Şimdi Ara

>> WİTH YOUR DESTİNY GLOBAL GENİŞ REHBER << (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
9.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E hadi konu yukari ciksin bakin bu saatte yaziyorum sizde yardim edin biraz.
    Yukarı Yukarı !! (yani up ! )
  • UpUp
  • oyun şuanda kapalı mı ?
  • Kapaliydi açildi.
    (Yukarı devam / Up!)
  • o kadar güzel bir oyuna benzemiyorda konu yardımcı olur bilmeyenler için
  • Konu benim üstüme kaldi zaten, millet lvl ini atladi keyfinde, kendi sorduğum sorularıda öğrendim. Bundan sonra konuyla ilgil pm atin bari bu ne kardeşim , kimse ilgilenmiyor
  • bende daha yeni başladım okçu açtım ama öyle boş boş kasıyorum sadece oyunun amacı nedir anlamiş degilim
  • Evet arkadaşlar charımın son halini paylaşmak isterim

EagleHurt ( 31x Level ) Pure Hunter

• rf den sonra sslerde gözüken grafikler brz dandik geldi indirip bi denicem bakalım oyunda pvp olayı nsl pk yerleri var mı üstelik tek ırk varmış biz kiminle çatışcaz
  • kardeşim pk olayı mükemmel , pk alanları çok geniş , exp kasma alanlarının çoğu aynı zamanda pk alanı, sana bi yamuk yapan olursa çizersin yani, özellikle görevlerde spot almak için partyce exp yerini basmak falan cok zevkli, 300 levele kadar bi dene , eğer 300 e kadar sabredebilirsen, asla bırakmazsın bir daha...
  • bu oyun 161 mb gözüküyo ama patchlerle updatelerle güvenlik paketleriyle filan kaç mb oluyo 300 mb kotam kaldı tongaya düşmeyelim sonra
  • Oyun yine üstüme kaldi . Evet eaglehurt cok guzel olmus arada bizim sorulari da cevaplayabilirsen seviniriz.
    Bilmiyorum kotasini ark. flashbellek'e atmis ordan almistim. 221 Gorevini nasil bulcaz yardim edin lutfen..

not : yardim etcek birinin cikcagini sanmiyorum.
  • bende indiriyorum bakalım..
    nasıl bir oyunmul bizde görelim.
  • skill nasıl verilcek ?
  • oyunu indirdim ama daha yükleme fırsatım olmadı yorum icin sağol bugün eve gidince yükliyip deniycem
  • BEYLER BİRİSİ BU 2 CLİENT AÇIP PARA KASMA OLAYINI AÇIKLIYA BİLİRMİ NASIL OLUYOR BU İŞ ?
  • valla fikrimi değiştirdim bende gelecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunes -- 25 Temmuz 2008; 9:17:23 >
  • bu oyunda loot sistemi nasıl kesiyorum kesiyorum bişe düsmüyo yere yada düşenler gözükmüyo hangi tuşla lootlicaz
  • kendi yapıyor onu.
  • geldimde keşke gelmeseydim bu ne yaa başımı ağrıttı o kadar dandik ki ikv bile bundan daha ii
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.