Şimdi Ara

wizard-clericmi?/warlock-clericmi?/wizard-warlock mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yavaştan kastım hızlı yürümemesi yoksa genelde tekte alıyo wiz ile ama ben b0ta cleric ile bırakıyorum malum b0t silah değitirmiyo biliyosunuz, o yüzden cler lvl51 wiz lvl47 ama earth skilleri ve ateş topu en yüksek suan ben mutluyum charımdan:D ama yinede warlock açıcam zevk için skiller çok hoş
    ama yanında bard açıcam gibi duruyo çünkü zaten can alıo hızlı koşma ve noise daha mantıklı suanki fikrim bu:D
    quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

quote:

Orjinalden alıntı: mas89

gerçekten cevap veren arkadaşlar kaç lvl a kadar wizard kastınız?
    şöle diyim benim wiz-cleric charım var 46 lvl
    hem light armor giyiyor
    hemde lvl 40 ta açılan bir skill var canın azaldıgında anında artırıyor adıda : Recovery Division
    hem bless spell ile istediği herşeye dalar ama derseniz 45 sn neyine yeter
    bu wizard işi çabuk öldürmek bence en iyisi wiz-cleric ben cok memnunum zaten ilerdede bard ın noise skill i ile kasan
    wizardlar pvplerde çok etkili olmuyor
    diğerleri estiriyor tam anlamıylar
    ama işte bi kusuru var biraz yavaş kasılıyor
    ama ben hemen yüksek bişiyim olsun diyosan bard la kas hem hızlı koşarsın hem çok yatmazsın ama giant falan o iş yaş
    neyse yardımcı olabilmişimdir umarım

çok güzel bir cevap ama neden wizard & cleric yavaş kasılıyor tam tersi çok güzel bir şekilde kasabiliyorsun bende bilgisayarı yeniledikten sonra wizard & cleric açcam oyuna para vermediğimden dolayı biraz sp işi zor olcak ama seri bir şekilde kasabilirim ( öncelerde full int çok kasmıştım ) bide clericlerde ligth armor giyme işi çok iyi oluyor eger oyuna başlarken 10 m gibi bir parayla başlarsan ( arkadaştan ondan bundan ) oldunmu 15 level ligth armoru giyip yanına full potları alıp üst levelin ( 16 ) stuff unu alıp bandit kalesinde kasarsın sp oldunmu 18 öle öle başlarsın 12 den sp farma böy le 2 defa yaptınmı idare der sonrası kolay

işin özü en iyisi wizard & cleric

• full int olcaksa wizard ana cleric yan skiller olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osuruk Şovalyesi -- 13 Ocak 2008; 16:18:18 >
  • Bu Konu Hakkında Cok Konu Acıldı

Wizard + Cleric Olur

Warlock + Cleric Olur

Wizard +Warlock Bence Olmaz Çünkü İkiside Buyu Uzerine Kurulu

Wizard + Bard Olur

Warlock + Bard Olur

Hepsi Olur Kardes Ama Önemli Olan Burda Milletin Veya Benim Ne Söylediğim Değil

Önemli Olan Senin Oyundan Nasıl Zevk Alacagın :)

Ben Wizard Karakterlerle Oynamayı Seven Birisiyim Yanında da Cleric Kullanırım Ben Bunu Seviyorum

Parammı Bitti Savas Vardır Herkes Cleric Arıyor Neden Savaş İçin Bir Para Almayayım ?

İşte Bunlarıda Düşünerek Kendine En Uygun Olan Charı Bulabilirsin

Arkadasların Yorumlarınıda Oku Ona Göre Hareket et :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.