Şimdi Ara

Wireless modem router görevi yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki kişi adsl ortak kullanıyoruz. Modem diğer kullanıcıda. Ben kablo çektim kablo ile bağlanıyorum. Şimdi bir wireless modemi, kablolu modemden gelen kabloya bağlasam bendeki wireless modem wifi yayını yapar mı?

• bu sorunun aynısı daha önce de sorulmuştu. hiç okumuyorsun hoca, mesaj atmaktan okumaya zaman kalmıyor dersen anlayışla karşılarım. o kadar post' a ben bile okumaya zaman bulamam.

alacağın modemin brigdge modu olacak. o zaman olur. gerçi hepsinde var ya bu mod. neyse zyxel alırsın çıkmaz belki, orası ayrı konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

bu sorunun aynısı daha önce de sorulmuştu. hiç okumuyorsun hoca, mesaj atmaktan okumaya zaman kalmıyor dersen anlayışla karşılarım. o kadar post' a ben bile okumaya zaman bulamam.

alacağın modemin brigdge modu olacak. o zaman olur. gerçi hepsinde var ya bu mod. neyse zyxel alırsın çıkmaz belki, orası ayrı konu

Aratmamıştım sorunum üzerine doğrusu. Direk konu açtım daha hızlı cevap alabilirim diye. Ama olmadı tabi :)

Modem almayacağım. Arkadaşımdan bir-iki haftalığına ödünç alacağım da modelini.
    Aksi gibi onunki de zyxel

• valla clubzyxel bile dayanamadı (www.clubzyxel.com) sen al modemi arkadaından, bir dene bakalım. sorun yaşarsan buraya sor yine, burası dh, takatı güçlüdür. herbirşeyin altından kalkar. tam destek bizden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

valla clubzyxel bile dayanamadı (www.clubzyxel.com) sen al modemi arkadaından, bir dene bakalım. sorun yaşarsan buraya sor yine, burası dh, takatı güçlüdür. herbirşeyin altından kalkar. tam destek bizden..

Peki
  • evet dediğini yapabılırsın, ama ya dsl wiriless modemın vereceği local ip yi kapatacaksın, yada elle asıl dsl routerın sana atadığı ip yi giriceksin hıı dns leride unutma
    Yani wiriless router olarak değilde, wiriless AP olarak kullanman mümkün. Çünkü o aletın wan portuna sen ıstesende ıstemesende dsl line çakılı durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.