Şimdi Ara

Wolcen: Lords of Mayhem [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
16
Favori
27.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kasam silinmişti dün farklı bir Char açtım kasam geri geldi beyler 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun offline modda ,niye hata verip kapanıp duruyor.
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    ne çok bilyorsunuz yahu bence buralarda harcanıyorsunuz , rasyonalist adlı arkadaşla gittiğiniz yolda size başarılar

    40+ saat oynamışım daha ne olsun ,daha da oynarım diablo3 ü çıktığı andan beri hala oynarım ama poe yi hiç sevmem mesela ama sevmemem oyunu oyanaynlara amatör dememi yada bu oyun beş para etmez dememi gerektirmez , beğenmiyorsan oynamazsın bu kadar basit poe beleş ya siz stash de bir boş slot almak için para vermeye devam edin poe beleş nasılsa
  • Selamlar,

    Bende oyunla ilgili ve kıyası yapılan oyunlarla ilgili birkaç şey yazmak istedim.
    Kendi görüşlerimdir lütfen saldırgan algılamayınız.
    Wolcen biraz sıkıntılı bir çıkış yaptı evet fakat kıyası yapılan POE veya Diablo 3'de ilk çıktığı zamanlar aynı problemleri yaşadı.
    Özellikle oyunun şimdi ki haline gelmiş POE ile karşılaştırılması yapılamaz keza POE yıllardır oyununu geliştiriyor ve içerik ekliyor, şuan POE'nin klasmanı apayrı. Fakat Wolcen tabanında gayet güzel bir oyun yapılmış şimdiye kadar yaklaşık 35+ saatimi aldı
    ve eve gidip oynamak için can atıyorum.Oyunu çıkaran firmada yol haritalarından her 3 ay'da bir yeni bir içerik geleceğini(POE gibi) her 6 aydada büyük bir genişleme paketi olacağını açıkladı(paralı mı olacak henüz bilinmiyor). Geliştirmelerle beraber daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Ya ben anlatamıyorum yada buradaki insanlar ısrarla anlamak istemiyor. Arkadaşlar oyun poeden iyi diablodan güzel diye bir kelimem yok benim, 3 kuruş para verdiniz diye babanızın malı gibi savunmanıza gerek yok.

    Alan ekime kadar almayan .... kasıma kadar benim için şunu önce bir anlayın.

    Oyunda çok sorun var. Yani öyle böyle değil 1 2 patch le düzelecek halledilecek kadar değil. Mage ler için element pasifleri çalışmıyor. Lightning dmg veriyorsun işlemiyor, ağa fire veriyon oda çalışmıyor.

    act 2 de kayıt sorunu var, sürekli olarak en baştan başlatıyor nerde kalırsanız kalın. ya bi oturuşda tüm act 2 yi bitireceksiniz ya da sürekli en baştan başlayacaksınız

    yere düşen eşyaların isimlerini kalıcı olarak görünür hale getiremiyorsunuz elli bin kere ayarladığınız halde.

    yaratıklara bazen tıklayamıyorsun ve zarar veremiyorsun ulaşamıyorsun eşya düşürürlerse duvarların arasına geçiyor alamıyorsun, haritalarla etkileşim berbat her şey birbirine girip bug yiyor.

    Yeri geliyor mob'ları hedef alamıyorsunz,yeri geliyor bug'ta kalıyorsunuz,yeri geliyor nasıl olduğunu bilmeden ölüyorsunuz.Hem maddi hem zamansal olarak kayıp.Yayıncıları izleyerek ufak tefek buglar olduğunu düşünmeyin gerçekten çok fazla can sıkan,oyundan soğutan buglar var.

    oyunu ilk 4 günde 10 saat bile oynayamadım. oyunun potansiyeli 100 birim ise, buglar, server sorunu, oyun içi lag sorunu, komple stash boşalması derken bu potansiyel yarı yarıya düşüyor.

    Daha size ilerledikçe sayarım şuan 45 level çar. Uzun lafın kısası ben beleş aldım ağa bu oyunu 60 lira cebimden çat diye çıkarıp versseydim gerçekten çöpe atmışım gibi üzülürdüm çünkü oyun başlı başına ÇÖP bitmemiş oyunu millete release ayağına kakalamışlar.

    Yukardaki arkadaşa katılıyorum fanboyluk kanınızda var yine biri çıkıp alakasız bir şekilde poede stash parayla satıyollarr öhho öhho diye saçmalayacak. Ha bu arada içinde diablo poe gibi alakasız saçma kıyasları olan mesajı olanları engelleyip görüntü kirliliğinden kurtulmayı planlıyorum.

    Objektif fikrimizi yazmaya geliyoruz şuraya herkes oyun geçmişinden kariyerinden bahsediyor. Benim lafım almamış almaya niyeti olan insanlara ALMAYIN oyun tam değil. BİTMEMİŞ oyunu piyasaya bitti diye sürmüşler usta o kadar.




  • 68lvlim 93 lvl dungeon a giriyorum hala boktan itemlar düşüyor 93lvl itemla 50lvl item arasında hiç fark yok acaba kendi lvlim düşük olduğu için mi böyle yoksa hep mi böyle

    edit : bir de bounty map ile mandate midir nedir bunların hiç bir anlamı yok ne loot veriyor ne adam gibi progress koymak için koymuşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 19 Şubat 2020; 13:17:53 >
  • beğenmeyen arkadaşlar fikrini söyleyip fanı oldukları oyunlara geri dönebilirler. Biz oyunu oynuyoruz sevdik hataların düzeleceğini bilerek oynuyoruz. Yapımcılar bu kadar büyük bir ilgi beklemiyorduk özür dileriz diye açıklama yaptılar. Gecemizi gündüzümüze katarak gelişime başlıyoruz dediler. Siz alıp iade edebilirsiniz alıp oynayabilirsiniz almayıp konuşabilirsiniz. Fakat ne benim fikrim sizin fikrinizi ezebilir nede sizin fikriniz benim fikrimi. oyunu oynayanları oyun bilmez zevksizler gibi yargılamanız ne kadar boş bir bilseniz.

    @shovel Knight bazı end game itemleri 15 level olabiliyor haberin olsun
  • qo0oki kullanıcısına yanıt
    required lvl den mi bahsediyorsunuz mesela şimdi 92 lvl unique düştü required lvl 35 ama stat olarak item lvl i düşük olanla farkı yok bu durumu anlamadım ben item lvl i yükselince statların da aynı oranda artması gerekmiyor mu


    benim bundan anladığım aslında max lvl 60 bunlar dolu gözüksün diye 90 lvl yapmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 19 Şubat 2020; 13:33:29 >
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    hayır item leveli bazen düşük olabiliyor unique feya legandarylerde ama 5 yıldızlı ve alt skilleri tam size uygun olabiliyor örnek olarak Wolcen: Lords of Mayhem [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] bu kalkanın skilleri ile build tam olarak birebir olduğu için end game uygun oluyor bunun gibi bazı itemler var mesela asassin oynayanlar için toxic ve posion dmgli dagger var 41 veya 47 level olması lazım tamamen gate of fates için oluyor bazı itemler. aynı itemlerin yüksek levellisi çıkıyor mu onu bilmiyorum




  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Bu sorunlar varsa cidden kötüymüş ancak oyun oynarken gerçekten keyif veriyor. Daha act 2 ye geçmedim ama umarım kayıt etme hatasıyla karşılaşmam.Bu problemler de zamanla çözülür diye düşünüyorum.
  • Oyunda set item'lar yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Set item yok passive çeşitliliği var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundayım yardıma ihtiyacı olan olursa eklesin beni act bosları kesmek için
    naofumiiwatani.6325
    dc :https://discord.gg/3CGdBK
  • Boss farmingi henüz deneme fırsatım olmadı ama çık gir yaparak boss farm yapabiliyor muyuz?Aklıma takıldı, bugün de oyuna giremeyeceğim muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surekli server gidiyor ne zaman iyi bir update gelir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=LRPtDsk7AmU&feature=youtu.be

    Oyun bildiğin baya bozuk. Herşeyin sıfırlanması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 20 Şubat 2020; 6:43:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    korsan oynayanlar için trainer çıkmış onu gösteriyor online da yapamıyor ama evet düzelecek tonca şey var
  • 2,8 gb update geldi oyuna
    https://steamcommunity.com/games/424370



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 20 Şubat 2020; 12:28:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captanico

    2,8 gb update geldi oyuna
    https://steamcommunity.com/games/424370
    Baya bi düzeltme var ama oyun içi bilgilere çok fazla hakim olamadığım için hiçbir şey anlamadım patch notlarından :) :)
  • Bu R tuşuna bastığımızda dönüştüğümüz bir form var.Videolarda oynayan kişiler neden hiç o forma geçmiyor. Bir dezavantajı falan mı var bilmediğimiz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.