Şimdi Ara

witcher 1 bug ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demirciden görev için paratoneri aldım. çantamdaydı sonra paratoneri koymak için gittiğimde çantada yoktu. önceki kayıtlarıda silmiştim nasıl yapıcam şimdi görevi geri demirciye gittim seçenek kaybolmustu.

• yağmur yağdırdın mı?
  • leydi99 kullanıcısına yanıt
    evet
  • Çantanda üstte görev eşyaları bölümü var orda olmadığına emin misin ? O bölümü sağa sola hareket ettirebiliyorsun iyice bak oradadır muhtemelen. Paratoneri zaten koymuş da olabilirsin. Denemek için golemi canlandir , 3 taşa golem icerideyken sense 3 taşın arasında değilken bas golemin kafasına yıldırım düşecek senin düşmeyecek. Yani 2 taşı aktif et sonra golemi taşların sınırladığı üçgenin içine çek sense o üçgenin dışındayken son taşı aktif et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağa kayınca oradaymış :D İlk defa witcher oynuyorum seri başladım da hattta ilk defa rpg oyunu oynuyorum o yüzden farketmemişim.
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    dediğiniz yapıyorum. golem içinde ben dışarıdayken basıyorum. bi kere yıldırım iniyo ikinciye yapıyorum bana yıldırım iniyo yine?

edit: hallettim tamam çok teşekkür ederim. golem tam ortadayken basıyodum sonra taşa yakın olmalıymış.

yalnız bir şey farkettim youtubede videosunu izlerken adamın 4 tane özelliği gelmişti benim 2 tane var onları nasıl kazanabilirim ? bende igni ve aard var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 15 Temmuz 2017; 18:39:2 >
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Bu tür soruları oyunun ana konusunda sorabilirsin. ek konu açmanız gerekmiyor. Özel yetenekleri büyülü taşlar var onlara dokunarak alıyorsun.genelde mağaraların mezarların içinde oluyorlar. Gezdığın yerlerde o büyük taşlara dokunmamışsın belli ki. Sarkık Taşlar Çemberi, Rüzgarlı bilmem neyin çemberi gibi üzerinde simge olan ve ışık saçan büyük taşlara dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan Quest II | PS5 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Hikayede ilerlerken karşıma çıktılar. Özel olarak aramadım hiç birini. Zaten bir duvarları yıkmak için aard , bir de düşmanlar için igni dışında başka işaret kullanmadan bitirdim ben ilk oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.