Şimdi Ara

wireless Adaptör PCI Express

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü Bilgisayarımdaki USB portlarımda bir sorun çıktı. USB wireless alıcı ile internete bağlanırken bağlantı hızım yerlere düştü. youtube dan video izlerken 144p de zor izler oldum. Ayrıca usb ye normal dosya atınca bile saniyede 1,5 mb ile dosya transferi oluyor. İnterneti kablo ile direk bağlamak istemiyorum. İnternet için Wireless PCI Express adaptör almak istiyorum. Bu konuda hızlı kopmalar yaşanmayan ürün tavsiye edebilecek varsa çok makbule geçer.

Dua ederim kendisine.

• Şu iyi gibi

• Abim özür dilerim. galiba konuyu iyi okumamışsın. usb portlarım bozuk. Bu yüzden PCI express girişli wireless adaptör bakıyorum. Senin gönderdiğinde usb adaptor
  • www.hepsiburada.com
    Tp-Link Tl-Wn781Nd 150Mbps Wi-Fi Pcı Express Kart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn781nd-150mbps-wi-fi-pci-express-kart-p-HBV0000065VBQ?magaza=verofis

desktop için.. dimi...

• madem fiyat üst sınırı koymadınız, ben de size en iyisini önereyim 😂

akakce.com
    Asus PCE-AX58BT AX3000 + Bluetooth 5.0 Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-asus-pce-ax58bt-ax3000-bluetooth-5-0-adaptor-fiyati,618318863.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ürünü aldım . Benimle aynı durumu yaşayanlar olursa ürün hakkında kullandıktan sonra yorum yaparım.

• Arkadaşlar ben bu ürünü aldım sız sakın almayın. Ürün aynı oda da full çekiyor ama bazen kopmalar oluyor. Oyun oynarken ping 1000 2000 4000 leri buluyor. Sinir bozucu bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI Express Slotu Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Notebook Wireless Kartı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asusun PCE-AC51 modelini düşünebilirsiniz. Stabil sıkıntı çıkarmayan bir ürün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.