Şimdi Ara

♫ Wiz Khalifa ` Fan ♫ ( 23 kişi ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
3
Favori
42.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Uzun zamandır konuya yazmıyorum, maksat varlığımızı hissetdirmek.
  • Bu adamın hastasıyım bundan sonra ben de konuyu güncelleyeceğim hep

http://store.wizkhalifa.com/accessories-1/glow-band-rubber-bracelet.html

Bu bilekliği yurtdışından almayı düşünüyorum adresime gelişi yaklaşık 26 liraya denk geliyor. Paypal hesabıyla ödeme oluyor sanırım ve vizede sorun olur mu acaba? Bilenler alışverişin nasıl yapılabileceğini anlatabilir mi acaba

• ,

Arkadaşlar 1:24'te çalan şarkının adı nedir lütfen bulun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

,

Bu olmasin hocam :) Wiz Khalifa - Get Your Shit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 3 Ekim 2011; 22:34:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

,

Başındaki dıt dıt dıt ritmini duyamadım dostum DJ ile mi alakalı acaba?

• Evet hocam o bahsettiginiz ses bence dj ile alakali ama tamda emin degilim yanlış bilgi vermek istemem acikcasi :)

Bu arada o bilekligi TR ' ye gönderiyorlar mi acaba onuda ögrenmek lazım çünkü bazilari TR ye gönderim yapmiyorlarda :)
  • quote:

Evet hocam o bahsettiginiz ses bence dj ile alakali ama tamda emin degilim yanlış bilgi vermek istemem acikcasi :)

Bu arada o bilekligi TR ' ye gönderiyorlar mi acaba onuda ögrenmek lazım çünkü bazilari TR ye gönderim yapmiyorlarda :)

Oluyor sanırım US STORE'a gir üye ol öylesine bilekliği almak için tıkla orada kargoyu yurtdışına göre ayarlıyorsun falan... Gönderiyorlardır ya göndermeseler mail atarlar zaten heralde
  • quote:

quote:

Evet hocam o bahsettiginiz ses bence dj ile alakali ama tamda emin degilim yanlış bilgi vermek istemem acikcasi :)

Oluyor sanırım US STORE'a gir üye ol öylesine bilekliği almak için tıkla orada kargoyu yurtdışına göre ayarlıyorsun falan... Gönderiyorlardır ya göndermeseler mail atarlar zaten heralde

Haklisin hocam dedigin gibi çok sağlam sesi ve müzikleri var harika bir insan

• quote:

quote:

quote:

,

Başındaki dıt dıt dıt ritmini duyamadım dostum DJ ile mi alakalı acaba?

Mobil takilmak zorundayim laptop yanimda degil x yardimci olmustur ama hata varsa pc ye gectigim de bende bakarim :)

• evet hocam iyi olur cunku yanlıs bilgi vermek istemem
  • yaşı başı aldık artık tsm dinleyelim derken karşıma çıktı.ne diyeyim çocuklar gibi şenimkendisinde şeytan tüyü varçok başarılı özellikle superstar parçası için yapılabilecek bir yorum yok.amerika bile böylesini görmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 4 Ekim 2011; 12:25:19 >

• Kesinlikle katiliyorum hocam sana çok başarili kendisi
  • Yine uçuşlarda bizimkiler

• On numara adam ya hastayım buna Bugün yarın diskografisini indiriyorum
  • Bu adamı piyasaya çıkmadan önce takip ediyordum The Statement şarkısı çıkarmıştı. Girdim fan sayfasına azıcık bişey hiç bir arkadaşım beğenmemiş ilk beğenen ben olmuştum Şimdi 7 arkadaşım beğenmiş sayfayı
  • Harbiden çok fena adam ya bende seviyorum
  • Turlardan görüntü çok fena yine bizim adam

• DayToday Final Episode

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Tabikide biliyordur durumunun kötüye gidicegini ama adamimda içmeden yapamaz bunu biliyorum alişkanlık olmustur çünkü içmeden duramaz o kadar para ve rahatlik olsa bendeo onun gibi olurdum

Moruk , tek eksıgın mılyon dolarlar yoksa megıllısın zaten sen bu ıslere :D

Kesinlikle katiliyorum dostum sana

Wiz'e hayranlıktan çok İçtiğinede hayran kalmışsın kardeşim Method Man doğru söylüyor Paranın varlığı bir yert yokluğu yara durumu söz konusu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.