Şimdi Ara

wireles adaptöre güç kaynağı takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopa takılı bir adaptör var interneti öyle kullanıyorum hızı iyi aslında ama daha hızlı olması için biraz enerjiye ihtiyacı var laptopun enerjisi belirli zaten ortalama 1w lık fazladan bir enerji bile versem wireles adaptöre bu işimi hayli hayli görür önerilerinizi bekliyorum

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

Şimdi hacı abi
    İnterneti çekmek için bilgisayara taktığın adaptörün sabit bir değeri vardır model yazarsan (adaptörün modeli) iyi olur bilgisayardan aldığı enerji sabittir içindeki devre o şekilde tasarlanmıştır

Çekimi ise devredeki alıcıya bağlıdır ve aldığı değer de sabittir adaptörün modeline göre değişiklik gösterebilir

Modemin ile bilgisayar arasında mesafe var ise modemin antenine aluminyum folyo sar iletim gücünü biraz arttırıyor adaptöre 1 diş daha kazandırır

Ayrıca adaptördeki devre kartı üzerinde ki elemanlar tasarım ve alacağı enerji birbirine orantılı yapılmıştır 1w elde edip adaptöre versen dahi devre kartını yakabilirsin

Mesafe varmı modem ile adaptör arasında var ise modemin iletim gücünü biraz daha arttırabiliriz aluminyum folyo ile

bir işe yaramaz aliminyum folyo aksine sinyali kesiyor 1w tan bir şey olmaz en fazla ömrü kısalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

Adaptörün markası ve modeli nedir ?

Ayrıca 1w elde etseniz bunu ona vermeniz sıkıntı olur 1w tın çekim gücünü arttıracağını düşünmüyorum

Antenlere folyo daha iyi olur denemedim ama deniyen memnun

Ayrıca devre kartına ellediğiniz an üzerinde ki static elektrik karta akabilir ve adaptörünüz sizlere ömür

bundan, foto yüklenmiyor

pırıge pr 8572
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.