Şimdi Ara

WOE UPGRADE! (HEDEF +6 İDİ +7 OLDU YAŞASINNN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: VagranTR

quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

go go go +7

h.o.

Bu beni kesmez dedim bi koydum trinasız önden 6-7 tane item yaktım +7 oldu yaşasın kaç para eder bu 7 gb felan eder herhalde

girakon'da 350m Woe +7
    Cypher'da o kadar edecegini sanmam

If I die before I wake
    Pray the lord my soul to take
    Its just the beast under your bed,
    In your closet, in your head
  • ne kadar eder peki birisi dedi 625m vereyim birisi dedi +7 ii 120m ve +7 çitin vereyim dedi ama istemedi mage açıcam gb alıp çitin set alıcam oynarım onu öle
  • Benim de öyle bir hikayem vardı zamanında .Shard verip chd +6 almıştım trinayla +7ye sallamıştım onla da da Md +8 almıştım çok güzel bir duygu gerçekten.Mage açıcakmışsın zaten iyi bir item hayırlı ve yolun açık olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtDonaldCobain -- 26 Nisan 2008; 20:15:56 >
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Bende gaza geldim +3cbyi +6 yapacam

Hayırlı olsun.
  • Yorumlar için saolun arkadaşlar mage açacağım gb felan alır üstümü dizerim oynarım onu öle woe +7 oldugunda şoka girdim zaten elim ayağım titremeye başladı hala inanamıodum ama gerçekte ve +7 woe olmustu pazartesi okulda herkeze hava atacam
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.