Şimdi Ara

Wireless Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hp dv-5 1041 model laptopum var . Bugun wireless tuşunda bir sorun yaşadım . Yukarıda sağ üstde mavi olarak yanması gereken wireless tuşu turuncu olarak yanıyor bu yüzdende wireless ile internete bağlanamıyorum . Dokunmatik tuşlarda sorun oldugunu düşündüm ama ses açıp kapama tuşları vs. gayet normal bir şekilde çalışıyor
    Ayrıca wireless açıp kapama tuşuna bastıgımdada mavi ışık yanmamasına rağmen bluetooth açılıp kapanıyor ama wireless ne yazık ki açılmıyor.

Ne yapabiliceğim konusunda bi fikri olan var mı_?

• büyük bir ihtimalle wireless değil anakart sorunu gibi görünüyor ama bluetooth un çalışıyomu şu anda sık yaşanan sorunlardan birisi wireless tavsiyem teknis servise gönder bende teknikerim ama şuan aktif olarak çalışmıyorum 5 temmuzdan itibaren hp nin ankara da çok büyük bir servisi başlayacak ve bende eğitim alıyorum şuandaki göndereceğin teknik servisde sana problem yaşatabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukadar0640

büyük bir ihtimalle wireless değil anakart sorunu gibi görünüyor ama bluetooth un çalışıyomu şu anda sık yaşanan sorunlardan birisi wireless tavsiyem teknis servise gönder bende teknikerim ama şuan aktif olarak çalışmıyorum 5 temmuzdan itibaren hp nin ankara da çok büyük bir servisi başlayacak ve bende eğitim alıyorum şuandaki göndereceğin teknik servisde sana problem yaşatabilirler
    evet tuşa bastıgımda yanlızca bluetooth açılıp kapanıyor ve bu sorun bugun elektrik kesintisinden sonra yaşamaya başladım . Bilmiyorum alakası var mı ama ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: beromessi

evet tuşa bastıgımda yanlızca bluetooth açılıp kapanıyor ve bu sorun bugun elektrik kesintisinden sonra yaşamaya başladım . Bilmiyorum alakası var mı ama ???

Alıntıları Göster
    olabilir çünkü wireless kartında problem vardır diyorum akşama kadar bir çok sorun geliyor ama bakıyorum mainboard dan kaynaklanıyo dedğim gibi en temizi sen hiç elini sürmeden servise gönder bu servis istanbuldaymış heralde ama dediğim gibi sorun çıkarabilir orası şimdilik çünkü elimizde çok laptop önceki sıkıntılardan dolayı ama 5 temmuz itibariyle her sorunu cevaplarım

• quote:

olabilir çünkü wireless kartında problem vardır diyorum akşama kadar bir çok sorun geliyor ama bakıyorum mainboard dan kaynaklanıyo dedğim gibi en temizi sen hiç elini sürmeden servise gönder bu servis istanbuldaymış heralde ama dediğim gibi sorun çıkarabilir orası şimdilik çünkü elimizde çok laptop önceki sıkıntılardan dolayı ama 5 temmuz itibariyle her sorunu cevaplarım

Alıntıları Göster
    anlıyorum çok saol , şuan için acaba anakart driverını tekrardan yüklemem çözüm olur mu diye düşünüyorum ne dersin?

• quote:

anlıyorum çok saol , şuan için acaba anakart driverını tekrardan yüklemem çözüm olur mu diye düşünüyorum ne dersin?

Alıntıları Göster
    dene zararı olmaz ama bilgisayarıma sağ tıkla yürüt de aygıt yöneticileri ordan da wireless kartını tanıyomu bi bak. eğitim veren kişiler kesinlikle wireless hatasında yazılımdan kaynaklandığını söylemedi bize şuana kadar. tabiki wireless kartını görümüyo cihaz bakıyoruz ona sen bi bunu dene bide kendi dediğini yap bakalım ne olcak.

• quote:

dene zararı olmaz ama bilgisayarıma sağ tıkla yürüt de aygıt yöneticileri ordan da wireless kartını tanıyomu bi bak. eğitim veren kişiler kesinlikle wireless hatasında yazılımdan kaynaklandığını söylemedi bize şuana kadar. tabiki wireless kartını görümüyo cihaz bakıyoruz ona sen bi bunu dene bide kendi dediğini yap bakalım ne olcak.

Alıntıları Göster
    evet wireless kartını tanıyor.
  • quote:

evet wireless kartını tanıyor.

Alıntıları Göster
    üzgünüm iki seçenek var ya wireless yada mainboard da hata var
  • quote:

Alıntıları Göster
    Anakart bozulmuş servise yollamalısın dostum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    anakart driverlerinı bulabileceğim bi yer varmı ?
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=fr&cc=fr&lang=fr&product=3793488
    burda göremedim ben

• quote:

anakart driverlerinı bulabileceğim bi yer varmı ?
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=fr&cc=fr&lang=fr&product=3793488
    burda göremedim ben

Alıntıları Göster
    driverı hakkında bişey diyemem ama bulursun zaten netten

• quote:

Alıntıları Göster
    Anakart sorunu gibi eski serilerde ben de aynı sorunu yaşamıştım, demekki yeni modellerde de devam ediyor bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Anakart sorunu gibi eski serilerde ben de aynı sorunu yaşamıştım, demekki yeni modellerde de devam ediyor bu sorun

Alıntıları Göster
    peki çözümü hakkında bi fikri olan varmı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben de W7 yükledim, tüm dokunmatik tuşlar çalışıyor. Wireless tuşuna bastığımda bluetoothu kapatıp açıyor sadece. Driver kaynaklı bir problem, o tuşa bastığında ne yapacağını değiştirebilecek bir program bulmak lazım. (Belki sen de W7 yüklediysen ondan olabilir)

Denetim Masası'na gir. Ağ ayarlarından kablosuz ağa sağ tıkla ve entikleştir de. Tekrardan wirelessin aktif olur. En basit aklıma bu geldi :/ Tuş çalışmıyorsa oradan çalıştıralım gibisinden :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 21 Temmuz 2009; 2:09:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Ben de W7 yükledim, tüm dokunmatik tuşlar çalışıyor. Wireless tuşuna bastığımda bluetoothu kapatıp açıyor sadece. Driver kaynaklı bir problem, o tuşa bastığında ne yapacağını değiştirebilecek bir program bulmak lazım. (Belki sen de W7 yüklediysen ondan olabilir)

Denetim Masası'na gir. Ağ ayarlarından kablosuz ağa sağ tıkla ve entikleştir de. Tekrardan wirelessin aktif olur. En basit aklıma bu geldi :/ Tuş çalışmıyorsa oradan çalıştıralım gibisinden :/

Alıntıları Göster
    evet ama zaten etkin gözüküyor gene olmadı

• quote:

evet ama zaten etkin gözüküyor gene olmadı

Alıntıları Göster
    ne yapılılacagını bilen biri varmı???
  • quote:

Alıntıları Göster
    2 gun once benimde wireless artik maviye donmuyor.gerci bende blutot yok ama ..benim sorunum aygitin gorunmemesi ....sende aygit gorunuyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adameus -- 21 Temmuz 2009; 18:33:17 >
  • quote:

dostum dediğim gibi anakartın değişmesi lazım teknik servise yollayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adameus

2 gun once benimde wireless artik maviye donmuyor.gerci bende blutot yok ama ..benim sorunum aygitin gorunmemesi ....sende aygit gorunuyor mu??

bende aygıt görünüyor o açıdan bi sorun yok ama işte nedense maviye dönmüyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adameus

bende aygıt görünüyor o açıdan bi sorun yok ama işte nedense maviye dönmüyo

Alıntıları Göster
    servisle hic ugrasma derim, 1 ayda ancak alirsin,bence 20 liraya usb wireless al onu kullan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.