Şimdi Ara

winXP yükleyemiyorum. Ne olur yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm. Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce Compaq Presario CQ57 Dizüstü bilgisayar aldım. Bilgisayarın özellikleri fena değil gibi. 4 gb ram. 2,26 ghz falan filan. Ancak İşletim sistemi ile ilgili bir sorunum var. Bilgisayarı ilk aldığım zaman Linux OpenSuse idi. Ben buna pardus kurdum. Pardus kurarken bir sorunla karşılaşmadım. Ama Xp kurmak istiyorum . ancak Kuramıyorum. hata alıyorum. Elimde winXP Kurlum cd si mevcut. Çalıştığını da biliyorum. Çünkü
    Masaüstü bilgisayarıma format atabiliyorum.
    Hata Alıyorum Derken ; CD laptopa takıyorum. Bios ayarlarında dvd/cd boot. ayarlıyorum. Bilgisayar açılırken cd den önyükleme için bir tuşa basın . Basıyorum. Windows kur ekranı geliyor. Sol yukarıda Windows Kur . Mavi bir ekran . Altta İse bir şeyler Geçiyor beyaz şerit halinde . İşte ne oluyorsa bundan sonra oluyor. Bir hata oluştu ve bilgisayarınız kapatılıyor. bu ekranı ilk defa görüyorsanız
    bilgisayarınızı yeniden başlatın diye..... mavi bir ekran . Ne olur Yardım edin 1 hafta oldu laptopu daha kullanamadım. :(

• USB'den XP kurmayı dene, madem cd'de problem yok, Elindeki XP cdsini kaynak olarak kullan
  • Win to flash adlı programı arastır.. Orda, kaynak gosterdigin Xp kurulumunu Cdrom sürücün neyse onu seç, oluşturulacak kısımdaki yere de, USB sürücünü sececeksin, 10 dakikaya Xp kurulumu USB'de mevcut olacaktır, geriye boot edip yüklemen kalacaktır
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.