarmı bilmem kurtlu oyun ama güzel olmaz ben hala Wolfteamı oynamaya devam ediyorum hile olursa çıkıyorum şimdi zaten galiba yavaş yavaş hileler kalkmaya başladı hergün 20 30 oyuncu banlanıyor wolfteam hile kanallarına telif atıyo wolfteam sayfalarını kapatıyor.Yani biraz gelişme var zaten hep turnuvalar yapıyorlar boşuna yapmıyolar hileler yavaş yavaş kalkıyo ama hala hile var benim bir ümidim var halada oynıcam oyunu hadi bakalım düzelir inşallah.




  • Valla en son Rust oynadim. Oyun soze hem fps shooter hem de simulator hem fps rpg hem de strateji kisacasi herseyi yasatiyor. Oyun suresi ve gelismek de cok uzun. Wolfteam e bin basar mi evet basar. Zamaninda internet kafede oynarfim lise de falan simdi sarmiyor tabi yasitini da bulaniyorsun zaten. Acik sunya oyunlarinda ise hem iletisim duzgun hem de oyun zevki yuksek. Hile falan zaten imkansiz adam para verip oynuyor bann yedini oyunungumler.

    Wolfteam kisaca sadece FPS tarzi ve pay and play modunda bir oyun. Paraniz yoksa isjence cekersiniz. Gidin krallar gibi verin 30 tl steamden adam gibi bi oyun alin oynayin omur boyu. Hile sikintisi yok biseyi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüye DahilOnline
    https://www.change.org/p/joygame-joygame-wolfteam-hilelerini-durdursun?recruiter=598806299&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

    arkadaşlar wolfteam hileciler yüzünden oynanmaz hale geldi
    kampanyamı imzalayın ve hilecileri durduralım
    sesimizi joygameye duyuralım
  • Pc çok birşey kaldırmıyo diye oynuyorum bir zamandır yeniden fakat bu kadar paraya tapan şirket görmedim.Nedenlerini sıralayayım :
    -Adamlar hediye gönderiyor iyi hoş ama hediyeyi açmak için para istiyorlar.Bir tane sandık var 50k gold veya kp veya nakitle açılıyor.Ayriyeten karakter ekipmanı yolluyorlar karakter alcak paramız yok.Nakit çekmen gerekiyor yani.
    -Diriliş karakterlerinden bahsetmiyorum bile.Oyunu bitirmiş resmen.İlah gibiler vuruyorsun ölmüyorlar,taklaylada acayip hızlı oluyorlar.
    -Herşey acayip pahalı.
    Daha tonla yazılacak şey varda bu oyun için değmez.İlk çıktığı zaman deli gibi oynardık.Şimdi içine etmişler saolsunlar.
  • metin2 oynayın daha iyi bu oyundan en azından emeğe saygı var metin2 de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.