Şimdi Ara

Wireless Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Makina'yı internete çıkarmak için wireless usb adaptör mu yoksa wireless pci kart mı almalıyım?Hangi modeli önerirsiniz?



    _____________________________
  • Hiç kullanan yok mudur yaa
    _____________________________
  • Ben Edimax'in ucuz yollu bir PCI Wireless kartını aldım + 5dbi de anten almıştım ama üstündeki 2 dbi antenden hiçbir farkı olmayınca iade ettim. 2Dbi anten ile şu an ev içerisindeki bir modemden arada 2 duvar olmasına rağmen %78-85 aralığında bağlanıyor. Lakin Yan binadan, karşı binadan v.s. mümkün değil. USB tarafında kullanmadığım için bilgim yok.

    Ama evde kendi modeminizden kullanacaksanız Edimax'ın bu modeli (yanılmıyorsam 7128g olması lazım) işinizi görecektir.

    Not: Edimax in bu modelinin antenide kablolu, ölçmedim ama göz kararı 80 cm kadar bir anten kablosu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 30 Nisan 2009; 10:31:53 >
    _____________________________
    Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

  • Usb modeller anakarta usb uzatma kablo ile bağlanabildiği için daha avantajlı oluyor


    yanlız usb üzerine tavsiye isterseniz:::::::: Harici Bileşenlere konu açmanız gerekir
    _____________________________
    İmzam kural dışıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Wireless Kablosu ve Soketi
    10 yıl önce açıldı
    ethernet kartı yeri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.