Arkadaşlar yurtdışında bulunduğum yerde wireless kullanıyorum.Fakat bağlantı pekte stabil değil ve kendi evimde olmadığından modemin yerini antenini vs. değiştirme olasılığım yok , zaman zaman bağlantı kalitesi mükemmel zaman zaman ise kötüye düşüyor.Sürekli gelip gidiyor bağlantı.Gitmediği sürelerde bağlantı yeterli ama sürekli kesilmeler çok sinir bozucu bir hal alıyor.Şu wireless adaptörlerinden alsam acaba işe yararmı?Bağlantıyı stabil bir hale getirebilirmiyim?Teşekkürler
54 mbps nin ÖLDÜĞÜNÜ düşünelim. çoğu wifi adaptör hatta airties in vista - win7 sorunlu olduğunu düşünelim.
sonrada;
NET MASTER in WN-R300U = 802.11n ( 150 - 300 mbps ) ürününe bakalım. hemde 27 tl HB de
1. daha küçük 2. N teknolojisi destekli ( adsl kablosuz modem 125 - 150 - 300 destekli ise uçarsınız ) 3. kapsama alanı 54 - 125 - 150 e göre çok daha fazla 4. laptop lardaki 54 mbps den daha iyi bir bağlantı hızı yakalamak için alınabilecek, 5. win 7 - vista da sorunsuz 6. airties 300 mbps ile test edilmiştir ( airties modem le hemde ) çekim alanı / bağlantı kalitesi 2 kat fazla 7. 27 tl gibi çok düşük bir rakama ( ben 1 yıl önce 32 tl ye aldım ), kablo kullanmadan adsl paylaşmak mümkün. 8. sanırım TÜM USB WİFİ STİCK lerden % ortalama 50 küçük
Net master acaba ingilterede bulunabilir mi? Bildiğim kadarıyla Türk malı çünkü :)