Şimdi Ara

Wireless card ile internet dagıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisaysarım var buna ethernet kablosu ile baglantı kuruyorum modemim kablolu modem modemle mesafem uzak ve aralarda çok duvar var bu yüzden kablosuz modem almak istemiyorum bunun yerine wireless card alsam bunu wifi üzerinden dagıtabilirmiyim amacım telefonumla wifi üzerinden internete girmek ve laptopla gelen misafirlere mahcup olmamak :D şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: -hay@let-

merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisaysarım var buna ethernet kablosu ile baglantı kuruyorum modemim kablolu modem modemle mesafem uzak ve aralarda çok duvar var bu yüzden kablosuz modem almak istemiyorum bunun yerine wireless card alsam bunu wifi üzerinden dagıtabilirmiyim amacım telefonumla wifi üzerinden internete girmek ve laptopla gelen misafirlere mahcup olmamak :D şimdiden teşekkürler

kablosuz modem alırsın.. icabında masaustunu gene kablolu baglarsın ama evinde wireless sinyalınde olur..

2. plan bi tane acces point alırsın evinde wireless olur.
  • hocam modem alırsam epey sağlam bişey almam lazım çünkü arada epey duvar var kafadan bi +100Tl lik modem almam lazım bunun yerine bu wireless carddan yayın dagıtma olayı oluyrsa hem daha uygun hem sinyal sorunu olmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -hay@let- -- 6 Ocak 2013; 22:54:39 >

hocam modem alırsam epey sağlam bişey almam lazım çünkü arada epey duvar var kafadan bi +100Tl lik modem almam lazım bunun yerine bu wireless carddan yayın dagıtma olayı oluyrsa hem daha uygun hem sinyal sorunu olmaz diye düşünüyorum

bu wireless carddan = yani access point

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

hocam modem alırsam epey sağlam bişey almam lazım çünkü arada epey duvar var kafadan bi +100Tl lik modem almam lazım bunun yerine bu wireless carddan yayın dagıtma olayı oluyrsa hem daha uygun hem sinyal sorunu olmaz diye düşünüyorum

bu wireless carddan = yani access point

access pointte baglantı için ip falan ayarlama olayları falan varmış galiba ama wireless cardda öyle bir sorun yokmus galiba direk modem gibi kullanılabiliyormuş fiyatlarıda 25tl civarı bişey

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.