Şimdi Ara

witcher 3 keci bulma gorevi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar git dedigi yer var yakinlarda yaziyo sesi gelio ama keci yok nerde siz biliyosaniz nasil bulumdugunu anlatin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayı mağarasının olduğu yolu sağına alıp saat 11 yönüne doğru witcher sense'ınla izleri takip et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Ayı mağarasının olduğu yolu sağına alıp saat 11 yönüne doğru witcher sense'ınla izleri takip et.

Simdide melunu ölduremiyom nasi olcek ve diger hayaletlerle savastigimiz seyi secsem onlarda olmuyo

• umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Melun dediğiniz ayı mı hocam? Dediğinizi anlayamadım, ayıysa yanına yanaşmadan Melt Armor spamlayın sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Melun dediğiniz ayı mı hocam? Dediğinizi anlayamadım, ayıysa yanına yanaşmadan Melt Armor spamlayın sürekli.

Yok bebek varya baronun cocugu

• Yani hani bebegi dusuruuo annesi sonra bu lanetleniyomu ne melun oluyo bunun kaanini deli bi adm var ona goturuyoz oldurup nasil oldurcez

• umutcicen U kullanıcısına yanıt

Mezarlığa gidince barona çocuğu kucağına almasını söyleyin. Baronun yanında dolaşın sürekli, bebek canavarlaşmaya başlayınca Axii sign ile sakinleştirmeye çalışın. O sırada hayaletler çıkacak onları kesip yolunuza devam edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Heist 3 kisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iste ilk geldiklerinde kesiyorrum ama ikincide olmuyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

Yani hani bebegi dusuruuo annesi sonra bu lanetleniyomu ne melun oluyo bunun kaanini deli bi adm var ona goturuyoz oldurup nasil oldurcez
    kardeş belki o bölümü geçmişsindir ama başka geçemeyenler varsa onlara yardımcı olurum. O bebeği öldürmeyeceksin.Sağ tarafta gösterilen büyüleri kullanıp onu sakinleştire sakinleştire kalenin içine kadar getireceksiniz.Sonrasını halledersin zaten oyun ne yapacağını gösteriyor sağda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

kardeş belki o bölümü geçmişsindir ama başka geçemeyenler varsa onlara yardımcı olurum. O bebeği öldürmeyeceksin.Sağ tarafta gösterilen büyüleri kullanıp onu sakinleştire sakinleştire kalenin içine kadar getireceksiniz.Sonrasını halledersin zaten oyun ne yapacağını gösteriyor sağda

Alıntıları Göster
    Iki secenek var oldurebilirsin ya da oldurmeyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: eagen

Iki secenek var oldurebilirsin ya da oldurmeyebilirsin

Alıntıları Göster
    Evet öldürme seçeneği var ama o cenin i öldürmek çok çok zor.Yani şahsen ben çok zorlandım.Defalarca denememe rağmen öldüremedim.O yüzden kolay yolu söyledim arkadaşa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.