arkadaslar herkes pokemonarama derdinde,live battle yapabilmek için benden bi öneri Yeni trainer lar acıcas isimleride mesela, waterwithDH firewithDH bugwithDH
hepsinin şifresi aynı olucak,, sadece guvenilir kişilerle paylasıcas bu şifreleri
bunlar türker ve ali ihsan abi şimdilik... ilk olarak ben bugwithDh yi acıyorum
benim 8 türü kasmak icin trainerım var flying fire ground rock steel dark normal ghost
güzel bir şey........
quote:
Orjinalden alıntı: tokasra
benim 8 türü kasmak icin trainerım var flying fire ground rock steel dark normal ghost
ne arada yaptınbunları
Doru Sölemişsin Güzel Fikir Akıla Saygı
quote:
Orjinalden alıntı: (s)éq0
quote:
Orjinalden alıntı: tokasra
ne arada yaptınbunları
daha hileyi ögrendigim gün 3 tane trainer acmıstım sonradan EnteiBlaziken charıyla ortak olunca 8 tane actm suanda EnteiBlaziken charında bu trainerlardan 30 taneden fazla acmaya yetecek kadar 100 lvl aynı tür poke var
daha kolay olur die dusunmustum atıyorum mesela ben bug ı acardım sen fire baska biri water ı şifreler aynı oluncada herkes istediine girer istediini kasardı ben suan sadece fire ve flying kasabilio mesela
ama hepsinin online OlmAsı GerKMiOmU hİle YapILmAsı İÇin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme