Şimdi Ara

Wireless li Cep Telefonu Önerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless özellikli cep telefonu almak istiyorum (pda'lar hariç, çünkü telefon özelliklerinin çok takildiklarini çok yavas olduklarini duydum) yani benim bildigim Nokia'nin n91 , n93 , e65 , n80 , n95 , n92 , e70 , e60 Samsung'un i750 , p200 var. Hangilerini önerirsiniz? Fiyat/Performans orani onemli. (yoksa herkes n95 diycek biliyorum ama mantikli bir telefon istiyorum) Tesekkurler...

• E61 veya E60 al.
  • hocam e61 pda gibi cok genis bir telefon, e60 in da ekrani cok kucuk wireless i kullanabilmek adina (ne zormus wirelessli telefon alma isi yaw)
  • valla ben de bugün alcam inşallah ama bu dediklerinden hiçbiri deil se p990i alcam onu da bi düşün derimmm tüm yorumları okudum ve teli inceledim dokunmatik ekran kartvizit okuyucu rss opera ama edge yokk ben alırsam akşama senle görüşleriimi paylaşırım kardeş
  • sagol kardes bekliyorum goruslerini...
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicholson -- 2 Eylül 2009; 17:07:48 >
  • Ben de bekliyorum görüşlerini , hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kredi kartıma e konmuştu yannış şifre kartı bugün alabilirsem teli de alcam ve herkese yardımcı olmaya çalışcam....yardım edenler saolsun ama ben çok bi yardım göremedm onun için elimden geleni yaparım arkadaşlar..
    ayrıca hp rw 6815 de buldum aynı fiyatlarda ama açıkçasını sölemek gerekirse ikinci bir tel olarak dha dorusu bir pc olarak alınabilcek bi cihaz zaten adı üstünde pocket pc...kullanımı zor ama çok kapsamlı windows mobile 5.0 ama ben yine de p990i alcam sonuçta 6815 işadamına yönelik bişi şimdilik söliceklerim bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_dyy -- 30 Nisan 2007; 12:42:26 >
  • p990i alacağıma pda alırım ben olsam kocaman bişey zaten pda ile farkı yok..Ben e65 almayı düşünüyorum sende bir bak e65 e gerçekten hoş telfon ince cik wireless li
  • ona da baktım dediğin gbi iyi bi tel ama p990 dha ağır basıyo ama tel küçük olsun diosanız siz bilirsiniz ayrıca e65in kızağı nokiaların tüm serileri arasında en iyisi gbi bi de 6280 var...yane n80 gbi deil..
    dotum bnmkisi bi heves almazsam p990ı hep aklım onda kalır ama e65 de çok güzel bi tercih olabilir
  • benimde e65 yatti kafama ama kullanan birinin yorumlarini duymadan alamam
  • ya su n73 e wireless koymadilar ugrastiriolar bizi boyle
  • murdoch kardeş hemen fikrini bi anda deiştirme ii düşün bu teller az bi para deil yazık olur sonra ama e65 kötü die demiyorum senin ihtiyacına kalmış bi durum hangi şekilde kullancaksan o dha yatkın olur...
    ayrıca biri smartphone dieri telefon yane çok kıyaslanacak cihazlar deil...tam olarak e65 hakkında bi kanım yok ama iki tel de ii bi düşün öle karar ver
    valla haklısın n73 de wireless olsa şimdi alırım ama malesef yok n80 de var o da ne bilym ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_dyy -- 30 Nisan 2007; 13:30:11 >
  • n80 arkadasimda var cok kaba gelio bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murdoch -- 30 Nisan 2007; 13:36:44 >
  • Motorola E9 zada bak... Yakında piyasada..

3,2mp kamera wifi 320*240 10mm kalınlığı ile süper ufak ince bir tel...
     Wireless li Cep Telefonu Önerileriniz?

Keşek boyuda 10cm olsaymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 4 Mayıs 2007; 16:34:45 >
  • quote:

benimde e65 yatti kafama ama kullanan birinin yorumlarini duymadan alamam
    e65 topiği var zaten bakarsan doyurucu bilgiler var. e65 i tavsiye ederim. hızlı, kaliteli malzeme, wi fi, 16 milyon renkve bataryası n80 den çok çok iyi. ama p990i ile karşılaştırırsan çekimser oy kullanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.