Şimdi Ara

Witcher 3 Ultra Detay Farkları ve Nvidia Gameworks teknolojisi özel video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR


    quote:

    Orijinalden alıntı: hakankabaoglu


    quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR


    quote:

    Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

    Fanboyluktan öldün beee :) Battlefield 4 te ben mantle ile oynarken ağlıyordunuz nvidia fanboyları nvidia sana ne verio merak ettim son yayınlanan amd driver ile cok rahat bütün efektleri cok rahat görüyorum r290x :) üstelik sizin gibi kazıklanmadan :)

    Mantle destekleyen bir tane oyun var zaten onu da yazmışsın. Al bütün gün bf4 oyna o zaman ne de olsa siğer oyunlarda patates oluyor

    Kör cahil zır cahilsin anlamıyorsun bari konuşma al bak bakıyım bir oyun muymus ezik bidaha konuşmazsın


    http://www.amd.com/tr-tr/innovations/software-technologies/mantle#oyunlar

    Puhahahahaha

    Doğru pardon bir de Plants and Zombies varmış.

    Oyun kültürü olarak ne kadar bilgin var bilemem ama bf4, bf hardline, dragon age inquison, thief gibi oyunlar, oyun dünyasının kalbur üstü oyunlarıdır ve sırf mantle için AMD kartlara geçtim, gayet de memnun edici.

    Öyle giflerle alaycı tavır takinmadan önce bir kez daha araştırın derim, keza fazlasıyla iyice ve mide bulandırıcı duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 7850 O.C ile 1920*1080 çözünürlükte sadece hairworks kapalı geri kalan tüm ayarlar ultra min30 FPS ile oynuyorum arada 28 'e düşüyor ancak 28 altını görmedim.

    1 Karta 2.000TL verenlere sevgilerimle :)

  • Oyun optimizasyonu cok ama cok iyi. Hic te oyle abarti ekran karti gerekli degil. Videonun sonlarindaki gibi bir FPS dususu de yok. Oyunu yeni adim, Steam'de 40 TL gibi bir rakamdi galiba. Oynadigim makine cok eski. 3.00 Ghz Core 2 Quad. Ekran karti 1 GB HD 7850. PC Ram'i 4 GB. RAM disinda bir sorun ile karsilasmadim, sehrlere girince surekli yukleme nedeni ile cok bekliyorsunuz. 8'e cikartinca duzeldi. Simdi hairworks disinda tum ayarlari sonuna kadar actim, full hd cozunurlukte rahat oynanabilir seviyede.Kesinlikle oyun oynamayi engellleyecek bir dusme yasanmiyor. Motion blur, (lens flare) isik huzmeleri v.b. gibi bence gorselligi negatif etkiliyen seyleri kapattim. Golgeleri medium'a cektim. Bence cok etkilemiyor. Yani oyle ucuk sistemlere ihtiyac yok. 2. el sitelerinden cok ucuza alacaginiz parcalarla rahat rahat oynarsiniz. Gibip 3.000 TL yi bilgisayara verip korsan alacaginizia mantikli ucuz bilgisayar alip orjinal oyun alin. Sonra niye Turkcesi cikmiyor diye sovmesziniz en azindan.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: EK2001

    Bence Hairworks açmaya değmez dikkat edilmediğinde fark edilmiyor bile.


    Zaten oyunda kili tuyu olan kac tane yaratik var ki? Bir kurtlar bir de var surekli dalastigin galiba. Onun disindaki tum taratiklar tuysuz yumurta gibi. :P 10 tane yaratik sarmis etrafini onlarin arasinda olmemeye calisrken tuylerni sayacak da degiliz ki. :D

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.